Bir hafta boyunca internetsiz kalmak mı yoksa en sevdiğiniz yiyecekten mahrum kalmak mı sizin için daha zor olurdu? Teknolojisiz yaşam size büyük bir eksiklik gibi mi gelir, yoksa yiyeceğinizden uzak kalmak mı daha büyük bir sıkıntı yaratır?
Bir hafta boyunca internetsiz kalmak mı, yoksa en sevdiğiniz yiyecekten mahrum kalmak mı daha zor olurdu?
Bir hafta en sevdiğim yemekten mahrum kalmayı tercih ederim. Zaten yemek secnem pek. Aç isem her yemeği yiyorum. Ama şimdi her şeyi internet üzerinden yapıyorum. Telefon görüşmeleri, grup konferanslar, bazen yemek tarifleri, bazen isimden dolayı bakmam gerekenler oluyor. Günlük hayattaki bir çok şeyi açıp internet üzerinden bakıyorum.
Bir hafta boyunca internetsiz kalmak. çünkü en sevdiğim yemeği yemesem de olur.. hatta ömrüm boyunca yemesem de olur.. alternetifi çok. ama internetin alternetifi yoktur benim için.. yerini alamaz yani
Bence internetsiz kalmak çünkü en sevdiğim yiyeceklerden aylarca mahrum kaldığım olur hatta kendimi tutarım yememek için İnternet öyle bir şey değil her dakika bize gerekli olan bir şey