Kişilik & Karakter 1 ay Seninle neler yapılmaz ? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Peki seninle neler yapılmaz? Seninle neler yapılmaz ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 16b cevap paylaştı. Aşk filmi izlenmez çok dalga geçerim 2 0 Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Alkol içilmez, öyle etrafta dünya bizimmiş gibi takılınıp millet rahatsız edilmez, kimsenin karısına kızına yan gözle bakılmaz ava çıkılmaz falan fistan 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 51% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gece takılamazsınız mesela tarzım değil barlar cluplar falan 2 0 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Yoda Yaş: 35 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı. Benimle film izlenmez… muhtemelen zaten o filmi izlemişimdir ve sürekli konuşup pislik yaparım… 2 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Boş yapılmaz böyle her anda konuşulmaz her şeyin zamanı var 1 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 920 cevap paylaştı. Benimle birlikte yemek yapılmaz. Çok emir veriyorum. Gerçəkten sinir bozucu. 1 0 Yorumla
Dobrakobra Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 50% 1 ay Alışverişe gidilmez, bir mağazaya girdikten sonra zor çıkarım ıreoırıe 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gizli saklı iş yapılmaz elime gözüme bulaştırır belli ederim 1 0 Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 78% 1 ay Alkollü gece hayatım yoktur. Yani club bar vs beni çağırmayın. 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Siyaset konuşulmaz, futbol oynanmaz, korku filmi izlenmez 1 1 Yorumla Alikonakaıp 1 ay bari futbol olsaydı Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kavga edilmez. Hiç beceremiyorum karşıdakinin hevesi kaçabilir cjxnjx 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Siyaset konuşulmaz, uzun yolculuk yapılmaz uyurum ve şikayetçi olurum hep 😅 0 0 Yorumla
Apdate_Available Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 ay Abi düşündüm de benimle her şey yapılır ya 🙃 1 0 Yorumla
Dila772 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 1 ay Dedikodu edilmez, günaha girmeyi sevmiyorum çünkü 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı. Aşk yaşanmaz. Karşı cinsle sohbet edilmez. 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. 🤣 Bunu ben nerden bileyim 0 8 Yorumla -ViviR_- 1 ay Kim bilecek komşular mi😀 Yorumla Gunah_Perisi 1 ay Komşular daha iyi bilir bak 🤣 kendimi övemem bana kalsa benle hiç bir şey yapılmaz derim Yorumla -ViviR_- 1 ay Övme değil ki bu yerden yere vurma... Ne yapılmaz dedik ne yapılır değil huu😀 Yorumla Gunah_Perisi 1 ay 🤣 Aklıma bir şey gelmedi ya üstüme gelme bu kadar kendimi balkondan atacağım şimdi Yorumla -ViviR_- 1 ay Tutan yok sal gitsin 😀 Yorumla Gunah_Perisi 1 ay 🤣 Böyle diyince atlamam gaz vermen lazımdı aha hevesim kaçtı Yorumla -ViviR_- 1 ay Gaza naza havaya gelemem 😀 Yorumla Gunah_Perisi 1 ay 🤣 Ben gelirim sen uyma Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 25,4b cevap paylaştı. Operaya gidilmez 1 1 Yorumla -ViviR_- 1 ay Hey allam 😀 Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Korku filmi seyredilmez... 0 0 Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dedikodu yapılmaz 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 20,3b cevap paylaştı. Benle zor güne düşülmez 😃 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. İcki içilmez 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 39 , eic 77% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Makyaj 1 0 Yorumla
gokallpz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 665 cevap paylaştı. Hiçbir şey yapılmaz 1 0 Yorumla
Bilinmeyen_hayat Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı. Beninle yaşanmaz 1 0 Yorumla
tarihizle Takip Et Guru Yaş: 59 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 736 cevap paylaştı. Konuşulmaz 1 0 Yorumla
reeLkullanıcı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı. Aklıma gelmedi şu an 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Her şey yapılır 1 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 40 , eic 45% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı. Ders calistirilmaz 1 0 Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gezilir 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. İçilmez 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Korku filmi izlenmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Aşk filmi izlenmez çok dalga geçerim
Alkol içilmez, öyle etrafta dünya bizimmiş gibi takılınıp millet rahatsız edilmez, kimsenin karısına kızına yan gözle bakılmaz ava çıkılmaz falan fistan
Gece takılamazsınız mesela tarzım değil barlar cluplar falan
Benimle film izlenmez… muhtemelen zaten o filmi izlemişimdir ve sürekli konuşup pislik yaparım…
Boş yapılmaz böyle her anda konuşulmaz her şeyin zamanı var
Benimle birlikte yemek yapılmaz. Çok emir veriyorum. Gerçəkten sinir bozucu.
Alışverişe gidilmez, bir mağazaya girdikten sonra zor çıkarım ıreoırıe
Gizli saklı iş yapılmaz elime gözüme bulaştırır belli ederim
Alkollü gece hayatım yoktur. Yani club bar vs beni çağırmayın.
Siyaset konuşulmaz, futbol oynanmaz, korku filmi izlenmez
bari futbol olsaydı
Kavga edilmez. Hiç beceremiyorum karşıdakinin hevesi kaçabilir cjxnjx
Siyaset konuşulmaz, uzun yolculuk yapılmaz uyurum ve şikayetçi olurum hep 😅
Abi düşündüm de benimle her şey yapılır ya 🙃
Dans edilmez rezil olursunuz😅
Dedikodu edilmez, günaha girmeyi sevmiyorum çünkü
Aşk yaşanmaz. Karşı cinsle sohbet edilmez.
🤣 Bunu ben nerden bileyim
Kim bilecek komşular mi😀
Komşular daha iyi bilir bak 🤣 kendimi övemem bana kalsa benle hiç bir şey yapılmaz derim
Övme değil ki bu yerden yere vurma... Ne yapılmaz dedik ne yapılır değil huu😀
🤣 Aklıma bir şey gelmedi ya üstüme gelme bu kadar kendimi balkondan atacağım şimdi
Tutan yok sal gitsin 😀
🤣 Böyle diyince atlamam gaz vermen lazımdı aha hevesim kaçtı
Gaza naza havaya gelemem 😀
🤣 Ben gelirim sen uyma
Operaya gidilmez
Hey allam 😀
Korku filmi seyredilmez...
Dizi izlenmez sıkılıyorum
Dedikodu yapılmaz
Benle zor güne düşülmez 😃
İcki içilmez
Makyaj