AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
iyi insanlar cinsiyet farketmeksizin çok sık üzülürler :D herkesi kendileri gibi sanmalarından ötürü yaşanıyo bu durum.
Offf evet taa gerçekten aynısıı aynısııı
Bu olay sanki paradoks gibi bir şey iyiler hep kötülere denk geliyor kadın erkek farketmiyor
Evet çok doğru yaa. Neden böyle acabaa. Ya gerçi çoğu olay insana bir şeyler öğretiyor Hani insan bu tür olayları yaşaya yaşaya bazı farkındalıklar oluşturuyor ve ona göre hayatı şekillenmeye başlıyor ama inşallah iyi insanlara denk geliriz
İnşallah herkes iyi insana denk gelir ama kazık yemeden kazık atamazsın işte kandirilmazsan akillanmazsin yanlışa denk gelmezsen doğruyu bilemezsin
Kesinlikle insan zaten bunları yaşaya yaşa yani bazı şeyleri öğreniyor ve öğrendikçe de kimin iyi kimin kötü olduğunu yavaş yavaş daha iyi anlamaya başlıyor hayatta başımıza gelen çoğu şey zaten imtihan İnşallah imtihanın sonu çok güzel bir şekilde mükafatlanır Amin 🤲🏻
Amin kuzum inşallah
Kadını erkeği yok iyi olduğun sürece daha çok üzülürsün bu hayatta devir böyle.
Gerçekten yaa srfz olmak gerekiyor aslında bir yandan da
Sen yine kendin ol kötü olan herkesi çıkart hayatından
Öyle yaptım ama acısı gitmedi hâlâ içimde bir yangın var
Sanırım sen de fazla duygusalsın ama emin ol değmeyecek insanlar için yıpratma kendini ben de çok yıprattım anlamazlar halden ne gereği var ki
Dooruuu. İnşaAllah hayatı boyunca hiçbir zaman mutlu olamaz
Herkes kalbinin hakettiği kadar yaşar umarım
Aminn
Erk’kler yapmaz oyle sey
Nnnneeeeyyyyy? Yalan yalan yalannn
Kotu davran bebegim, pesinde hav hav olurlar 🥰
Öyle olmak lazım cidden. Adın Ebrar mı bu aradaa
Hayır
Hee seni bir tanıdığım arkadasım sandım
İyi kızlar üzülmeye çok müsait
😢 peki o zaman neden iyi kızı kullanıyosunuz. Duygularını vs.
Kişisel çıkarlar öyle gerektiriyor 🙁🤷
Onlar da bu tip erkekleri beğeniyor zaten
Srfszler öyle yapanın iki tarafta da yakası bir araya gelmesin 🤲🏻
Bence onların bu tip erkekleri beğenmesi yanlıs algı. Ben öyle düşünüyorum. Kızlar neden kendini üzen ağlatan kişileri daha çok sevsin ki. Bu sadece takıntıdır sevgi değil
Takıntılılar zaten
Daha çok mal gibi sevin diye
O ne demek bee
Kadınlar da erkekleri üzüyor
Evet üzen kadınlar var. Ama erkekler iyi bir kızı neden üzüyor. Ben bunu merak ettim?
Fark etmez ki , üzen herkesi üzer iyisi kötüsü yok.
Gerçi çok doğru söyledin o kişi kızları sadece kullanmak için istiyor. Çok ben merkezci bir insan sadece kendini düşünüyor karşısındaki insanı hiç düşünmüyor. Çok menfaatçi Bir tek kendini düşünüyor Allah ıslah etsin
İşte kızlar böyle tiplere hayran.
Evet gerçekten öyle ya. Ve bir kızın karşısına gerçekten seven bir insan çıksa Hani ahlaklı dürüst merhametli şefkatli biri çıksa ama sadece tipi kötü olsa kız bunu da sevmiyor çünkü o kendini üzen insana takıntılı hale gelmiş bir durumda. Aslında bu takıntının sebeb i yaptığı iyiliklerin karşılığını alamamak ve bundan dolayı bazı konularda kendiyle barışamaması
Bu ülkede erkekler bu yüzden kanser olması kader
Ah bee
Yak yak ne duruyorsun 🚬🚬😂
Kullanmıyorum reyizz 😅
Bende o yüzden sen yak dedim kral😂😂
Ama senin için bu sözün arkasına bir su içerim 😅
Afiyet olsun 😅😊
Sagolasınn
Neye üzüldüm bebeğim sen?
Yoo siz üzüyonuz
Üzen kadınlar da var ne yazık ki. Ama bir erkek neden kendisine çok deger veren, her sıkıntısında yanında olan bir kızı üzer. Ben bunu merak ediyorum
E adam umursamaz biriyse kız bile bile yanındaysa hala kızda slk yani
Aslında adam umursamaz değil çok manipüle edici bir insan. Ve o kız da eskiden çok saf bir kız olduğu için onun söylediği güzel kelimelere kalmış fakat bir karşılık görememiş sadece sözde bir karşılık görmüş onun dışında davranışlarda hiçbir karşılık görememiş
Olan olmuş yapcak bise yok
Dooruuu. Peki bu kız kendini geliştirip çok iyi yerlere gelse o zaman o erkek ne düşünür?
Bişe düşünmez bence
Srfsz bir insan yine srfszdir gerçi yaptığı hiçbir şeyden pişman olmaz. Kızın bunu yapması hata zaten
Evet maalesef baska insanlarla tanis
Yok yok ben kimseyi isteöiy iyice tiksindim zaten. Sadece böyle sorup bazı şeyleri başka insanlardan öğrenmek istiyorum. Zaten insanları yavaş yavaş böyle böyle tanırız
Tabi doğru yanlızlıkta iyi
Kesinlikleee
Kafa dinlersin
Aynen öyleee
Ohh takma kimseyi
Yok bee ne takıcam eski ben yok artık 😎
Ooo kral hjjkfgkf
Ksmxepsöslsmdmel geçmişte onun kölesiydim şu anda kendi hayatımın kralıyım reyiisss 😎
Bune hız yiğidim 😂
Hahahah E kaybettiğim yılları artık bir zahmet ışıl hızı ile telafi edeyimm
İyi iyi güzel böyle devam
Aynennn
Bu arada gec oldu ben artık yatayım. Her şey için teşekkürler iyi gecelerr
İyi gecelerr
Tamam en iyi kız sensin knk
DBCŞSÖDKFÖSNQŞSÖDKSPAÖDJSŞAÖDKWPALDJWŞALFJWLAÖDJALALDJSPZLDKEK
Çünkü adam değiller knk
Adam değiller ama ortalıkta da adamım diye dolaşırlar srfszler
Odunlar
Dooruuu ama akıl kapasiteleri mi yok anlamıyorum. Karşımda seni önemseyen destekleyen her anında yanında olmak isteyen üzülmene Bir de kıyamıyorum bir kız var ve sen o insana karşı her türlü kötü sözlere söyleyebiliyorsun onun kalbini kırabiliyorsun ve umursamıyorsun
Kim üzdü seni
Şu an üzgün değilim lsmsşwms fakat geçmişte üzüldüğüm bazı konular oldu tabiiki ama şu anda nedenini merak ettim
İyi kızlar hemen verir sırf iyilik olsn diye
mal oldukları için