Temel anlamda aynıdır tepkileri değişir. Sinirili yine sınırlıdır. Gençken sağı solu yıkarken bağıra çağıra konuşurken, sonrasında efendice yerin dibine sokmaya başlıyor. Kişilik aynı ama tepkiler davranışsal olarak değişebiliyor.
Koşmak ve yürümek gibi bir şey bu.. Hızlıca koşarken gördükleriniz hissettikleriniz durup dinlenirken yürürken gördüklerinizden farklıysa buda aynen öyle.. Aç olduğunuz şeye eğilir insan.. Yaşlandıkça çevreniz azalır etraftaki kıymet ilgi azalır ve siz bunun arayışına geçersiniz.. İşte ozaman hayır dediğiniz şeylere evet der düşünce yapınızı değiştirirsiniz.. Mesela evlilik gibi..
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Evet değişiyor ama yaşadıklarım sayesinde birilerinin sözü ile değil de illa ben birşeyleri yaşayıp yanılgıda olduğumu anladığım zaman değişiyor o düşünceler
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Evet ben ilkten baya saftım sonra kendimi düşünmezdim kimseye çaktırmazdım herşeyi kendim yaşardım ama kendi kendime konuşuyordum sonra mucizeleri yaşadım sonra değişime uğradım hesap sordum kaale alınmadım falan o şekilde değiştim ve düşmanlarımın zoruna gitti o yüzden değişikler bana karşı herkes kendine yakışanı yapar son gülen iyi güler derler kimin ne olacağı belli olmaz
Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
Yaşanılan şeyler görünmeyenleri görünür hale getirmeye başladığında her şey daha gerçek oluyor. İnsanoğlu boşa zaman harcamaması gerektiğini fark ediyor. Bütün her bu kadar net
Bende de. Mesela bir kaç ay önce, hatta 6-7 ay önce, evlenmek istiyordum. Şimdi ne ilişki ne de evlenmek istemiyorum. Zaten çevremde beni yükseltecek bir bekar erkek de göremiyorum.
Damarına az biraz basılınca %90 nin icinden şahsiyetsiz oturmamış karakterler çıkıyor oturan bir şey yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Değişiyor özelikle daha önce izlediğim bir dizi veya filmi tekrar izlediğim de fark ediyorum yıllar önce yaptığım yorumlara denk geliyorum ve şok oluyorum daha sert bir dile yazdığım olaylara olan bakış açımın tamamen değiştiğini görüyorum