Kişilik & Karakter DiLan poLat'ı takip ediyormusun? Kim bu 7.1 milyon takipçi? Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kim bunlar, kim kim. Sen degilsen ben degilsem kim bunlar, bi insan neden takip eder bunlari DiLan poLat'ı takip ediyormusun? Kim bu 7.1 milyon takipçi? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. umurumda bile değil 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yüz karaları. Çeyreği sahte olsa gerisi hala yüz karası 1 0 Yorumla
KurbişAdam Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Çevrendeki 5 kişi zeka seviyesin ortalamasıdır, takipleşme içinde aynısı geçerli.. 1 0 Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aklımı yitirmedim neden takip edeyim bu kadını 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben yokum o listede. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
umurumda bile değil
Yüz karaları. Çeyreği sahte olsa gerisi hala yüz karası
Çevrendeki 5 kişi zeka seviyesin ortalamasıdır, takipleşme içinde aynısı geçerli..
Aklımı yitirmedim neden takip edeyim bu kadını
Etmiyorum
Ben yokum o listede.