Bir erkeğin 1 buçuk yıllık sevgilisini 14 yaşındaki kızla aldatıp sonra o kızı da kızın arkadaşıyla aldatan bir erkek düzelir mi?

1 buçuk senelik ilişkini 14 yaşındaki kızla aldatıyor sonra o kızı da kızın arkadaşıyla aldatiyor soyledigi şeyde kız beni aldattı o yüzden aldattım oluyor sonra o dönem (erkek 19 yaşında ) yine 15 16 yaşlarindaki uzaktan bir akrabasiyla daha sevgili oluyor onu bırakıp 1 buçuk senelik eski sevgilisine geri dönüyor kızın peşinden biraz koştuktan sonra 14 yasindaki kıza tekrar yazıyor kız affediyor ve tekrar sevgili oluyorlar sonra kız bunu aldatıyor ayrılıyor çocuk kızdan aradan 5 6 ay geçtikten sonra çocuk askere gidiyor 1 buçuk senelik eski sevgilisini askerdeyken sürekli arıyor kız engelliyor başka yerlerden arıyor sonra askerden geliyor ve çocuğun ısrarıyla kızla buluşuyorlar çocuk kızı beğenmiyor ve bu sefer başka bir kız buluyor yani diğer kızı yine yarı yolda bırakmış oldu bu yeni bulduga kıza türlü türlü yalanlar söylüyor işte ben aldatıldım hiç sevgili olmadığı bir kixla sevgili oldum beni aldattı falan diye kıza böyle yalanlar uyduruyor işte bu cocuk böyle birisi bu çocuk ilerde nasıl olur sizce karakteri falan düzelme olur mu?
Bir erkeğin 1 buçuk yıllık sevgilisini 14 yaşındaki kızla aldatıp sonra o kızı da kızın arkadaşıyla aldatan bir erkek düzelir mi?