Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sizin durumunuzu bir hastalık olarak görüyorum, hemen kızma dışlar bakışla söylemiyorum bunu, şöyle düşünüyorum; bir insanın insülin hormonunda problemi olduğunda Şeker hastası oluyor, Troit Bezlerinde sorun olduğunda Troit hastası oluyor, hipofiz bezi az çalışırsa cücelik, normalden fazla çalışırsa devlik olarak adlandırılan ve yine hastalık olarak değerlendirilen bir durum yaşanıyor. Ama dünyaya kadın bedeniyle gelip, kadınlık hormonu düşük, erkeklik hormonu yüksek olan kişilere, yok tercih yok bilmem ne diyorlar. Sen de söylemişsin neyin ne olduğunu bilmediğim yaştaydım diye. Bir gün bir kadın tv de anlatıyordu 5 yaşında oğlu rujlarını kaçırıyormuş diye. Yani bu tercih filan değil, hormonların çalışma düzeniyle alakalı bir konu ve aileler küçük yaşta farkettiklerinde hem gerekli psikolojik, hem de gerekli tıbbi desteği almalılar ve kendi yetiştirme tarzlarına da dikkat etmeliler. Senin durumunsa çok zor, çünkü artık genç bir insansın. Artık beğeni anlayışın ve tercihlerin hormonal düzenine göre büyüme çağında şekillenmiş ne yazık ki... Kendini erkek görüp aynaya baktığında kız görmen bir çsrpıklık ama bu senin tercihin değil, bir hastalık ama artık küçük olmadığın için aşılabilecek bir sorun değil. Senin gibi insanları bulman lazım, ki sosyal medyada bu mümkün. Ama yine de üzücü..
01 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atabilirmisin?
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılbende saçımı kestirip erkek gibi giyinsem
bende memiklerimi kesmek isterim
tercih sebebi bunlar
moda oldu eşcinsellik11 Yorumla
Soran+1 yılBen on ıkı yasımda es cinsel olduğumu anladım ve küçüklüğümden beri böleydim eşcinsellikten vs haberin dahi yoktu
bı doktora gorun bence canım rabbım senı kız olarak yratmıs en guzelı bı doktora gıtmen normaldır böle seyler hastalık olabılır ama duzelır ve sakın ha sakın kızlara ılgılı olma uzak durmaya calıs butur seylerden kendınıde erkeklerden soyutlama ılerde cok pısman olursun gecıcı bı durumdur ıns ok sımdıden gecmıs olsun gızlıden cıkrsan sms at ya da takıp atarsan konusuruz ok
12 Yorumla
Soran+1 yılGEcici değil ben hep böyleydim erkekler sadece diyenler benim için kendimi erkek gibi hissediyorum nasıl bir erkekle beraber olayım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende kendimi kadın gibi hissediyorum ama bole yaşamalıyım. kadın olmayı çok isterim. her geçen gün daha çok istiyorum. istedikçe hissizleşiyorum. bir bayan hakkında hangi konu olursa olsun incelediğimde merak ettiğim bir konu olduğunda daha çok kadın olmayı istiyorum.
güzel bir kadın gördüğümde kadın kıyafeti baktığımda çok istiyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılPeki gaymısınız?
Cevap sahibi+1 yılhayır değilim ve asla olamam. kadınolmayı arzuluyorum. sabah kalktığımda erkek gibi giyinmek bile istemiyorum. sanki elbisem olsa eteğim olsa giyinip kadınmışım gibi hissediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Merhabalar
Öncelikle yaşınızı öğrenebilir miyim?
Anladığım kadarıyla duygularınızı kadınsal olarak hissetmiyorsunuz galiba?
Ve şu an ki halinizden hiç memnun değilsiniz.
Peki tam olarak ne istiyorsunuz?
Bu durumdan kurtulmak mı?
Yoksa sizi bu şekilde kabul etmelerini mi?00 YorumlaTatlı pıtırcık, bu durum psikolojik bir dominantlığın meyvesi. Babanın güçlü, kararlı duruşu ve baskınlığı senin heyulanı derinden etkilemiş olmalı. Seni ancak şair ruhlu, olgun bir kişi kendine getirebilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılTatlı Patrick'i vs gibi konuşma abi
Soran+1 yılAşağılık kime diyorsun sen birde seninle uğraşamayacam
yardım almana kesinlikle gerek yok. alamazsın da zaten, değişemezsin. bu tamamen doğuştan, genetik olarak ortaya çıkan bir durum. sorun sende değil, toplumda. bir de şu gizliden çık, burdan bir kız bul kendine :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşım var
+1 yılpsikologdan önce doktora gitmelisin. basit hormon tedavileriyle düzeltilen şeyler bunlar. eğer iyi bir psikologsa zaten önce doktora gitmeni tavsiye edecektir. hormonal tedavilerden sonra hislerinin de değişeceğine emin olabilirsin. ne kadar genç yaşında başlarsan o kadar iyi.
01 Yorumla- +1 yıl
ve inan bana eğer hormonal eksikliğinden kaynaklanıyorsa sen hiç çaba sarfetmeden geçip gidecek bunlar. aşağıda bir sürü bilinçsiz öylesine yazılmış yorumlar var. dikkate almamanı tavsiye ediyorum.
Umarım yoruma bakarsın. Senin durumun lezbiyenlik değil transseksüellik, sen lezbiyen değilsin yalnızca yanlış bedene sahip olan bir erkeksin psikiyatrist ile konuşman gerek onlar aileni de seni de memnun edebilirler. Bol şans.
20 Yorumla
+1 yılDemesi kolay diyeceksin ama düzelmeye çalış yani kız gibi davranmaya çalıs ne bilim tarzini degistir belki seveceksin zamanla belli mi olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor kendimi sahte hıssediyorum kendimden tıksınıyorum
- +1 yıl
Hımm çok kötü bir şey gerçekten bir psikoloğa görün derim ama ne kadar işe yarar bilmiyorum
Soran+1 yılAilem öğrenir olmaz
Ben de kendimi kız gibi hissetmiyordum ama ben hissetmek zorunda bırakıldım.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl başardın?
- +1 yıl
Hormon tedavisi aldım. Erkekler zaten dışladı beni. Onlarla takılınca yanlış anladılar. Bari sosyal medyada erkek olayım dedim yine asıldılar. Uzak durdum. 12 yaşındayken ben de değişik şeyler hissediyordum eşcinsellik değil ama. Aileme anlatmaya çalışsam da anlamadılar. Ailene söyleyeceksen ablam erkeklerden hoşlanmadığımı öğrenince bayağı bir sorun yaşadım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaş sanki az önce bu soruyu görmştm ve profilin kapalıydı. Farkında olmadan dokunup gizliliği kaldırdıysan uyarayım dedim, sonradan üzülme diye
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnce açtım ama abazaların profilinde toplanıp mesaj yazdıklarını görünce kapadım
Cevap sahibi+1 yılYani enteresan manyaklar var. Burada açık açık sizinki nasıl beyler tarzı soran hatunlar var, onlara yazsınlar. Biz de ergendik ama manyak olmadık, insan kime ne yazacağını bilmeli.
+1 yılKendini nasil iyi hissediyorsan oyle yasa hayat senin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini nasıl hissediyorsan o sun. Belki ailen bunu asla kabul etmicek. Ama bence kendin ol ve istediğin yolu git
10 Yorumla
+1 yılLezbiyensen daha niye soruyonki lezbıyenler hep senin gibi benim tanıdıgım erkeksi gorunmek ister gogusleri belli olmasın diye dar bişiyle baglarlar
00 Yorumla
+1 yılGunumuzde eşcinsellik moda oldu zaten. Maşallah herkes kendi cinsinden hoşlanıyor. Herkes kendini karşı cinsten sayıyor..
Marjinal olmak adına kendinizden ne de çok şey veriyorsunuz öyle...15 Yorumla
Soran+1 yılBence güncellemeyi oku bir ben burada ne yasıyorum başlama marjınallıkten ben böyle olmaktan mutlumuyum sanıyorsun?
Soran+1 yılMal mal konuşma
- +1 yıl
Kusura bakma ama farkli olmak için bu sekildesiniz bir cogunuz. Buda sizin keyfi olmanizdan dolayi escinsel degil biseksuel yapar.
Yoksa ben hicbir gerçek eşcinselin tedaviyi kabul edecegini sanmiyorum. Bir çoğu benim bedenim benim tercihim benim hayatim mentalitesine sahip.
@Ambitious sen daha iyi bilirsin, gerçek bir eşcinsel tedaviyi kabul ediyor mu?
Soran+1 yılTedavi değil asla tedavi olmam sadece bunun bitmesini istiyorum bir bedende iki cinsiyet yaşıyormuş gibiyim bunu sen anlayamazsin. Tabi soruyu adamakıllı okusaydin herseyi aciklamistim
- +1 yıl
O zaman pardon, ben son guncellemende gitmek istedigini ama gidemedigini dusundum. O yuzden Psikolog arkadasimi da etiketlemiştim..
Tasvip etmedigim bir şey de olsa eğer gerçekten hissettigin buysa ozur dilerim saygı duyarım. Sadece sanalda herkes lezbiyen herkes gay olmuş durumda bu yuzden artik inandirici gelmiyor bana..
olabilir yardıma ihtiyacın yok arkadaşım neysen o' sun
00 Yorumlaİnsanların ne dediğini umursama ve kendini olduğun gibi kabul et. Trans erkek olduğun çok belli, hasta veya garip değilsin kız bedeninde doğmuş bir erkeksin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılbende seninle aynı kaderi paylaşıyorum. Böyle hissetmek istemiyormusun?
00 Yorumla psikoloğa gitmen lazım kesinlikle... lezbıeyen olduguna ınanmaıdm
00 Yorumlabir erkekle beraber ol tabi isini bilmeli erkekte
010 Yorumla
Soran+1 yılLa nasıl abazasının siz mk her mezi kendiniz gibi sanıyonuz
Soran+1 yılMk dinine bağlı olan var olmayan var.
Soran+1 yılNe diyor amk? Öyle bir ayet bile yok göstersene?
Soran+1 yılNuh kavmi içindi o kardeş
Soran+1 yılBende kendimi kendi cinsime ait görmüyorum zaten abi
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu tip sayılcak bir kıza kız olduğunu hissettirmiştim düzelincede benle değil başkasıyla çıkmıştı
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim durum çok farklı
Cevap sahibi+1 yılyo aynı sadece sen öyle davranınca sana kız gibi davranan yok birinin sana hatırlattırması lazım birazda tarzınla oynaması ve tada tada yeni sen
Soran+1 yılDavranan çok oldu ben istemedim
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç
Soran+1 yılYırmı bır
Hesap kız...
Soru başlığı kız...
Detay erkek...13 Yorumla
Soran+1 yılÇözdün meseleyi helal :DD
- +1 yıl
@Rosebud mesajların kapalı, sen bana mesaj atar mısın lütfen.
Mutsuz musun bu durumdan
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılKız gibi davranmak değil kız olmaktan mutsuzum
+1 yılKendini karşı cinse ait hissediyosun transeksuel
11 Yorumla
Soran+1 yılHadi canım yemin et
+1 yılNasıl hissediyorsan öyle davran. ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini nasil iyi hissediyosan onu yap ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım?
Ah ahh çoook zor... Umarım çok mutlu olursun
06 Yorumla
Soran+1 yılSagolasn kardeşim
Soran+1 yılİyrenc
Soran+1 yılBende bıseksuellerı anlamıyorum
vay bee üzülürsün sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılnıye?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım lezbiyen butchsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kız olmak istiyorum yer değiştirelimmi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin dalga mı geciyorsun
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılabovv allah korusun
05 Yorumla
Soran+1 yılNe diyom mk sen
Soran+1 yılAdam gibi mesaj yazın *
Cevap sahibi+1 yılbırsey demıyorum abı ya kızma ama sen bızım hakkımızı nasıl yersın
Cevap sahibi+1 yılsıktır l*n teneke
Soran+1 yılSıktır * pezvnki azın sıçrama la senın terbıyesız sevıyesız pok senı şurada spikerim tüm ks ayakta alkışlar mk
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer