Bana New York çıktı
https://onedio.com/haber/sen-hangi-dunya-sehrisin-1244426
Testi çözün sonucu yoruma yazın güzel arkadaşlarım 🫶

Bana New York çıktı
https://onedio.com/haber/sen-hangi-dunya-sehrisin-1244426
Testi çözün sonucu yoruma yazın güzel arkadaşlarım 🫶

Sen bir şehir olsaydın, Viyana olurdun! Viyana’nın zarif ve tarihi mimarisi, senin sofistike ve kültürel derinliğini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Şehirdeki etkileyici saraylar ve klasik yapılar, senin geçmişe olan bağlılığını ve köklü değerlerini simgeliyor. Viyana’nın sanat ve müzikle iç içe geçmiş kültürü, senin de yaratıcı ve estetik zevkinin bir ifadesidir. Şehirdeki lüks kafeler ve zarif restoranlar, senin yaşamın her anını zevkle ve şıklıkla yaşama tutkusunu gösteriyor. Viyana’nın düzenli ve sakin atmosferi, senin de huzur arayışını ve içsel dinginliği temsil ediyor.
Sen bir şehir olsaydın, New York olurdun! Çünkü New York’un canlı enerjisi ve dinamizmi, senin kişiliğinin tam bir yansıması gibi görünüyor. Şehir gibi, sen de sürekli hareket halindesin ve etrafındaki her şeyi etkileyen bir çekim gücüne sahipsin. New York’un çeşitliliği ve kozmopolit yapısı, senin farklı ilgi alanlarını ve çok yönlülüğünü temsil ediyor. Yüksek temposu ve bitmek bilmeyen aktivite seçenekleri, senin enerjini ve sürekli yenilik arayışını simgeliyor. Aynı şekilde, New York’un sunduğu fırsatlar ve zorluklar, senin yaşamındaki meydan okumaları ve başarıları yansıtıyor. Şehrin gece hayatı ve kültürel zenginliği, senin de sosyal hayatında ve ilgi alanlarında sürekli olarak aktif olduğunu gösteriyor. New York’taki ünlü simgeler ve ikonik yapılar gibi, sen de kendi hayatında tanınan ve etkili bir figürsün. Şehirdeki karmaşa ve canlılık, senin de içsel dünyanın dinamiklerini ve canlılığını temsil ediyor. New York’un çeşitliliği, senin farklı bakış açılarını ve geniş sosyal çevreni ortaya koyuyor. Ben buyum 😂😂
Paris.. 🥳🥳

Sen bir şehir olsaydın, Paris olurdun! Paris’in zarafeti ve şıklığı, senin kişiliğinin zarif ve sofistike yönlerini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Şehirdeki romantik atmosfer ve tarih kokan sokaklar, senin duygusal ve düşünceli doğanı simgeliyor. Paris’in kültürel zenginliği ve sanatsal mirası, senin estetik anlayışını ve yaratıcı yönlerini ortaya koyuyor. Şehirdeki ikonik yapılar, senin de hayatındaki önemli ve etkileyici anları temsil ediyor.
Evet efenim takıl bana hayatını yaşa.. 😍❤️🥳🥳
Teşekkür ederim sevgilim.. 😍
İstanbul olmak isterdim
BİR BAŞKA TEPEDEN
Sana dün bir tepeden baktım aziz İstanbul
Görmedim gezmediğim, sevmediğim hiçbir yer.
Ömrüm oldukça, gönül tahtıma keyfince kurul!
Sade bir semtini sevmek bile bir ömre değer.
Nice revnaklı şehirler görülür dünyada,
Lakin efsunlu güzellikleri sensin yaratan.
Yaşamıştır derim, en hoş ve uzun rü'ya da
Sende çok yıl yaşayan, sende ölen, sende yatan.
tesekkur ederim 😊
Cevap
8Cevap
Ben Amerika ülkesi olmak isterdim. şehir olarak da New york
Test istemez, ben İstanbul olurum.
Bana göre ben her zaman New York ruhuna sahibim, net olarak biliyorum bunu.
Şanlıurfalı olmaktan mutluyum, gururluyum. O yüzden Urfa derdim.
Test Newyork dese de ben Antalya diyore 🌴
İstanbul çıktı
2000 yilinin Istanbulu, Prag ve Barcelona
Bize her yer Angara
Paris olurmuşum
Floransa şehri gibi huzurlu ve sakin olurdum
Kabil
İstanbul olurmuşummm🥰🥰 çook severim
Banada New york
İstanbul
New-york çıktı
Londra.