Plates oldu patates?

Gittiğim fizyo kadın benim gonital bölgemi ellemeye kalktı bağırdım ve göğsümü elledi. Yapma diyorum dinlemiyor. Sürekli elleri karnımdan göğsüme bu ne olacak diyebilirsiniz ama Sürekli yapıyor ve göğüs kısmını sıkıyor. Kızıyorum asla anlamıyor. Ee benimde normalde oksijen gitmeyen beynime oksijen gidiyor ve ilk yaptığında bitkinlikten algılayamıyordum. Kaçtım en sonunda ama siz siz olun şikayet edin ben etmedim çok pişmanım. Başka şeyler içinde defalarca uyardım ama asla umursamıyor. Bir kere açtığı şarkıları tatlı uyarı yapmama rağmen açtığı için en sonunda beğenmiyorum dedim ve umursamadı bile. İstek parça açayım diyor söylüyorum açmıyor... başka su var kapalı biliyorum ama bana bardakta getirmiş. Çok kibar bir şekilde neden içmediğimi açıkladım, sinirleri bozuldu dedim bu beni öldürür işin sonunda... benzetilmekten hoşlanmıyorum diyorum tam 5 seans sevmiyorum dediğim kızı bana benzetti... bende de aptallık paranın gözü kör olsun gelmesene dimi. Hiç başkası tarafından bu şekilde ellenmemiştim beynimi eritti.. anneme söylüyorum olmaz o kadarcık şeyden diyor. Kız kaliteli marka gözlüğümü iki defa tekmeledi... cidden artık insanlardan riksinmeye başladım, en arkadaş canlısı bu ise...

Güncellemeler
1 yıl
Bir de bu olayın üstünden baya geçti ama ben daha önce hiç ellenmemiştim ve unutamıyorum yaşadığım tacizi...
Güncellemeler
1 yıl
Plates için gidiyordum...
Plates oldu patates?