Kişilik & Karakter Uykunuz gelince uykuya direnir misiniz, normal misiniz? Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor 2 den önce uyuyamıyormuşum, işimizin başındayız 😂 Her şeye tek tek isim yazmak nedir ya Uykunuz gelince uykuya direnir misiniz, normal misiniz? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben uykum gelince genellikle direnmem. ama uykum zaten kolay gelmiyor maalesef 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Direkt uyurum hatta uykum olmasa bile uyurum. Tırtıl ve azap yolu ( okul ) filmi iyi seyirler 😂 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Ilk günden okula geç kaldık 😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl İlk elin gunahı olmaz devam 😂 başarılarınızın devamını beklemiyorum 😂 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Uykuyla aşk yaşıyorum geldiyse yatağıma koşarım hiç de direnmem 😃 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Şu an direniyorum yarın iş var pişman olucam muhtemelen 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır direnemem , cünkü düzenli bir uykum yok zaten. 0 0 Yorumla
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Kılıçları çekip Savaşırım 😂 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Kılıcı saplarken bu benim hiii bu babam için bu bilmem ne için değil savaşıyorum 😂😂 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Direniyorum genelde 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Ben bundan sonra gece yarısını geçemem bünyeme ters 😂😂 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Keşke gelse de dirensem. Sanırım okul stresi uyuyamıyorum 0 0 Yorumla
Arc-en-cieel Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl İstersen yazmayın kaybolsun ekstra bir masraf daha 1 2 Yorumla Arc-en-cieel 1 yıl Ana sınıfı? Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Evet Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Haftasonu sabaha kadar direnirim : )) 1 0 Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı. Normalim direkt uyurum 1 0 Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı. Son zamanlarda uyumaktan korkmuyorum nedense 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Mesai başlamiş kolay gelsin😂 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Az uyuyan biri oldum çıktım 1 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uyumak enayilik gibi geliyor bazen.:) 1 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eskisi gibi kaplama derdi yok en azından :D 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. yok direnmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben uykum gelince genellikle direnmem. ama uykum zaten kolay gelmiyor maalesef
Direkt uyurum hatta uykum olmasa bile uyurum.
Tırtıl ve azap yolu ( okul ) filmi iyi seyirler 😂
Ilk günden okula geç kaldık 😂😂
İlk elin gunahı olmaz devam 😂 başarılarınızın devamını beklemiyorum 😂
Uykuyla aşk yaşıyorum geldiyse yatağıma koşarım hiç de direnmem 😃
Şu an direniyorum yarın iş var pişman olucam muhtemelen
Çarşı ve mahalle bekcisiyim gece çalışıyorum uykusuzluk zor
Hayır direnemem , cünkü düzenli bir uykum yok zaten.
Kılıçları çekip Savaşırım 😂
😂😂😂
Kılıcı saplarken bu benim hiii bu babam için bu bilmem ne için değil savaşıyorum 😂😂
Direniyorum genelde
Ben bundan sonra gece yarısını geçemem bünyeme ters 😂😂
Keşke gelse de dirensem. Sanırım okul stresi uyuyamıyorum
İstersen yazmayın kaybolsun ekstra bir masraf daha
Ana sınıfı?
Evet
Haftasonu sabaha kadar direnirim : ))
Normalim direkt uyurum
Son zamanlarda uyumaktan korkmuyorum nedense
Mesai başlamiş kolay gelsin😂
Az uyuyan biri oldum çıktım
Uyumak enayilik gibi geliyor bazen.:)