Gıybet ve dedikodu etmemesi, haksızlık karşısında haklı olanı savunması, hakkın sevdiklerini sevip hakkın sevmediği şeylerden nefret etmesi. Bir kızın Cook iyi bir kız demem için özelliklerdir.
bir şey diyim mi aklı başında bir kız olmanın hiçbir faydasını görmedim sadece yaşlılar seviyor hsjsnsnms... şaka bir yana hayatım boyunca hep insanlara karşı saygılı oldum, pahalı heveslerim olmadı en büyük luxum haftada 1 2 gezmek oldu, kimseye hakaret etmedim, aşırı şekilde bir hayat yaşamadım, okula gittim eve döndüm arada 1 2 arkadaslarla gezdim sadece... hayatıma giren insandan hiçbir beklentim olmadı bir bardak çay içsem ortak ödedim hep, birlikte olduğum insanların maaşını hiç bilmedim beni ilgilendirmedi ilişkinin süresi farketmez sormadım, tek yaptığım kişisel alanıma müdahale ettirmemek oldu yani giyim olarak falan bu konuda hep net oldum.. ama bil bakalım ne oldu hep aldatildim ya da yaaa sen neden seni yonetmeme izin vermiyorsun diyerek ayrıldılar sanki benim kafam yok haisjsnksksj ve hani sevgili olduğum insanlar hep işi gücü çevresi düzgün insanlar oldular efendi oldular. Bir laf var ite iyilik yaramıyor diye aynı öyle srfszlik yapmak yarıyor
Beni haksız çıkarabilen olmadı 😂 kendimi haksız çıkarmak için uğraştım çoğu zaman 😂 Aşk harici mutlu oluyorum aşk harici aşkım harici insana da tartışırken mutlu oluyorum hoşuma gidiyor ama aşkıma karşı haklı çıkmak istemiyorum onu yenmek istemiyorum onu rakip görmek istemiyorum
Haksız yere üzülen günü geldiğinde güler eğer kendinden emin kimseye zarar vermeyen masum bir insan isen acı kalbinden bir zaman sonra cımbızla kıl koparmışsın gibi çıkıp gidiyor önemli olan vicdanın'ın rahat olması.
Sev ama sen doğru ol varsın seni kandıran kendi dünyasında mutlu olduğunu sansın. Korkmak hiçbirşeyin çaresi değil korktukça korkun başına gelir sevgiden kaçma.