Kişilik & Karakter 22 gü Yağmurlu ve kapalı hava seviyor musun? Ojeminrenginebak Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Bazı kişiler böyle kapalı ve yağmurlu havaları seviyor. Böyle havalarda sizin modunuz nasıl? Yağmurlu ve kapalı hava seviyor musun? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Hanjinx Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendimi daha enerjik hissediyorum. 0 0 Yorumla
s BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiç sevmiyorum, öyle havalarda modum düşük oluyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 140,4b cevap paylaştı. Evet seviyorum tabi ki de 0 0 Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 329 cevap paylaştı. Yaz sevmeyen ender insanlardanım belkide. Bana ruhumun izdüşümü olan sonbaharı versinler en hüzünlüsünden 0 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. Pek değil ben ilk bahar insanıyım birde yeni yılı çok seviyorum heryer şıkır şıkır😂bekle beni nişantaşı😂 0 0 Yorumla
robohunter351999 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% 21 gü Yağmur; oyunlarda ve gerçek hayatta en sevdiğim hava olayı. 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Severim, sıcak havalardan daha iyi. Hafif ılık olsun. 0 0 Yorumla
Meltem9777 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 22 gü Evet keşke benim yaşadığım yer de yağmur olsaydı 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 68% 22 gü Hem de çok severim. Bu havalarda çok güzel çay, kahve içilir. Ama arada bir güneşli havada olmalı. 0 0 Yorumla
pumpkindessert Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 22 gü Hiç sevmiyorum huzursuz hissediyorum öyle havalarda 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben de severim. Bir de bazen aradan Güneş ışıkları sızıyorsa daha güzel. 0 0 Yorumla
Shwkzbiwsn Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 519 cevap paylaştı. Cok severim dünya daha yaşanılabilir bir yer oluyor bir anda ahhazshs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 22 gü Hayır çok sıkıcı bunalıyorum akşama kadar uyumak istiyorum o havalarda😄 1 0 Yorumla
Rakbenadam2919 Takip Et Xper 4 Yaş: 18 22 gü Çok güzel. yorgunluğu ve içimdeki karanlıgı dindiriyor resmen 1 0 Yorumla
pronickhev7 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 22 gü Her havanın kendine has havası var, sevmeyi bilmeli 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır ruhum daralıyor 0 0 Yorumla
XxEsma_47 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 95% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Nefret ederim 0 0 Yorumla
Wolfg Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 430 cevap paylaştı. evet çok severim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Birde serin olacak off misss 0 0 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 42% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Az önce güneş açtı moralim bozuldu 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 100% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yağmur öncesi fırtınaya bayılıyorum. 0 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 89% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. En sevdiğim havalardır. 0 0 Yorumla
вʟαcкנαcк Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı. Hayır enerjimi sömürür 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. Severim ama çok düşündürür 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 37 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Fazla kasvetli geliyor ve ruhum daralıyor.. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. çok severim 0 0 Yorumla
m ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır sevmiyorum 0 0 Yorumla
KhalTrex Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 500 cevap paylaştı. Bayılırım. 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Akangözyaşı Takip Et Bilge Yaş: 18 , eic 100% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 643 cevap paylaştı. Evet seviyorum 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 49% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çook 🥰 0 0 Yorumla
TommyVercetti33 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 22 gü Bayılırım özellikle partnerim varsa yanımda 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 28 , eic 33% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bayılırım 😍 0 0 Yorumla
Guapoo6 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yağmurlu 0 0 Yorumla
ErotikAdam Takip Et Yoda Yaş: 34 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı. bayılırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kendimi daha enerjik hissediyorum.
Hiç sevmiyorum, öyle havalarda modum düşük oluyor
Evet seviyorum tabi ki de
Yaz sevmeyen ender insanlardanım belkide.
Bana ruhumun izdüşümü olan sonbaharı versinler en hüzünlüsünden
Pek değil ben ilk bahar insanıyım birde yeni yılı çok seviyorum heryer şıkır şıkır😂bekle beni nişantaşı😂
Yağmur; oyunlarda ve gerçek hayatta en sevdiğim hava olayı.
Severim, sıcak havalardan daha iyi. Hafif ılık olsun.
Evet keşke benim yaşadığım yer de yağmur olsaydı
Hem de çok severim. Bu havalarda çok güzel çay, kahve içilir. Ama arada bir güneşli havada olmalı.
Hiç sevmiyorum huzursuz hissediyorum öyle havalarda
Ben de severim. Bir de bazen aradan Güneş ışıkları sızıyorsa daha güzel.
Cok severim dünya daha yaşanılabilir bir yer oluyor bir anda ahhazshs
Hayır çok sıkıcı bunalıyorum akşama kadar uyumak istiyorum o havalarda😄
Çok güzel. yorgunluğu ve içimdeki karanlıgı dindiriyor resmen
Her havanın kendine has havası var, sevmeyi bilmeli
Hayır ruhum daralıyor
Nefret ederim
evet çok severim
Birde serin olacak off misss
Az önce güneş açtı moralim bozuldu
Yağmur öncesi fırtınaya bayılıyorum.
En sevdiğim havalardır.
Belçika hep böyle artık darlandım
Hayır enerjimi sömürür
Severim ama çok düşündürür
Fazla kasvetli geliyor ve ruhum daralıyor..
Evet tam benlik
çok severim
Hayır sevmiyorum
Bayılırım.
Evdeysem severim.
Severim
Evet seviyorum
Çok seviyorum.
Hayır🥲
Çook 🥰
Bayılırım özellikle partnerim varsa yanımda
Bayılırım 😍