Kişilik & Karakter Neyi düşünmekten yoruldunuz? mᎪhᏢᎬᏒᎥ Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Düşünmek insanın doğasında olan bir şeydir. Ama kişi kendisini hep aynı şeyi düşünürken buluyorsa bir sıkıntısı vardır. Peki sizin düşünmeden edemediğiniz ama düşünmekten yorulduğunuz bir şey var mı? Neyi düşünmekten yoruldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Her şeyi maalesef.. her şey yordu beni 0 0 Yorumla
çiftkanat Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl İnsanları kırmama mutlu etmek, sabretmek susmak, konusmayı herşeyden yoruldum etrafımda ben gbı dusunen degılde egoıst ınsan dolu. ve buda beni boğuyor maalesef 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Geleceği ağır ağır düşünüyorum çok sıkıntı benim içinnasıl olacak nasıl edicek yemin ediyorum çok zor ya beynim patlayacak yakında 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Acaba mutlu olur muyuz ya da işler yoluna girer mi 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. bir yandan geçmişimi özleyip diğer yandan da gelecek kaygısı yaşamaktan 0 0 Yorumla
Red_Black71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı. Bir sonraki adım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Her şeyi maalesef.. her şey yordu beni
İnsanları kırmama mutlu etmek, sabretmek susmak, konusmayı herşeyden yoruldum etrafımda ben gbı dusunen degılde egoıst ınsan dolu. ve buda beni boğuyor maalesef
Geleceği ağır ağır düşünüyorum çok sıkıntı benim için
nasıl olacak nasıl edicek yemin ediyorum çok zor ya beynim patlayacak yakında
Acaba mutlu olur muyuz ya da işler yoluna girer mi
bir yandan geçmişimi özleyip diğer yandan da gelecek kaygısı yaşamaktan
Güzel ülkemin durumunu
Bir sonraki adım
İş para
Onuu