Biri için sandığın kadar önemli olmadığını farketmek.
27 gü
Çaresizlik bir durumun içinden bir türlü çıkamamak. Aşağı tükürsen bıyık yukarı tükürsen sakal ata sözü var ya aynı onun gibi bir durum içinde kalmak ve buna bir türlü çözüm getirememek aynı zamanda da o durumun içinde artık kesinlikle duramayacak gibi olmak en kötüsü bu
Cevap
52Cevap
Vicdan azabı olsa gerek. İnsanı yavaş yavaş çürütür ve yok eder.
Çaresizlik. Her şey yerinde ama elinden gelen bir şey yok
sağlık sorunu olarak çaresiz olmak
Duygularınla oynanması ve ihanet olabilir
Birisi için sandığın kadar önemli olmadığını anladığın andır.. Ve onu, bu kadar önemsediğin için kendine kızdığın andır..
oda geniş ama sığamıyorsun,
bak kapı orada ama çıkamıyorsun,
pencere açık ama nefes alamıyorsun,
birşeyler düğüm düğüm dizilmiş boğazına,
ama ne yutabiliyorsun ne atabiliyorsun… Öyle işte...
Ölmektir herhalde. Bilinç belli bir süre açık kalıyor. Nefes almaya çalışıyorsun ama alamıyorsun ve ciğerlerinin yandığını hissediyorsun. Korku ayak parmaklarından başlayarak tüm vücuduna yayılıyor. Ve derin bir boşluğa düşmüş gibi hissediyorsun. Ama tüm bunlar kontrolün dışında gelişiyor ve kalp kan pompalamayı bırakıyor. Kalbinin atmadığını korku içinde fark ediyorsun.
Söylediğiniz şeyde haklısınız. Sevdiğiniz insanın size yeterince değer vermemesi, beklediğiniz ilgiyi, sevgiyi ondan görememek. Bu gerçekten kötü bir duygu. Yakın zamanda yaşadım ve bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
Yıllarca birilerini anlamaya calismissindir. Sonra o insanların düşündüğün gibi olmadığı gerçeğiyle yüzleşmissindir. O kaybolup giden zamanına acirsin, o kötüdür
Evet aynen öyle. Sanki sıradan biriymişim gibi sanki hiç değer vermemişim, sevmemişim gibi yok sayılıp kolayca silinip atılmak. 200km hızla gelen arabanın altında kalmışım gibi hissettirdi.
Hayatini verdigin birinin sana zamanini bile vermemesi.
Vefâsızılık
Sen kıyamıyorsun ama sana canım dediklerin sevdiklerin en yakındaki bile kıyıyor.
Çok derin konuştunuz..
Kimseye güvenememek, hatırını, otoritesini, sevgisini sayacağın kimsenin olmaması. sadece kendine yaşıyor olmak.
Dediğinize katılıyorum ve artıları da var algimizi degistirmis oluyoruz bı bakıyoruz biz bambaşka düşünüyoruz karşıdaki bambaska
kıskançlık , yaşayanlar bilecektir ki kıskançlık bıçak gibidir tüm gününü zehir eder miden bulanır
Verdiğin değerin karşılığını değersizlikle almak
Senin yanıp bittiğin biri için hiçbir öneminin olmadığını anladığın andır.
Seni sevmediğini bildiğin biriyle vakit geçirmek zorunda kalmak
herşeyin herkesin farkındayken,
hislerinle hareket etmek.
Her şeyin farkında olup harekete geçememek, depresiflik
Aynn biri icin sandigim. kadar onemli olmamam
Söylenmiş veya söylenmemiş kelimelerin kursakta kenetlenmesi
Ailemi kaybetmek. Onlarsiz nasil yaşarım düşünmek bile istemiyorum
Vicdan acısı durumu. Sana güvenen birini yanlış yaparak ihanet etmek.
Yapmasaydın etmeseydin ben mi sana yap dedim gibi sözler
Vicdanlı olmak
İyi yürekli olmak
Heyecanlı olmak
Onun seni aslında senin sandığın kadar sevmemiş olması. Yani yazdığınla aynı yola çıkıyor..
İsteğin dışı sana dokunulması, kişisel sınırların ihlal edilmesi.
Bütün çabalara rağmen hiçbir umut kalmamışsa, bu sana dünyanın en kötü insanı gibi hissettirir
Kötü hisler çoktur. Kötü hisleri yaşadıkça ancak kıyaslayabilirsin
Kandırıldığını, duygularının hiç bir önemi olmadığını farkettin.
Yalnızlık gurbet çaresizlik kimsesizlik parasızlık açlık ailesizlik işsizlik... Hepsini topla... Üst üste koy. İşte budur en lanetli his...
Üniversiteden mezun olup işsiz olmak.
Sonuna kadar gittiğin yoldan elleri boş dönmek...
Mecburiyet ve kapana kısılmışlık... Yani umutsuzluk
Düzgün bir insan olmak ve insanların bunu güçsüzlük olarak algılayıp seni aşağı çekmeye çalışmaları.
Hak etmeyen bir insan için çok şeyden fedakarlık etmek. Bunu sonradan anlamak.
Bir keresinde okula giderken altıma beyaz kot pantolon giymiştim ve o gün de regl olmuştum yanımda ped falan da yoktu arkama kan geçti hep erkekler falan da vardı çok utanmıştım
İhanet aldatılmak ayrılık
Bence ayrılık birde aşık olmak. Aşık olunca canım oluyorsun iştahın kapaniyor aç kalıyon basın dönüyor ayrılınca da basın ağrıyor göğüsün sıkışıyor basın ağriyor nefes alamiyorsun
Herzaman bir çıkış yolu vardır derim. Ama o çıkış yolu bile bulamıyorsam gerçekten çaresiz bir durumdayımdır
Tek kelime "yanlızlık" o yüzden düştük bu siteye, zaman geçirmek için. Tanrı kimseye vermesin
sevdiğin kadına sarılamamak. çok uzakta çünkü
Karşıdaki insanın özenle seni anlamamak istemesi
Dünyanın en kötü hissi ruh bedenden ayrılınca çekilen azap
Bence sevilmek istemeyen birini sevmek o kadar acı veriyor ki
Her türlü İşteyken kullandığın malzemenin elinde kalması
bir insanı ancak görmezden gelerek cezalandırabilirsin
Yüzüne baka baka yalan söylenmesi,
Yetememezlik ve acizlik
Kandirilmanin hissi en kotusudur
cok sevdigin birini kaybetmek
Kimi en çok ne acıttıysa o
Çaresizlik ya da vicdan azabı