Dünyada kolay olan onca seçenek varken Zor olana çeken zorluğun mücadelenin içine götüren o sebep ne olabilir

Dünyada kolay olan onca seçenek varken Zor olana çeken zorluğun mücadelenin içine götüren o sebep ne olabilir
Zor olanı başaracağız diye totomuzu yırtmanın ne alemi var masalya mı takacaklar bize. Bunca zaman yaptık da ne oldu sanki. En zor şeylerin üstesinden geldik sonuç: sıfıra sıfır elde var sıfır. Gereksiz. Hayatı kolay yaşamaya bakalım üç günlük dünya için kendimizi heder etmeyelim.
Gelde anlat bunu kendine hjk
Kaktüs mübarek benimki tamam söz diyor ama icraata gelince hiç öyle olmuyor
Bende hiç ışık yok sen olmuşsun valla
Zor olan her zaman daha fazla merak uyandırır, zoru başaran insan kendini daha başarılı hisseder, aslında burada insanın kendi egosunu tatmin etme ihtiyacı vardır. Aynı zamanda Zor olan gizemli ve heyecan verici gelir.
O kişiye göre değişir. Bazıları gerçek başarı için bunu yaparken, bazılarının tek derdi gösteriş olabiliyor.
Teşekkürler canım 🖤💋🥂
Ricalar bebeğimmm❤️
Kolayı elde etmek daha rahattır. Zorla sahip olunan her ne olursa olsun zaferi paha biçilemezdir.
Cevap
12Cevap
Çok güzel bir kelebek ona şans getirir uğur getirir görünüşü çok güzel benim çok hoşuma gitti 👍
Genetik dizilim ve evrim süreci
Çoğu insan sıradan olsa da memur işci vs fark yaratanlar sıradanlaşmayan alfalardır..
Zoru herkes yapamaz. O yüzden. Kolayı herkes yapar zaten ama zoru yapıp kendini ispatlama arzusu veya kendince yapabildiğini görmek
Zoru severiz hep imkansızı isteriz ben oyleyim cunku
Zor bana her zaman en kolayı gibi gelir o yüzden seçiyorum hep 😂
Aynı fikirde değilim
İnsanların geneli hep kolaycıdır
Kolay para
Kolay seks
Kolay iş
Elde etme arzusu ama o da kırılıyor
Rekabetçi ruh hali
İnat ve başarma hırsı
Bazıları zor olanı seçer
hiç öyle niyetlerim yok çok şükür