Kişilik & Karakter 1 ay Bir daha yapmayacağım dediğiniz ama sürekli yaptığınız neler var? Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yine tutamadım kendimi fal baktırdım hsjsksks Güncellemeler1 ay Süper soru Güncellemeler24 gü Yine fal baktırdım hsjsjsjs Bir daha yapmayacağım dediğiniz ama sürekli yaptığınız neler var? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
AlmanPrens Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Fal olayını boş ver ….Fazla düşünmemek 1 0 Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Saçma sapan aşk işlerine girişmeyeceğim diyorum. Hep bu farklı olacak diyip başlıyorum KDDJDBDBDDJDJJS 2 0 Yorumla
Zehra-gül Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı. Hayal kurmak sonra olmuyor hayal kırıklığı yaşıyorum üzülüyorum hayal kurmak istemiyirum 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Odamı dağıtmak sndjd istisnasız her iki haftada bir dağılıyor 1 0 Yorumla
ayıcıkayıp Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Emre yle ilgisi soru açma sorma dila diyorum ama olmuyor:(( 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 142b cevap paylaştı. Yaşamak var maalesef 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sağlıksız beslenmeyeceğim diyorum ama olmuyor 😂 1 0 Yorumla
tarihizle Takip Et Guru Yaş: 59 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 736 cevap paylaştı. Fal baktır ama kahve falı 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sözleşmeli öğretmen olmak 1 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 920 cevap paylaştı. Kontrol manyaklığı var bendə, vazgeçemiyorum. 1 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 57% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Geç uyanmak. 🙈 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. sürat yapmayacağım 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tatlı yemicem🥺 1 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. Var ahh ahh olmazmı 1 0 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 455 cevap paylaştı. KS ye girmek 1 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 40% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı. Sonuna kadar icmek 1 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Guru Yaş: 34 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öyle bi durum yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Fal olayını boş ver ….
Fazla düşünmemek
Saçma sapan aşk işlerine girişmeyeceğim diyorum. Hep bu farklı olacak diyip başlıyorum KDDJDBDBDDJDJJS
Hayal kurmak sonra olmuyor hayal kırıklığı yaşıyorum üzülüyorum hayal kurmak istemiyirum
Odamı dağıtmak sndjd istisnasız her iki haftada bir dağılıyor
Emre yle ilgisi soru açma sorma dila diyorum ama olmuyor:((
Yaşamak var maalesef
Nerden baktırdın bana da söyle bende baktırcam
Çok takıntılıyım
KS hesabı açmak
KS ye girmek:)
Sağlıksız beslenmeyeceğim diyorum ama olmuyor 😂
Diyet, onu özlemek, ona yazmak
Fal baktır ama kahve falı
Sözleşmeli öğretmen olmak
Diyete başlayıp bozmak.
Kontrol manyaklığı var bendə, vazgeçemiyorum.
Tıkanırcasına yemek yemek
Çok takıntılıyımmm
Gece yemek yemişim jdndjd
Geç uyanmak. 🙈
sürat yapmayacağım
Tatlı yemicem🥺
Var ahh ahh olmazmı
KS ye girmek
Ona yazdım ve ilgilendim poposunu kaldırdım
İyilik
Sonuna kadar icmek
Ksye üye olmıcam dedim oldum