Başkalarına karşı alaycı ve küçümseyici tavırları olan sarkastik insanlara karşı bakış açınız nedir? Bazıları bana çekici geliyor. Benimle dalga geçmedikleri sürece tabii. 😃

Başkalarına karşı alaycı ve küçümseyici tavırları olan sarkastik insanlara karşı bakış açınız nedir? Bazıları bana çekici geliyor. Benimle dalga geçmedikleri sürece tabii. 😃

benim zerre umurumda değiller.. ezik ve öz güvenlerinin de düşük olduğunu düşünüyorum.. kibirli ve bencil de olurlar aynı zaman da.. bu tür kişiler konuşmam. arkadaş olmam ya da yakınımda tutmam ben.
Cem Yılmaz gibi zeki, hazır cevap, genel kültüre ve mizaha sahip değilseniz bu topa sakın girmeyin. Hiciv zeka işidir, doğru ayarda yaparsanız takdir toplarsınız fakat hiciv yapabilecek düzeyde değilseniz antipati toplarsınız.
Bunlar narsist ve kibirli oluyorlar ayrıca bolca çocukluk döneminde travmaları oluyor. Zekâları da şeytanî oluyor maalesef tam böyle joker kıvamında. Bunların sinsi ve psikopat olduklarını düşünüyorum şerlerinde boğulsunlar.
Hiç sevmem. İnsan gibi insan olsun herkes. Bir duruşun olması ve sorgulamak güzeldir ama kibir hiç sevmem. Boş hava cıva geliyor bana o tutumlar, bir iğneye bakar ahsh
Cevap
8Cevap
İnsanlıktan nasiplerini almamış kişiler olarak düşünüyorum...
Merhaba,
Hepsinin canı cehenneme! 😅
Benim yanımda yapsınlar da göreyim! 😅
Sevdiklerime karşı filan! 😅
Yaprak döner vermek lazım onlara
Dsfkdhs
Zeki insanlar yaptığı sürece çok güzel aksi halde çok grizklıca geliyor
Bana daha ezik geliyorlar saçma sapan tavırlara büründükleri için
Bana göre zeka ile ters orantılı bir durum. Zeka azaldıkça artıyor
Şöyle ki 5. dakikada doğduğu güne lanet eder duruma getiririm.
Naristleri sevmem ama narsist değilse her insanda biraz kibir vardır
En nefret ettiğim şey delikanlı gibi yüzüme söyle daha iyi ne soylecekse
Harbi usta öyle mallarla çok uğraşıyoruz
@BirAdnanBeeo aynen vallahi çok doğru
evet bunu yapti birisi az önce cevabini verdim diye cirkeflesti gancik
Bende sabrettim kaç kez uyardım malı en son sövdüm engeli çaktım
Bide saçma sapan öyle tiplemeler var kendi diyeceğini diyip karşıya izin vermiyorlar
Egolarının altında ki ezik ve eğitimsiz karaktere üzülüyorum
Ezik ruhlu insanlar gibi geliyor net
Ben direk uzaklaşıyorum o tiplerden
Benim psikolojimi bozuyorlar
Emin değilim binbir türlüsü var
Don't muhatap diyorum.
Sevmiyorum..
Çok çirkin bir şey bence
Eğnceli bence
Normal
O ne be
Ölünün körü. Detaya yazdım ya.