Olmayan Kürdistan hakkında ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar annem kürt. Baba tarafından da babannem kürt dedem türk. Babam baba tarafından türk anne sinin tarafından kürt. Babannemde kürtçe konuşurlar. Bazen internette kürdistan haberleri görüyorum. Bu ülke Kürdistan diyolar gerçekten hangi dünyada yaşıyosunuz? Kürdistan diye biyer yok? Daha haritada bile yeriniz yok sizin! Avrupa birliği bile pkk ya terör örgütü olarak görürken, haritada bi Kürdistan yokken hangi hayalin peşindeler? Bitti. Biz türkler kürdistanın kurulmasına izin vermeyeceğiz. Hdp de bir terör destekçisidir. Çünkü hdp lideri "Terör lideri Abdullah Öcalan'ın heykelini dikicez. " dedi. Hdp lideri demirtaş türk halkından binlerce kişinin ölümüne neden olmuştur bunların içinde kürtlerde var. Şimdi soruyorum demirtaş ölümüne neden olduğu türkler için değilse bile neden siz Kürtler için göz yaşı dökmedi? Bu arada ölen kürtler Türkiye Cumhuriyeti vatanı savunan kürtlerdi. Benim kürt tarafı sülalemde hdp yi sevmez çünkü onlar bu vatanın ekmeğini yiyip nankör olmayan insanla. Bu arada bunu tüm kürtlere söylemiyorum lütfen beni yanlış anlamayın bunu sadece kürdistan hayali kuran insanlara kızıyorum. Toprağını soluduğu bu vatana ihanet etmeyen Kürtlerle bi problem yok hatta kardeşlerimdir. Kürtleri severim hata kardeşim derim ama bu vatanda yaşayıp kürdistan hayali kuranlarda teröristtir bu kadar

Olmayan Kürdistan hakkında ne düşünüyorsunuz?