Yok ya benim onun işine ihtiyacım yok zaten. Söylediklerim de gerçekti her bir satırına teker teker imza atarım. Sadece bu şekilde olması hoş olmadı 😅 Kendi mallığıma üzüldüm kalanı umurumda değil.
Fikirlerim bu yönde ne demek olm kanser mi etmeye çalışıyorsun kadını. Kasıtlı yaptığına inanacak. Direkt özür dile. Tamam sizin hakkinizdaydi ama sizr atmayacaktim de. Fikre mikre girme
Bir şey olmaz 😂 Kuzenini işe aldırdı, onu kayırıyor. Patronlara gidip de bunu çıkarın diyemez, böyle gündeme gelmek istemez 😂 He ama uğraşır benimle bakalım hayırlısı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben değilim hiç. helal olsun
Bildirimde tatil gördüm. Iş molası tatile gitme rahatlığında kovulurken ne kadar gamsızsınız? :d
Hiçbiri olmadı zaten. Bu havada tatil de yalan oldu. Ne yapayım dert mi edeyim 😂
Hemen silerdin sesli mesaj olduğuna göre sosyal medya. Neredeyse hepsinde silme var
Wp’den attım saniyesinde dinlemiş kadın sildim zaten 😂
Haa kadınsa boş ver onlar ilgi merkezi olsunda kötüde olsa fsrketmez içgüdüsel. Tavır yapar ama sende gönül almaca yap tav olsun
Yok ya benim onun işine ihtiyacım yok zaten. Söylediklerim de gerçekti her bir satırına teker teker imza atarım. Sadece bu şekilde olması hoş olmadı 😅 Kendi mallığıma üzüldüm kalanı umurumda değil.
Özür dile bari ayıp olmuş
Evet öyle planlıyorum. Bu şekilde olduğu için özür dilerim ama fikirlerim bu yönde, onda bir sorun yok diyecem. Hayırlısı olsun. yok mu sende hiç?
Fikirlerim bu yönde ne demek olm kanser mi etmeye çalışıyorsun kadını. Kasıtlı yaptığına inanacak. Direkt özür dile. Tamam sizin hakkinizdaydi ama sizr atmayacaktim de. Fikre mikre girme
Bir şey olmaz 😂 Kuzenini işe aldırdı, onu kayırıyor. Patronlara gidip de bunu çıkarın diyemez, böyle gündeme gelmek istemez 😂 He ama uğraşır benimle bakalım hayırlısı.
Tutar bazen takılır kalır 😃
Ne tam olarak? 🤔
Aferin , boyle devam :d
Valla nasıl becerdim, hiçbir fikrim yok 😂 Bravo bana.
Helal len yusufi
Helal len bana, alkış 😂 Yusufi nedir bilmiyorum ama…