Kişilik & Karakter Peluş oyuncaklar hoşunuza gidiyor mu? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 137 Yapay Zekaya Sor Ne güzelmiş lan diyip aldım sabah şunu. Askim valla bekarken paraları karı kızla yemiyorum askim. Peluş oyuncaklar hoşunuza gidiyor mu? Cevapla Oyun Soruları Oyuncak Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet severim bende tabi ki de.. güzel oluyorlar pofuduk falan.. ama almam. 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Gitmiyor toz topluyor ayy 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Evet, bir sürü oyuncağım var böyle. Çoğu da çocukluğumdan kalma. 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Evey çok hoşuma gidiyor.. Evde bir dünya peluş var.. 😂 0 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hiç almadım bir kere almaya kalkıştım o da yastıktı sihir falan yaparım dedim ama kuzenim ikna etti bıraktım.. bazen engel olan herkesi vurmak istiyorum hayallerinden 0 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bunlardan alıp hediye etmek hoşuma gider. Kendim için alıp bir köşeye koymam. 1 4 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Tamam al kendine hediye et işte daa 😃 Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl No bayım, pembe büyük bir ayı alıp sevgilime hediye ederim. Baktıkça beni hatırlar 😂😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Hocam ne gerek var boşa masraf 😂😂😂 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl @o-m ay hayatım ne kadar da ince düşüncelisin bitanem.. 😍😅@madagaskaraslani adama neden mani oluyorsun ki.. 😂 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet çok severim tavşan peluşu seviyorum kulakları bacakları uzun böyle..☺Aynen parayı karı kızla yedirmek yerine peluşla vakit geçirirsin 😅 1 0 Yorumla
Şebnemcim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Hahaha çok iyi bundanim olsun isterdim link gelir mi :)) 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Link değil ama Samsun nazar petrolden gelir 😂😂😂 Yorumla Şebnemcim 1 yıl Çok uzak hocam ben güneyde pelus kurbagacik Taa kuzeyde hahaha Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evet , oldukça tatlı ve güzeller özellikle küçük çocuklar için oyun çağında birebir. Yemek yedirirken kullanabiliriz.🪁 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Yaa rengi tam çimoşki yeşili. Ben de çok seviyorum peluşları ama iyi ki borcum var da kendimi tutuyorum 0 0 Yorumla
tyjudjjtjsjds Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. hıhh şimdi gördüm bunu bende istiyorum bundaaan🥹🙈 peluşlar sevilmez mii😍 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Çok tatlı dimi ablası sjs Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Yok hepsi bakteri yuvası, sürekli temizlik isteyen şeyler, hiç almam , evde ki bir kaç taneyide attim çöpe.. 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Evet. Özellikle de pokemon oyuncakları hoşuma gider. 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Çok pahallı onlar da 1000 lira en küçük Yorumla MaviDolunay 1 yıl Iyice araştırırım. Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sevmiyorum ben böyle ayıcık işlerini şunun parasına lahmacun yesem daha mutlu olurum😂 0 3 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ben de tam tersi asla lahmacun sevmem 😂 Yorumla tortitotilla 1 yıl Yoh artık😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Var artık 😂 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Evet aşırı seviyorum özellikle kocaman ayiciklari severim sarılarak yatıyorum mis gibi 😌 hshsh 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Onun tadını biliyorum ya ahah Yorumla Zz___eeyuyy 1 yıl Özellikle kışın güzel oluyor jshdj Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Tekme atan Michalangelom ve şarkı söyleyen kaktüsüm var sayılır mı reis? 0 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sarılabildiğim her şey olur bana farketmez 😂😂 çok elde kaybolmasın ama biraz büyük olsun peluş. 0 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl evet cok severim kuzu olanlar daha da bi sevimli 😀 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aiyy çok tatlişş kermit shsjdj Benimde var uj bej , hatta ayının birine yeğenim çöktü jsdjf 0 0 Yorumla
lavinya08 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Sevmem. Ama nefes alan ayıcık çıkmış onu beğendim 😅😅🤭 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Ya benimde bir kamyon peluşum var 1 3 Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl Duyda inanma, peluş bir kamyonun olduğuna inanırım ama😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Valla ben koleksiyon için 😂 Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Yok lan valla var. Eski patron amerikadan getirmişti 3/4 çuval o işi yapıyordu. Batınca 1 çuvalını ben kaftiledim :D Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Hayır ilgimi çekmiyor 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet ama şu görseldeki nöö 🙄 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Ya yok.. İcat çıkarma başımıza.. 😄 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Oyuncak yaşını geçtim ya 😃 0 5 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ya hadi oradan sanki 55 yaşında teyze 😂😂 Yorumla beyzaondr350 1 yıl Ben mi ehehehee 👵😅 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Yok ha şurada bir amca var ona diyorum 😂😂 Yorumla beyzaondr350 1 yıl Kendimi zaten yaşlı hissediyorum üzme çocuğum jsjehenwjss Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Aman aman oldu iyi günler 😂😂😂 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Odamda 2 tane peluş ayım var sadece 😂 0 7 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Sana zaten başka ayı yakışmaz sjsjjd Yorumla MekanınSahibiHande 1 yıl Hahahaah çok komikmiş güleyim de boşa gitmesin Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl E senin boşa gidişlerin meşhurdur isabet olurr 😌 Yorumla MekanınSahibiHande 1 yıl Öf eskidi bu laflar başka şeyler bul Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Daha taze çıktı benden bu. Artık kaç kişiden duyduysa kıyamam olur elbette sen yeter ki iste Yorumla MekanınSahibiHande 1 yıl Sana bir şeyler olmuş hayırdır ahsjsjsjd Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Önceden nasıldım biz seninle hep böyleyiz ki asıl sen hayırdır şimdi de unutkan mı oldun 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl peluş oyuncakları bende severim odamda 2 tane var hatta 1 tanede oyuncak araba var başkada yok oyuncağım 0 0 Yorumla
ÇizgiliConverse Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Küçük olanlar biraz ama büyükleri sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Severim saçma sapan peluş oyuncakları 0 0 Yorumla
Yalniž_kadîňn Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 944 cevap paylaştı. Evet gidiyor ama almıyorum 😅 0 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır pek sevmiyorum 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Toz topluyorlar sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Oyş çukgüselll 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evet gidiyor hoşuma 😂 0 0 Yorumla
Eftelyaoura Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Görseldeki gibiyse evet anabelle gibiyse hayır. 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet var oyuncak ayılarım 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet hoşuma gider 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayır sevmem 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Kediyse evet 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Pek sevmem 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Pek degil 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok tatlı😊 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. evet bayilirim 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Çok severim 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet gidiyor tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet severim bende tabi ki de.. güzel oluyorlar pofuduk falan.. ama almam.
Gitmiyor toz topluyor ayy
Evet, bir sürü oyuncağım var böyle. Çoğu da çocukluğumdan kalma.
Evey çok hoşuma gidiyor.. Evde bir dünya peluş var.. 😂
Hiç almadım bir kere almaya kalkıştım o da yastıktı sihir falan yaparım dedim ama kuzenim ikna etti bıraktım.. bazen engel olan herkesi vurmak istiyorum hayallerinden
Bunlardan alıp hediye etmek hoşuma gider. Kendim için alıp bir köşeye koymam.
Tamam al kendine hediye et işte daa 😃
No bayım, pembe büyük bir ayı alıp sevgilime hediye ederim. Baktıkça beni hatırlar 😂😂😂
Hocam ne gerek var boşa masraf 😂😂😂
@o-m ay hayatım ne kadar da ince düşüncelisin bitanem.. 😍😅
@madagaskaraslani adama neden mani oluyorsun ki.. 😂
Evet çok severim tavşan peluşu seviyorum kulakları bacakları uzun böyle..☺
Aynen parayı karı kızla yedirmek yerine peluşla vakit geçirirsin 😅
Hahaha çok iyi bundanim olsun isterdim link gelir mi :))
Link değil ama Samsun nazar petrolden gelir 😂😂😂
Çok uzak hocam ben güneyde pelus kurbagacik Taa kuzeyde hahaha
Evet , oldukça tatlı ve güzeller özellikle küçük çocuklar için oyun çağında birebir. Yemek yedirirken kullanabiliriz.🪁
Yaa rengi tam çimoşki yeşili. Ben de çok seviyorum peluşları ama iyi ki borcum var da kendimi tutuyorum
hıhh şimdi gördüm bunu bende istiyorum bundaaan🥹🙈 peluşlar sevilmez mii😍
Çok tatlı dimi ablası sjs
Yok hepsi bakteri yuvası, sürekli temizlik isteyen şeyler, hiç almam , evde ki bir kaç taneyide attim çöpe..
Evet. Özellikle de pokemon oyuncakları hoşuma gider.
Çok pahallı onlar da 1000 lira en küçük
Iyice araştırırım.
Sevmiyorum ben böyle ayıcık işlerini şunun parasına lahmacun yesem daha mutlu olurum😂
Ben de tam tersi asla lahmacun sevmem 😂
Yoh artık😂
Var artık 😂
Evet aşırı seviyorum özellikle kocaman ayiciklari severim sarılarak yatıyorum mis gibi 😌 hshsh
Onun tadını biliyorum ya ahah
Özellikle kışın güzel oluyor jshdj
Tekme atan Michalangelom ve şarkı söyleyen kaktüsüm var sayılır mı reis?
Sarılabildiğim her şey olur bana farketmez 😂😂 çok elde kaybolmasın ama biraz büyük olsun peluş.
evet cok severim kuzu olanlar daha da bi sevimli 😀
Aiyy çok tatlişş kermit shsjdj Benimde var uj bej , hatta ayının birine yeğenim çöktü jsdjf
Sevmem. Ama nefes alan ayıcık çıkmış onu beğendim 😅😅🤭
Ya benimde bir kamyon peluşum var
Duyda inanma, peluş bir kamyonun olduğuna inanırım ama😂
Valla ben koleksiyon için 😂
Yok lan valla var. Eski patron amerikadan getirmişti 3/4 çuval o işi yapıyordu. Batınca 1 çuvalını ben kaftiledim :D
Hayır ilgimi çekmiyor
Evet ama şu görseldeki nöö 🙄
Ya yok.. İcat çıkarma başımıza.. 😄
Oyuncak yaşını geçtim ya 😃
Ya hadi oradan sanki 55 yaşında teyze 😂😂
Ben mi ehehehee 👵😅
Yok ha şurada bir amca var ona diyorum 😂😂
Kendimi zaten yaşlı hissediyorum üzme çocuğum jsjehenwjss
Aman aman oldu iyi günler 😂😂😂
Odamda 2 tane peluş ayım var sadece 😂
Sana zaten başka ayı yakışmaz sjsjjd
Hahahaah çok komikmiş güleyim de boşa gitmesin
E senin boşa gidişlerin meşhurdur isabet olurr 😌
Öf eskidi bu laflar başka şeyler bul
Daha taze çıktı benden bu. Artık kaç kişiden duyduysa kıyamam olur elbette sen yeter ki iste
Sana bir şeyler olmuş hayırdır ahsjsjsjd
Önceden nasıldım biz seninle hep böyleyiz ki asıl sen hayırdır şimdi de unutkan mı oldun 😂😂
peluş oyuncakları bende severim odamda 2 tane var hatta 1 tanede oyuncak araba var başkada yok oyuncağım
Bende de benzeri var🫣
Küçük olanlar biraz ama büyükleri sevmiyorum.
Severim saçma sapan peluş oyuncakları
Şunun tipe bak dnsksm
Çok severim..😌
Evet gidiyor ama almıyorum 😅
Bazıları 🙈🐈🐱🐻🐼🐥
Hayır pek sevmiyorum
Toz tutuyo sevmiyorum
Toz topluyorlar sevmiyorum.
Oyş çukgüselll
Evet gidiyor hoşuma 😂
Görseldeki gibiyse evet anabelle gibiyse hayır.
Eveeet, çok severim.
Evet var oyuncak ayılarım
Cok severim☺️ bir sürü de var
Evet hoşuma gider
hayır sevmem
Kediyse evet
Pek sevmem
Pek degil
Çok tatlı😊
Hemde çok jsjsgss
Yaaaaniii
Evet keşke alınsa😒