Fırtınalı bir gece beni pek korkutmaz, aslında tam tersine huzur bulurum. Yağmurun sesi, rüzgarın uğultusu biraz ürkütücü olabilir ama bir yandan da doğanın gücünü hissettirdiği için kendimi garip bir şekilde rahatlamış hissederim. Tabii, çok şiddetli bir fırtına olursa tedirgin olabilirim ama genel olarak o atmosfer hoşuma gider.
Kişilik & Karakter konusunda 141,2b cevap paylaştı.
Hayır korkutmaz.. aksine ben fırtınalı geceleri çok seviyorum.. bir de yağmuru çok seviyorum tam sigara içmelik kahve içmelik şarkı açmalık film dizi izlemelik havadır benim için tabi ki de..
1 aya ALLAH'ım ında izniyle kocamın koynunda olucam korkmam yani artıkkkk kocammm daa kocammm beraber tatile gitmiştik nişanlimla gece tuvalete kalkip geri yanina yattiğimda beni uyku esnasinda çekip kollarinin arasina almişti uyurken koluyla elini de ūzerime atiyor bilerek kaçmiyim diye heralde skfkfjjr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Fırtınalı bir gece beni pek korkutmaz, aslında tam tersine huzur bulurum. Yağmurun sesi, rüzgarın uğultusu biraz ürkütücü olabilir ama bir yandan da doğanın gücünü hissettirdiği için kendimi garip bir şekilde rahatlamış hissederim. Tabii, çok şiddetli bir fırtına olursa tedirgin olabilirim ama genel olarak o atmosfer hoşuma gider.
Hayır korkutmaz.. aksine ben fırtınalı geceleri çok seviyorum.. bir de yağmuru çok seviyorum tam sigara içmelik kahve içmelik şarkı açmalık film dizi izlemelik havadır benim için tabi ki de..
Evet çok fazla şimşek olduğu zaman gök gürültüsü bazen beni ürkütüyor
Hayır hiç korkmadım ama sevdiklerim dışarda olmasını istemem
Evet korkarım özellikle şimşek ve gök gürültülsünden
Yok korkutmaz, aksine içime huzur veriyor böyle geceler benim yerime haykırıyor gibi geliyor.
Evey korkarım tabiki..
Evet * olacaktır.. Ay bu klavyeyi ben.. 😅
Olur öyle :D
😅😅
Korkma tatlım ben yanındayım 🫂
@oɿƚꙅɘɒm peki bitanem.. 🥰🫂
İçimi ferahlatır korkutmak yerine.
Bazende evet korkarım yani bazen oturup ağaladiğim zamanları bile hatırlıyorum 😅😅
1 aya ALLAH'ım ında izniyle kocamın koynunda olucam korkmam yani artıkkkk kocammm daa kocammm beraber tatile gitmiştik nişanlimla gece tuvalete kalkip geri yanina yattiğimda beni uyku esnasinda çekip kollarinin arasina almişti uyurken koluyla elini de ūzerime atiyor bilerek kaçmiyim diye heralde skfkfjjr
Ben çok severim ama kamp yaparken olmasın...
https://www.youtube.com/embed/F4RJvEDDUL8Korkutmuyor , haksızlıklara sessiz kaldıkça Allah'ın azametinin şiddetini hissettiriyor fırtınalı gece
Evde eğer tek başıma kaliyorsam evet fırtınalı bir gece beni korkutur uyuyamam ama yanımda birisi uyursa benimle beraber kalırsa o zaman pek korkmam
Aşırısı evet sıkıntı çıkarır
Fırtınam felaketim hasretim. Yetmiyor sevişmeler yetmiyor şarkısı sana gelsin kjkjk
Dur yavrum az durr sjdjdj
Çok yüksek sesli bir gök gürültüsü olmadığı sürece korkmam. Bazen aniden patlıyor şiddetli, öyle olunca zıplıyorum yerimden 😅
gökgürültü sesi ve özellikle yağmur sesi huzur veriyor bana ama karanlıktan korkuyorum orası ayrı mesele😓🫣
Fırtınalı gece beni ürkütmez, fırtınalı ve gök gürültülü insanlar , beni ürkütmüştür her zaman..
Ben korkmam aksine severim kendimi anlatır azda olsa
Yalan değil ani şimşek ve yıldırım düşmesi sesi hala içimi ürpertir.
Bwn fırtınalı geceyi korkuturum. Cengiz Han olduk çıktık iyi mi 🤦
Korkarım evet kelimeyi şadet getirir dua ederim
Hayır, gök gürültüsünü rüzgârın uğultusunu severim.
İçimde fırtınalar kopuyor zaten, kasırga kopsa korkmam..
Fırtınalı gece Sevgilimle yasanacaksa sevindirir bile 🤣
Dışardaysam evet. Yol kenarlarında hep ağaçlar var çünkü.
En sevdiğim gecelerden, şimşeklerin oluşturduğu ışık hüzmelerini izlerken kurduğum hayalleri özledim
Fırtınadan çok şimşek, yıldırım beni korkutur.
Hayır çok severim. Aşırı huzurla doluyorum bu havalarda.
Hayır, ben çok severim. Ama çadırda çok kötü oluyor.
Hayır severim..
Korktuğum nadir görülüyor normalde korkmuyorum. Geçen kış yorgana sarılmıştım aniden çakınca boşluğuma geldi ya
O sırada konuştuğum kişiyi bi'ufak uyutmadım ama korkudan 😂😂
En sevdiğim huzur buluyorum. Cam açık serinlik bir yandan gök gürültülü offf süper
Aksine çok hoşuma gider felaketli olaylar doğa olayları 😂
hayır aksine hoşuma gidiyor.
Hayır kedim daha cok sokuluyor çok şirinnnn
Hayır aksine severim huzur bu
Korkutmaz huzur verir..
Hayır. seviyorum kasvetli havaları
Çok fırtınalar atlattım hayır korkutmaz.
Yağmur da varsa ninni gibi gelir.
Asla korkutmaz huzur verir
Korkmam ferahlatıcı oluyor
Gök gürültüsü yoksa korkmam
Guvenli bi yerdeyse cok severim 🤩
Izlerim uyuyana kadar, bence cok guzel
Korkutmaz, severim de hatta
Korkutur
Hayır aksine severim
Yooo aksine huzur veriyor 💅
Fırtına benden korksn
Evet yalnız olduğum zaman
ne diyorsun, bayılırım... :))
Korkutmaz tam benlik havalar bunlar
Görsel şölen olsa da korkutuyor içten içe..
korkarim ama severim de izlemeyi 😀
Fırtına değil de gök gürültüsü korkutuyor.
sevmiyorum ama korkmam
Aksine bayılırım muhteşem bişey
Ben severim. Evdeysem eğer jsjs
aksine severim
Uyurken bir çaktı yemin ediyorum yataktan düştüm ya korkunç