Dini siyasi ideoloji futbol hayat duygular cart curt konu her ne olursa olsun sürekli bir şeyleri, birilerini saçma sapan rekabet edercesine alt etmeye çalışır mısınız?

Dini siyasi ideoloji futbol hayat duygular cart curt konu her ne olursa olsun sürekli bir şeyleri, birilerini saçma sapan rekabet edercesine alt etmeye çalışır mısınız?

Hayır alt etme çabasına girmem, kendi düşüncemi söylerim o ayrı konu ve karşımdaki insanın da alt etme çabasına girdiğini görürsem cümlelerini ağzına tıkarım hepsi bu 🤣
Kimseye laf anlatmaya uğraşmıyorum artık.
Öyle mi düşünüyorsun düşüncenle başarılar diyip bırakıyorum artık insanları kendi haline.
Biri bana bişey katabilir, ben birine bişey katabilirim ama diretmem diretilmesinden hoşlanmam.
Merhaba,
Hayır, canları cehenneme! 😅
Cevap
7Cevap
Hayır ben girmem. kimseyle de rakip değilim ya da yarışmıyorum.
Şükür ki saygı nedir nerede kullanılır biliyorum. Bu yaz bolca bu tür insandan gördüm ve gerçekten artık kusasım geliyor.
Hayat o kadar uzun ve anlamsız değil, bir tane ömrüm varsa onu neden başkalarına harciyim ki
İyi bir dinleyiciyim. Kimseyi alt etme kibrine girmem, bilgim varsa ortaya koyarım. Hatta birisi yanılır utanırsa ben üzülürüm.
Hiç uğraşamam be.
Uğraşacak enerjim var da niye uğraşayım ki? 😅
Asla. Hayat kısa zaten
Hiç uğraşamam
Insanlari o kadar ciddiye alamam.
Girmem valla ben kimseyle uğraşamam
Hayır.
bu insanı çok yorar emin ol
Hayır.
Nayır
Asla.
Gerekirse