Kişilik & Karakter Yağmurlu ve kapalı hava seviyor musun? Ojeminrenginebak Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Bazı kişiler böyle kapalı ve yağmurlu havaları seviyor. Böyle havalarda sizin modunuz nasıl? Yağmurlu ve kapalı hava seviyor musun? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet seviyorum tabi ki de 0 0 Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Yaz sevmeyen ender insanlardanım belkide. Bana ruhumun izdüşümü olan sonbaharı versinler en hüzünlüsünden 0 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Pek değil ben ilk bahar insanıyım birde yeni yılı çok seviyorum heryer şıkır şıkır😂bekle beni nişantaşı😂 0 0 Yorumla
robohunter351999 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Yağmur; oyunlarda ve gerçek hayatta en sevdiğim hava olayı. 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Severim, sıcak havalardan daha iyi. Hafif ılık olsun. 0 0 Yorumla
Meltem9777 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evet keşke benim yaşadığım yer de yağmur olsaydı 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. Hem de çok severim. Bu havalarda çok güzel çay, kahve içilir. Ama arada bir güneşli havada olmalı. 0 0 Yorumla
pumpkindessert Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hiç sevmiyorum huzursuz hissediyorum öyle havalarda 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben de severim. Bir de bazen aradan Güneş ışıkları sızıyorsa daha güzel. 0 0 Yorumla
Shwkzbiwsn Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cok severim dünya daha yaşanılabilir bir yer oluyor bir anda ahhazshs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır çok sıkıcı bunalıyorum akşama kadar uyumak istiyorum o havalarda😄 1 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kendimi daha enerjik hissediyorum. 0 0 Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Hiç sevmiyorum, öyle havalarda modum düşük oluyor 0 0 Yorumla
Rakbenadam2919 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Çok güzel. yorgunluğu ve içimdeki karanlıgı dindiriyor resmen 1 0 Yorumla
pronickhev7 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 1 yıl Her havanın kendine has havası var, sevmeyi bilmeli 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır ruhum daralıyor 0 0 Yorumla
Wolfg Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. evet çok severim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Birde serin olacak off misss 0 0 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Az önce güneş açtı moralim bozuldu 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yağmur öncesi fırtınaya bayılıyorum. 0 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. En sevdiğim havalardır. 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Severim ama çok düşündürür 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Fazla kasvetli geliyor ve ruhum daralıyor.. 0 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evet tam benlik 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. çok severim 0 0 Yorumla
KhalTrex Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı. Bayılırım. 0 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. Çok seviyorum. 0 0 Yorumla
Birkiraz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Hayır🥲 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Çook 🥰 0 0 Yorumla
TommyVercetti33 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Bayılırım özellikle partnerim varsa yanımda 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bayılırım 😍 0 0 Yorumla
Guapoo6 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 822 cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Evet seviyorum tabi ki de
Yaz sevmeyen ender insanlardanım belkide.
Bana ruhumun izdüşümü olan sonbaharı versinler en hüzünlüsünden
Pek değil ben ilk bahar insanıyım birde yeni yılı çok seviyorum heryer şıkır şıkır😂bekle beni nişantaşı😂
Yağmur; oyunlarda ve gerçek hayatta en sevdiğim hava olayı.
Severim, sıcak havalardan daha iyi. Hafif ılık olsun.
Evet keşke benim yaşadığım yer de yağmur olsaydı
Hem de çok severim. Bu havalarda çok güzel çay, kahve içilir. Ama arada bir güneşli havada olmalı.
Hiç sevmiyorum huzursuz hissediyorum öyle havalarda
Ben de severim. Bir de bazen aradan Güneş ışıkları sızıyorsa daha güzel.
Cok severim dünya daha yaşanılabilir bir yer oluyor bir anda ahhazshs
Hayır çok sıkıcı bunalıyorum akşama kadar uyumak istiyorum o havalarda😄
Kendimi daha enerjik hissediyorum.
Hiç sevmiyorum, öyle havalarda modum düşük oluyor
Çok güzel. yorgunluğu ve içimdeki karanlıgı dindiriyor resmen
Her havanın kendine has havası var, sevmeyi bilmeli
Hayır ruhum daralıyor
Nefret ederim
evet çok severim
Birde serin olacak off misss
Az önce güneş açtı moralim bozuldu
Yağmur öncesi fırtınaya bayılıyorum.
En sevdiğim havalardır.
Belçika hep böyle artık darlandım
Hayır enerjimi sömürür
evet çok seviyorum huzur veriyor bana
Severim ama çok düşündürür
Fazla kasvetli geliyor ve ruhum daralıyor..
Sevmiyorum
Evet tam benlik
çok severim
Hayır sevmiyorum
Bayılırım.
Evdeysem severim.
Severim
Evet seviyorum
Çok seviyorum.
Hayır🥲
Çook 🥰
Bayılırım özellikle partnerim varsa yanımda