Kişilik & Karakter 21 gü Seni yoran neydi? Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 https://youtu.be/gTnWdrPyQmM?si=mZbtD2U93ioO_osSGörsel kafi..✨✨ Güncellemeler21 gü 🙏🙏 Seni yoran neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
AlmanPrens Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yazı çok üzücü cümle…benş yoran tek çaresizlik oldu tüm çareleri bulmayı bilirkenbelirsizlşk oldu 2 11 Yorumla Myblue2025 21 gü O belirsizliğin yorgunluğu yıllar geçse de içinde kalıyor.. Yorumla AlmanPrens 21 gü Peki o belirsizliği sağlayan kişiye ne oldu Yorumla Myblue2025 21 gü Hala yerinde sayıyor..Ve öyle de devam edecek.. Yorumla AlmanPrens 21 gü Adam olsa hem kendi hem sen mutlu olacakken Yorumla Myblue2025 21 gü Belki şu an daha çok mutludur.. Yorumla AlmanPrens 21 gü Yerinde sayarken nasıl olacak Yorumla Myblue2025 21 gü Bilemiyorum işte.. Yorumla AlmanPrens 21 gü Ozaman daha mutlu değil pişman gibi anladım Karışık Yorumla Myblue2025 21 gü Uzun zamandır haberini dahi almıyorum, o yüzden bilemiyorum dedim..☺️ Yorumla AlmanPrens 21 gü Umrumda dışı diyorsun Yorumla Myblue2025 21 gü Tam da öyle.. Yorumla
s Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aklımda kalan hayat yorgunluğum yok şükür🙏🏻🍀 1 1 Yorumla Myblue2025 21 gü Çok şükür..😌
u Affedilmeyen Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 25,6b cevap paylaştı. beni yoran benimkendimi yorma dışında bir çok şey yapmışlığım var ama en fazlası bu :) 1 0 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beni yoran emeğinin karşılığını alamamak oldu 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Hayatın kendisi. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Hayattaki zamanlamalar 1 3 Yorumla Myblue2025 21 gü Tersine de dönecek..😌 Yorumla Semih6934 21 gü ☺️🙏🏻 Yorumla Myblue2025 21 gü 😌😌 Yorumla
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hükümet 😅 1 8 Yorumla Myblue2025 21 gü Sanayine bomba mı attı hükümet..😂 Yorumla u OurangMedan 21 gü Füze attı djdj Yorumla Myblue2025 21 gü Bi’şey değilmiş ya, abartma..😂 Yorumla u OurangMedan 21 gü Nee zaman abarttım fjfj Yorumla Myblue2025 21 gü Ne zaman abartmadım diyecektin dimi..😂 Yorumla u OurangMedan 21 gü Islak iftira djd Yorumla Myblue2025 21 gü Bak ya..😂 Yorumla u OurangMedan 21 gü 🤨 Yorumla
Sözverdimm Takip Et Xper 5 Yaş: 41 21 gü Yaşanması mümkün mutluluklarım varken hala harekete geçemeyişim 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. BelirsizlikÇaresizlik 1 0 Yorumla
m Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Merhaba,Uzanan tuttuğum 3 el! 😅 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Egolu ve anlayışsız bencil insanlar. 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 61% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Belirsizlikler. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kendini anlatmaya çalışmak 1 0 Yorumla
m MrConfused Takip Et Master Yaş: 37 , eic 34% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. İnsanlar ve basitlikleri 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kendimi kandirmaktan yoruldum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 21 gü Sana büyü yaptılar kuzum 0 17 Yorumla Myblue2025 21 gü Bana mı.. Yorumla Cevap sahibi 21 gü Evet Yorumla Myblue2025 21 gü Allah Allah kim neden yapmış peki..😂 Yorumla Cevap sahibi 21 gü Seni çekemeyen biri işte. Nedeni çekememezlik... Yorumla Myblue2025 21 gü Çekilmeyecek bi yanım yok, terse döner o büyü..🤷♀️ Yorumla Cevap sahibi 21 gü Kimisi çekemiyo işte kötüler çünkü ondan, sen iyiysen döner zaten yapana Yorumla Myblue2025 21 gü Peki bunu sen nasıl anladın.. Yorumla Cevap sahibi 20 gü Tamamen hislerime dayanarak söyledim. Doğrumu tahmin ettim acaba Yorumla Myblue2025 20 gü Ben anlamam ki o işlerden..🤷♀️ Yorumla Cevap sahibi 20 gü Dediğim gibi işte Yorumla Myblue2025 20 gü Allah korusun.. Yorumla Cevap sahibi 20 gü Allah korusun Ama oluyo cidden eğer büyü yapılmışsa zaten belirtileri oluyor. üzerinde varsa yapılmıştır. Ama yapılmadı demiyorum yani. Bunu zaten hocalardan veya internetten kolaylaklıda öğrenebiliriz. Yorumla Cevap sahibi 20 gü Yapıldı demiyorum olucaktı pardon Yorumla Cevap sahibi 20 gü Eğer %80 şüphelerin varsa büyük ihtimal / Yoksa yoktur. Seni senden dahamı iyi tanıycam Yorumla Cevap sahibi 20 gü Öff nerden açtıysam bu büyü olayını kusuruma bakmayın. Yorumla Myblue2025 20 gü Sorun yok için rahat olsun.. Yorumla Cevap sahibi 20 gü Teşekkür ederim 🙏❣ Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 91% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Huzurun olmaması 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 13,1b cevap paylaştı. Anne 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 808 cevap paylaştı. Uzun hikaye 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 41 , eic 78% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Düşüncelerim. 1 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 854 cevap paylaştı. İyi niyetim 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 30 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Anlayışsız kişiler. 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 74% 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 905 cevap paylaştı. Zorbalık 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. sabretmek sanırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yazı çok üzücü cümle…
benş yoran tek çaresizlik oldu tüm çareleri bulmayı bilirken
belirsizlşk oldu
O belirsizliğin yorgunluğu yıllar geçse de içinde kalıyor..
Peki o belirsizliği sağlayan kişiye ne oldu
Hala yerinde sayıyor..
Ve öyle de devam edecek..
Adam olsa hem kendi hem sen mutlu olacakken
Belki şu an daha çok mutludur..
Yerinde sayarken nasıl olacak
Bilemiyorum işte..
Ozaman daha mutlu değil pişman gibi anladım
Karışık
Uzun zamandır haberini dahi almıyorum, o yüzden bilemiyorum dedim..☺️
Umrumda dışı diyorsun
Tam da öyle..
Aklımda kalan hayat yorgunluğum yok şükür🙏🏻🍀
Çok şükür..😌
beni yoran benim
kendimi yorma dışında bir çok şey yapmışlığım var ama en fazlası bu :)
Beni yoran emeğinin karşılığını alamamak oldu
Hayatın kendisi.
Hayattaki zamanlamalar
Tersine de dönecek..😌
☺️🙏🏻
😌😌
Hükümet 😅
Sanayine bomba mı attı hükümet..😂
Füze attı djdj
Bi’şey değilmiş ya, abartma..😂
Nee zaman abarttım fjfj
Ne zaman abartmadım diyecektin dimi..😂
Islak iftira djd
Bak ya..😂
🤨
Yaşanması mümkün mutluluklarım varken hala harekete geçemeyişim
Belirsizlik
Çaresizlik
Merhaba,
Uzanan tuttuğum 3 el! 😅
Egolu ve anlayışsız bencil insanlar.
Beynim beni çok yoruyor
Belirsizlikler.
Kendini anlatmaya çalışmak
İnsanlar ve basitlikleri
Kendimi kandirmaktan yoruldum
Sana büyü yaptılar kuzum
Bana mı..
Evet
Allah Allah kim neden yapmış peki..😂
Seni çekemeyen biri işte. Nedeni çekememezlik...
Çekilmeyecek bi yanım yok, terse döner o büyü..🤷♀️
Kimisi çekemiyo işte kötüler çünkü ondan, sen iyiysen döner zaten yapana
Peki bunu sen nasıl anladın..
Tamamen hislerime dayanarak söyledim. Doğrumu tahmin ettim acaba
Ben anlamam ki o işlerden..🤷♀️
Dediğim gibi işte
Allah korusun..
Allah korusun Ama oluyo cidden eğer büyü yapılmışsa zaten belirtileri oluyor. üzerinde varsa yapılmıştır. Ama yapılmadı demiyorum yani. Bunu zaten hocalardan veya internetten kolaylaklıda öğrenebiliriz.
Yapıldı demiyorum olucaktı pardon
Eğer %80 şüphelerin varsa büyük ihtimal / Yoksa yoktur. Seni senden dahamı iyi tanıycam
Öff nerden açtıysam bu büyü olayını kusuruma bakmayın.
Sorun yok için rahat olsun..
Teşekkür ederim 🙏❣
Beni yoran oydu
Huzurun olmaması
Kabullenilmemek
Anne
Uzun hikaye
Çok şeyler var da anlatılmıyor
Samimiyetsiz insanlar
Düşüncelerim.
İyi niyetim
Anlayışsız kişiler.