Kafası neye karışık ne istediğini bilmiyor çok üzülsem de yol verdim kafa karışıklığı düzelir mi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uzun süredir görüştüğün değer verdiğin biriyse zor durumdan geçiyor olabilir olabildiğince yanında olmaya çalış, ama baktın olmuyor sal gitsin
Takipçi arttırıyor bazen sürekli yazıyor soruyor nerdesin falan diye bi ara 10 saat yazmıyor üzüldüğümü söylemek istemedim bilmiyorum benim de kafam karışık alt tarafı ne yapacaksın bugün dedim nereye gittiğini naptigini nadiren anlatır bi sabah konuşuruz
Yani bi bahsetse nasıl bir zor durumdan geçiyor
O zaman sal gitsin, zor durum derken mental olarak kendini toparlamak istemiş olabilir diyordum ama durum böyle ise kalbinde bitirmiş kafasında bitirememiş ve başka kızlara da yönelmiş. boş ver bırak
Darlıyorsun diyordu ama istediği zaman yazıyordu yinw
Seni açık kapı olarak gördüğü için, ilgini içten içe seviyor ve ne yaparsa yapsın ondan vazgeçmeyeceğini bildiği için gelgitler yapıyor
engellemesem yazdığına bakmasam mı daha iyi yoksa instadan engelliym arasın dursun mu
tarot baktırdım sevior seni dedi bir üzüntüsü varmış ilişkiniz güzel olacak dedi denemekte fayda var mı bu adamı
instadan engelle arayıp dursun biraz çaba göstersin belki kafasındakiler rayına oturur. Tarot olayı için de biraz bekle sen herhangi bir adım atma kendisine karşı da biraz soğuk yap eminim kendine gelir
engelleyip geri kaldırmıştım yazarsa cevap vermem diye şimdi engelledim tarot eğer gerçekse ona göre vericem [kalbimi]
tiktokta 2 video paylaşmış güzel şeyler olacak çünkü dualarımız güzel diye diğeri de kapı kapalı dedim ama hiç kapatmadım bana mı acaba başkasına mı barıştığımız gün yapmış
aşkım sen bana instadan yaz uzun uzun konuşalım istersen içini dökersin Instagram'ım "pervias"
Yanında olmaya çalış bunaltma ama yazarsa ararsa destek ol yine konuş derim hemdn silip atma yanındayım sinyali ver onun kararına bırak derim
10 saat sonra cevap veriyor bazen sabaha surekli konuşuyoruz bende artık kavga etmemek için niye bakmadın 10 saat sonra döndün demiyorum ama bakıyorum takipçisi artiyo benden de vazgeçemiyor bende engelledim direk doğru mu yaptim
10 saatte görüyor da bence engelleme derim ya da geri aç bırak ne yapmak isterse yapsin hemen silip atma 10 saatte bir cvp veriyorsa sende öyle ol aynalama yap yanında olmaya clais kavga cikarmamaya çalış o nasıl sa sende öyle ol engelleyince önemsiyor lar kendilerini tabi sen bilirsin de
Arayıp sormalı niye engelledin diye nerdesin kimlesin diyor dün bugün böyle kafam karışıyor
Takipçi arttırmış bana cevap vermeyip
Dayanmadım çok üzülüyordum
Bende öyleydim erkek kafası bunaldım der çekilir kenara ama engelleyinnce sonuçta bu kız beni önemsiyor kafasına giriyorlar ben bunatmadan yazdığı zaman meşgul gibi bende geç dönüş yaptım o ne yaptıysa aynısı yaptım ona bıraktım illaki ya pes edicek ya dueltmek için ugrssicak
Konuşabilir miyiz müsaitsen biraz uzun bi olayımız var da senin ilişkin gibi değildir bizimki
Tabikide bilemem ama özel sonuçta bizimkisi beter di 😂
Takip attım yaz bana
Canım mesaj atamıyorum ya yeni üyeyim de buraya
Bende atamıyorum jshzjaj
Fake instan var mı
Fakeyle isim olmaz ya benim genelde
Benim de fake yok yazmadım da buraya jajJ
Canım tam konuyu bilmiyorum ama engelleyip de havalandırma ego var erkekelrde birazcık tabi bazılarında yokdur da erkekelr gamsızdir genelde engelleyip seni önemsiyorum triplerne sokma ne yaparsa aynısını yap bırak o mu ayrilcak ayrılsın bırak duzelticek mi düzeltsin günaydın mesajını 2 saatte görüyorsa sende 1 2 saat sonra cvp ver yinede seviyorsan hemen silip atma derim sevgi güzel şey çünkü he sevmiyorum dersin işine gelir engelel acma engelli ama sana kalmış
1 ay sonra barışmıştık çok seviyorum ve söyledim de ona bunu
Biz çok engellestik normalde onunla yani alışık
Yine de engeli kaldır mi diyorsun
Bizde de öyle 20 günde 10 kere ayrilmisizdir bizdek ifarkli tabi uzak mesafe hemde de yinede kaldır derim seviyorsun madem işkence etme kendien bırak ona iperi yazarsa sende aynı şekilde cvp ver nasıl sa o. Bırak o mu ayrilcak ayrılsın o mu barışicak barissin senle en azından vicdanın rahat olur benim öyle saldım iperi ona nasıl da öyleyim ayrılacaksa da içim rahat çabaladım en azından ben diyorum
Bende çok çabaladım genelde arardı gönlümü almaya gelirdi ama afedersin kibar gibi davranıp bok gibi de davranıyor biz de şu anda uzaktayız normalde konuşmaması gerek ama yazıyor o da şaşırtıcı yakında yanına gelecektim bir de birlikte olacaktık yani konusmustuk bunu da ama böyle yapınca cidden çok ağlıyorum sonra üzüldüğümü de söylemiyorum hem eskiden geç yazarsa bile ben de senin gibi umursamazdım aynısını yapardım şimdi dayanamıyorum
Anladığım kadarıyla güzel bı ilişkiniz varmış son zamanlarda larsa erkeklerin bir çoğu bunalımda bence çoğu aynı şeyi diyor çünkü de dediğim gibi yerinde olsam öyle yapardım kendine işkence etme bırak yazsın sende ona hemen cvp verme engelledikce merak ediyorsun için el vermiyor kızıyorsun kendien ediyosun
Hep kavga ediyorduk genelde ama yine konuşuyorduk arada konuşmak istemiyorum diye gider geri gelirdi
Ama ilişkiye girmeyi kabul ettigim hâlde istememişti 1 ay sonra dönüp kabul etti hep o isterken şimdi de böyle yapıyor dün de arkadaşının ismini ver kimle çıktın dışarı derdi
Bunatma derim bırak zamn a yazarsa cvp ver yazmaza kendi bilir de için rahat eder en aizndan kavgasız evlilik de ilişki de olmaz illaki olir kavga
Şimdi kabul ettiğim için de dönmüş olabilir yani belki de toplantısı bitti fiziksel hoşlantisi kaldı bende sadcee fiziksel kalsın istemiyorum çünkü seviyorum değer vermezse üzülürüm yanına gidince de kanip kabul ederim yatmayı diye korkuyorum bu arada hiç ilişkiye girmedik
Belki de hoslantisi bitti *
Düşünme öyle açık açık konuşursun yan yana gelince erkekler in geneli öyle umursuz gamsız lar takmazlar o sadece senin kkiiçin geçerli değil ki
Bana göre evlenemden ilişki ters de hani yakinlik illaki olmali sen Yanidna olmaya clais sana nasılsa öyle davran sende
Konuşalım üzülüyorsan demişti biseyler dedi sinirlendim kavga ettik ayrıldık o gün 1 ay sonra dönmüştü işte ama seviyordum seni düşündün hep falan da dedim
İş konuşmaya gelince darlama diyor
Seviyorsan emeklerinin karşılığı kendi elinle çöpe atma derim o syrilcaksa ayrılsın bunaltma madem seviyorsun her zaman yanındayım istediğin sürece de anlar zfn senin derdini ona göre hareekt eder
Dedesi öldüğünde yanındayım her zaman hâlâ seni seviyorum demiştim büyük kavgamızdı o da
Bir de biz hep ayrıl barış olduğumuz için benim baskasiyla seviştiğimi düşünüyordu bende kimse yok demiştim ona da sinirliydi
Bana göre de ilişki tersti ama biz şey benim başka erkekle sevgili oldugumu düşündüğünden hırs yaptı ve aldı ya o yüzden geri döndü zaten
tarot baktırdım sevgisi var güzel bir ilişki gözüküyor bir üzüntüsü varmış bana anlatamadığı
Torat Lara fal su bu inanmam ki ben ama sen biliisn onlara göre hayat ilerletilmez açık açık yaz ara konuş n bu tavır başka biri mi var ya da ayrılmak mı istiyorsun de o zaman açık açık konuşun baktım olmuyor engelle düşünme daha da açma engeli ama konuş çocukla derim
engelledim arayıp peşime düşecek illa ki o zaman söylicem sinirliyken daha affetmez oluyorum şimdi ne derse kanarım bir de tiktokta tekrar paylaştığı bir video var dualarımız güzel güzel şeyler olacak diye diğeri de kapı kapalı dedim kapıyı hiç kapatmadım bana mı acaba bunlar başkasına mı
Ne istediğini bilmeyen erkoyla olmaz
tarota inanıyor musun ona göre hareket edicem baktırdım da
herseye