Yapıpta pişman olduğunuz, vicdan yaptığınız, zarar gördüğünüz ve bir daha yapmayacağınıza dair kendinize söz verdiğiniz neler var? Mesela ben bir daha acıtasyon yapanlara kanmamaya söz verdim kendime...

Yapıpta pişman olduğunuz, vicdan yaptığınız, zarar gördüğünüz ve bir daha yapmayacağınıza dair kendinize söz verdiğiniz neler var? Mesela ben bir daha acıtasyon yapanlara kanmamaya söz verdim kendime...

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Neler yok ki yapar mıyım? Kesinlikle evet
Her zaman arkadaşlarıma karşı bonkördüm en büyük zararıda onlardan gördüm, artık eski iyi niyetim kalmadı
Herkes senin gibi ponçik yürekli değil kanks. İyilik yapacağın insanı bile iyice tanımak gerekir. Çok haklısın. İçimizde ki iyi niyetli bizlere vurdular, kırdılar, tecavüz ettiler katledip cesetlerinin üzerine beton attılar :)
Ben biraz safdım galiba o dönemlerde ya da aşırı mı merhametliyim bilemiyorum, belirli bi yaştan sonra farkediyor işte insan, ama olsun be diyorum iyi kalpli olmak "ne kadar çıkarcı insan tanısakta" her zaman bize güzel şeylerde kazandırır
Kanks iyi olmak ile ahmaklık arasında ince bir çizgi var. Evet biz iyi insanlar olduğumuz için iyi şeyler yapıyoruz. Fakat olaya biraz daha geniş kapsamlı baktığımızda, benim yapacağım iyilik, karşımda ki için ''mal lan bu ehuehuehue'' dedirtiyorsa. Onun çıkarlarına ve hedeflerine katkı sağlıyorsa o zaman ahmak oluyoruz. Elbette bu seçim bize ait. Zincire vursalar biz bundan vaz geçemiyoruz dil tersini söylesede. Ama artık kimsenin iyi niyetine inanmıyorum. Önce tanıyıp karakterini ölçüyorum daha sonra ufaktan büyüğe doğru adım atıyorum. Hayat çok karışık yaaaa. Umarım hayatında hep senin gibi ponçik insanlar olur...
Kesinlikle öyle katılıyorum sana, o zaman şöyle de diyebiliriz dünün ah. mak. lığı bugünün bilgeliği olmuş bizim için. teşekkür ederim canım arkadaşım yolun her zaman iyilerle karşılaşsın dilerim 🙏
Bir kız aşırı yükselmiş ve olağanüstü derecede beni istiyorsa asla sevişmeyeceğim. İki kez bunu yaşadım, ikisinde de kızlar regl olmuşlardı
:D Geçmiş olsun kanks. Odönem çok istekli oluyor pek çoğu ehe...