Kişilik & Karakter Nasıl bir Sabaha uyandınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 83 Yapay Zekaya Sor işdeyimİnanılmaz sinirliyim 😅 saçma bir şekilde ve hiç benlik değil bu durum🤔İşden izin alıp yüzmeye mi gitsem djdjd biri beni sakinleştirsin falan nsjjs Güncellemeler1 yıl Keyifli haftalarr Nasıl bir Sabaha uyandınız? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Normal bir sabaha uyandım 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Normal iyidir
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Yorgun uyandım ve şu an uyumak istiyorum 0 0 Yorumla
Kararsızlıkvar Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 40% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. Uyanamamış olabilirim hala :))))))Hiç bişeyi takmayın güzel bir kahve ile sakinleşmeye çalışın olur mu Kolay gelsin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Takmıyorum teşekkür ederim sakin biriyim zencefil çayı içiyorum Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Şöyle darlamalı bir sabah 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Tatlı Yorumla DertPaketEdition 1 yıl evet Yorumla
hasnayım Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 94% 1 yıl Aynen bende analmsız bir hisle uyandım randevuma gidiyorum şimdi de Umarım gün senin için de güzel devam eder :) 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok incesin teşekkür ederim hepimiz için öyle olsun Yorumla hasnayım 1 yıl Rica ederim umarım ') Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl boşbeleş akrabaların hayatlarımıza karışmasını görev bildiği haberler aldığım feci berbat bi sabah 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Mutsuz bir sabah Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Akşam başlayacak kutlamaların inadına ilginç derecede sakin bir sabah 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Bir palet bana da sar ondan 😂 Wineandorange 1 yıl Ahaha Izmirin kurtuluş günü bugün hocam. İzmirliler nerde yaşıyorsa olursa kutlar bugünü. Soran 1 yıl Sakinlikten istiyorum Wineandorange 1 yıl Alın 🌠
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gece yağmur yağıyordu. Sabah güneş açtı. Bazen parçalı bulut oluyor en sevdiğim. 1 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl 5'te uyandığım için enerjik uyandım. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Erken uyanmak mükemmel bir duygu Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Kesinlikle. Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Her sabah zor kalkıyorum. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben kolay kalkıyorum ama mutsuz bir gün Yorumla
Roredica Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kötü bir sabaha. Umutsuz bir sabaha 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Güneş yüzüme vura vura uyandım 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıcak mı yani Almanya serin Yorumla AliceMixfield 1 yıl Bunaltıcı değil Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal sakin bir sabah 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Bana da bir paket sararmısın ondan Yorumla moonlight012 1 yıl Haha tabi sararım başka isteğiniz var mıydı beyefendi jdbdh Yorumla Soran 1 yıl Tamam istemiyorum 😒boş ver Yorumla moonlight012 1 yıl Yaa gıcık mısın yanında başka bi şey daha ister misin diye sordum😂 sakin huzurlu bir sabahı göndericem zaten sana jdbdhd Yorumla Soran 1 yıl Gıcıkım bilmiyor musun herkes çözdü artık jfjfhf Yorumla moonlight012 1 yıl Aa bilmez olur muyum ilk çözenlerden biri benim zaten jdhdhdb Yorumla Soran 1 yıl Bu ne demek şimdi 🙃Bu bir itiraf mı şaka şaka ilk zamandan beri sorularımdasın teşekkürler Yorumla moonlight012 1 yıl Haha evet itiraf ediyorum aşkımı jdhdhdhBen de teşekkür ederimm sen de geliyosun sorularıma 😌 Yorumla Soran 1 yıl Her zaman Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Gayet keyifli 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Keyifli haftalar olsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Mesleğin ne merak ettim 2 6 Yorumla Soran 1 yıl burada kamuoyu açıklaması yapayım dur 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zenginsen yaşadım Yorumla Soran 1 yıl Haha beni elde etmiş gibi konuşuyorsun gizli hanfendi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni kimseye bırakmam Yorumla Soran 1 yıl 😅 o şarkı değilmiydi?İltifat olarak aldım trollemecelerş seviyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Trol değil Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sinir bozucu 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evett Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Güzel bir sabaha 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Haftaya yansısın
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Raskolnikovun sabahı gibi 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Açıkla herkes bilsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkes bilmesin diye boyle edebiyatla gizledim zaten dbdndndn Yorumla Soran 1 yıl Haydaaaa gizemli üye Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl günesli 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İnanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler 🎵 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Stabil 2 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hala başlamadım 🥹 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Normal bir sabaha uyandım
Normal iyidir
Yorgun uyandım ve şu an uyumak istiyorum
Uyanamamış olabilirim hala :))))))
Hiç bişeyi takmayın güzel bir kahve ile sakinleşmeye çalışın olur mu
Kolay gelsin
Takmıyorum teşekkür ederim sakin biriyim zencefil çayı içiyorum
Şöyle darlamalı bir sabah
Tatlı
evet
Aynen bende analmsız bir hisle uyandım randevuma gidiyorum şimdi de
Umarım gün senin için de güzel devam eder :)
Çok incesin teşekkür ederim hepimiz için öyle olsun
Rica ederim umarım ')
boşbeleş akrabaların hayatlarımıza karışmasını görev bildiği haberler aldığım feci berbat bi sabah
Mutsuz bir sabah
Akşam başlayacak kutlamaların inadına ilginç derecede sakin bir sabah
Bir palet bana da sar ondan 😂
Ahaha Izmirin kurtuluş günü bugün hocam. İzmirliler nerde yaşıyorsa olursa kutlar bugünü.
Sakinlikten istiyorum
Alın 🌠
Gece yağmur yağıyordu. Sabah güneş açtı. Bazen parçalı bulut oluyor en sevdiğim.
5'te uyandığım için enerjik uyandım.
Erken uyanmak mükemmel bir duygu
Kesinlikle.
Her sabah zor kalkıyorum.
Ben kolay kalkıyorum ama mutsuz bir gün
Kötü bir sabaha. Umutsuz bir sabaha
Aynen
Güneş yüzüme vura vura uyandım
Sıcak mı yani Almanya serin
Bunaltıcı değil
Normal sakin bir sabah
Bana da bir paket sararmısın ondan
Haha tabi sararım başka isteğiniz var mıydı beyefendi jdbdh
Tamam istemiyorum 😒
boş ver
Yaa gıcık mısın yanında başka bi şey daha ister misin diye sordum😂 sakin huzurlu bir sabahı göndericem zaten sana jdbdhd
Gıcıkım bilmiyor musun herkes çözdü artık jfjfhf
Aa bilmez olur muyum ilk çözenlerden biri benim zaten jdhdhdb
Bu ne demek şimdi 🙃
Bu bir itiraf mı şaka şaka ilk zamandan beri sorularımdasın teşekkürler
Haha evet itiraf ediyorum aşkımı jdhdhdh
Ben de teşekkür ederimm sen de geliyosun sorularıma 😌
Her zaman
Gayet keyifli
Keyifli haftalar olsun
Mesleğin ne merak ettim
burada kamuoyu açıklaması yapayım dur 😂
Zenginsen yaşadım