Hayatınızın düzenini yeniden değiştirecek kararlar alabilir misiniz?

Hayatınızın düzenini yeniden değiştirecek kararlar alabilir misiniz?
En iyi yol her zaman bir yolun olduğunu bilmek.
Duygusal çöküşlerde, maddi iflaslarda, aile krizlerinde, aşk çıkmazlarında vb her sorunda, mutlaka yeni bir çıkış yolu vardır.
Bunu bilmek ve hayatın merkezinde bunu inşaa etmek gerekli. Umudunu kaybetmemek buradan gelir insana.
Evet çoğunlukla en iyi yol kendi istediğin yoldur hayatımı değiştirecek bir karar alıyorsam eğer kalbim ve mantığım ile bir düşünürüm hangisini istiyorsam onu yaparım gene 😅😅
Yaparsın aşkım 😅😘
Rica ederim sevgilim😘
Her zaman bildiğin yol en iyi yol olmayabilir. Bazen bildiklerimiz, alışkanlıklarımızın getirdiği bir konfor alanıdır ama asıl büyüme, bilmediğin yollara adım attığında başlar. Yeni şeyler öğrenmek ve farklı perspektifler denemek, seni gerçekten en iyi yola götürebilir.
Cevap
23Cevap
Ben her zaman için kendi yolumdan giderim.
Yok, ben bildiğim yoldan caymam.
Öyle ama bazen yeni yollar keşfetmek lazım
Bazen bilinmeyen yollar da güzel
bir düzen değişikliğini yaptım iş yerinde farklı yere geçtim
hayatım içinde sanırım yakındır
yeni yolları bileceğim
Hayır bildiğin yol bazen en kötüsü oluyor bilmediğim pratik yol var mı diye bakarım mutlaka yoksa bile aynı yoldan gitmek istemem
Güzel bir bakış açısı
teşekkürler
Evət alıyorum. İş konusunda da bunu yaptım. Yaşadığım yer konusunda da.
Başarı sağladın mı? Kararı alırken zorlandın mı?
Kararı alırken elbəttə zorlandığım da oluyor ama ben cesur birisiyim. Riskleri hər zaman göz önünde bulundurup bir an öncə adım atıyorum. Evət başarı sağladım. Şuanda istediğim işi yapıyorum, geziyorum, hayatımı yaşıyorum, iyi de kazanıyorum. Geleceğim için yatırım yapma şansım bile oldu. Bunlar benim için çok önəmliydi.
Yaşadığım yer konusunda ise hiç zorlandım diyemem. Çünkü ailem de sabit bir şehirde hiçbir zaman yaşamadılar. Hatta ben bir şehirde sabit kaldığımda bunalan bir insanım. O yüzdən o konuda da rahattım.
Adına sevindim daha da güzel gelişmeler olur hayatında umarım ☺️ teşekkür ederim görüş için
Ben təşəkkür edərim güzəl dileklerin için. 🙏🏻 Senin de hayatında mutluluklar ve başarılar dilərim. İyi insanlarla karşılaşırsın umarım.🩷
Teşekkürler 💓
Tabii ki değildir. Kendisini geliştirmek isteyen herkes risk alıp bilmediği yollardan yürümeyi denemeli
Hayır değil,
Çünkü Herzaman keşfedilecek daima yeni yollar var tecrübe edinmek ve keşfetmek herzaman iyidir.
Düz düşünürsek en iyi yol her zaman kestirme olan yol
Hayır bilmediğimiz yollarda daha iyi olabiliyor bazen.
Bazen navigasyonu dinlemek lazım. Konu tabikide navigasyon değil
Bilmedigimiz yollari da kesfetmemiz lazim diye dusunurum hep
Belki de ama cesaret istiyor değil mi?
Cesaretin krali lazim
Arayıp bulmak lazım o cesareti ☺️
En azından kötü de olsa benim yolum
Evet alırım. Yeniliklere açığım.
Yanlışlarla doğrularla benim yolum ama çok zarar ziyandayim be..
Hayır dosdoğru olan yoldur
Evet en iyi bildiğim yoldur
Bilmediğin yol risk.
Hiç sevmem yeni şeyler deneme fantazim var
ben hic ayni yolu kullanmam 😀
Aynen en kestirme yol bildiğin yoldur
Aynen öyle..
Alırım
Kesinlikle
Kesinlikle
evet kendi kararlarım
Değildir