Kişilik & Karakter Zaman sana ilaç oldu mu? Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/xh-LxQSS3ns?si=xOi8qDdx5xoJWc2cGÜNAYDINN.. ☕️ ☀️✨✨ Güncellemeler1 yıl 🙏🙏 Zaman sana ilaç oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Zaman bana göre en büyük ilaç. Sabırlı ve güçlü olmak gerekiyor. 1 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Zaman kimseye ilaç olmaz, zamandan ilaç olmaz! 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bir şeyi hemen halledemiyorsam zamana bırakırım. Zaman her şeyin ilacıdır 1 0 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. En iyi ve reçetesiz olan ilaç zamandır 😂 1 3 Yorumla Myblue2025 1 yıl Sana her şey ilaç ki..😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl He öyle 😂🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Myblue2025 1 yıl 😂😂 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Oluyor ama yan etkileride var 1 6 Yorumla Myblue2025 1 yıl Yan etkisiz ilaç mı var.. Yorumla m ByBrawo 1 yıl Var Yorumla Myblue2025 1 yıl Neymişşş.. Yorumla m ByBrawo 1 yıl Saf sevgi Yorumla Myblue2025 1 yıl O’da zor bulunan bi’şey.. Yorumla m ByBrawo 1 yıl Evet maalesef Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zaman değil 2 insan ilaç oldu 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Bazen ilaç oldu bazen de zehir 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. bir işe yaramıyor : ) 0 0 Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Zaman herşeye ilaç 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Oldu. 1 0 Yorumla
P-u-s-at Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Sence 1 3 Yorumla Myblue2025 1 yıl Benim yorumum önemli mi “ sence “ Yorumla P-u-s-at 1 yıl Yazıyorum Yorumla Myblue2025 1 yıl Peki.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Zaman bana göre en büyük ilaç. Sabırlı ve güçlü olmak gerekiyor.
Merhaba,
Zaman kimseye ilaç olmaz, zamandan ilaç olmaz!
Bir şeyi hemen halledemiyorsam zamana bırakırım. Zaman her şeyin ilacıdır
En iyi ve reçetesiz olan ilaç zamandır 😂
Sana her şey ilaç ki..😂
He öyle 😂🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂
Oluyor ama yan etkileride var
Yan etkisiz ilaç mı var..
Var
Neymişşş..
Saf sevgi
O’da zor bulunan bi’şey..
Evet maalesef