Güncellemeler
1 yıl
Kalbinin kırıklığını paylaştığında biri size hakaret ediyorsa?
Güncellemeler
1 yıl
Cidden yorumlara bakıyorum da bir çoğunuzun evlenmesi yasaklanmalı 😅 bir de bir tanesinin de bilge ödülü var 🤣 abi çok komiksiniz 😂
Hadi bakalım yorumlara...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaptıklarından pişman olduğunda anda ve uzun zaman önce yaptıklarını hatırladığında
Evet senin yaşında bir erkeğin normal bunları yaşaman
Kendimle ilgili ya da yaşla ilgili olarak değil, genel olarak söyledim. 25 yaşında da mal olduğunu anlayabilir insan 30 yaşında da belli bir yaş kriteri yok yaşa takılmayın, davranışlar eylemler sözler düşünceler bunlara takılın, kendinizin ne olduğunu böyle anlarsınız
Kendime soruyorum oğlum sen mal mısın sonra da cevap veriyorum evet malım. Bu kadar basit
Harika
Anlatmak istersen dinlerim seni mal olmam insan olmama engel değil.
Kalbimin kırıklığını paylaştığımda hakarete uğruyor isem bunu neden tekrar ederim? Ben mal mıyım?
Mal değilsin sadece yalnız ve yanlış insanlarla birliktesin o yüzden başka çaren yok
Biliyorum, ama sesimi çıkaramıyorum.
Konuşmaya ihtiyacın var mı?
Sanmam, konuştukça battım nedense 🤣
Özelden yazamam, işe gitmem gerekiyor hadi öptüm beybisi
Bence anlamaz. İlla birisi suratına karşı mal diyecek.
Öyle bir şey mi hissediyosun
Dışarıdan bir kişi sadece bir kişi var o kişi bana bu hissi veriyor sürekli
O kişi mal olamaz mı
Kesin o mal 😄
Aynı fikirdeyiz😜
Öyle mi hissediyorsun?
Bir insana kırıklığından bahsedersin, canın onu yapmak istemez veya başkası gelir site sahibi bile olsa, çok zenginde olsa egosunu senin üstünden çıkarmaya çalışır. Sana hayatın boyunca hakaret eder seni ezer seni aşağılar ve bir gün ama sende böylesin dersin yine mal olan sensindir. Senin adını kötüye çıkarır, seni taciz eder bir bakmışsın mal olan sensindir. İlişki ruhuna, özüne dokunmaz ama mal olan sensindir. Her açıdan bakarsın yine mal olan sensindir. Mallık senin özündür.
Duygularını insanlardan gizle, mesafeni koru
Hayatım boyunca beni taciz eden insana dur artık benden uzak dur dersin mal olan sen olursun.
Ve kendini öyle hissetme kızdım şu an sana. Kendine gel.
Hayatın boyunca bir insan seni nasıl taciz edebilir ki, salmışsın iyice sen kendini. Sağlam bir tokat yiyip (tokat komşu ironi) kendine gelmem gerekiyor.
Teşekkür ederim duyduğum en güzel öneriydi
Kendine gel. Sen değerli birisin.
Çok seviyordum, her halini çok seviyordum. Gözlerim kör oldu. Beni taciz etmesine beni parmağında oynatmasına gönül rızamla izin veriyordum. Harcadığı onca para oh harcasın diyordum ama bir baktım ki benim aldığım ucuz bir toprak parçası gözüne battı.. sende tacizden kurtul taciz ye diyorsun harika
Konu dağıldı galiba,
Kısacası kendine gel.
Şaka tabi hepsi şaka 😅
Psikolojik sorunların olabilir.
Seni de arada bir kenarına çekip sikinti soksalar seninde olurdu 🤣
Muhtemelen var sorunların. 😎😎
Alallaalala 🤣🤣
Anladığı an mallığı bıraktığı andır