Bu insanlar kendi kendilerine de itici geliyor sanırım çünkü burada da başkalarının hayatına o koca burunlarını sokmaya çalışan hadsiz insanlar var. Gelmiş bir de ‘öy çök ötöcöö’ yazmış, tee allam. Ya sabır ya selamet. Kim bu meraklılar Allah aşkına, o şu bu o değilse kim :D
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Acınası geliyor aslında. Kendine saygısı olmayan, sığ düşünceler içinde var olmaya çalışan, tek meşgalesi bunun sınırlı olan birtakım insan topluluğu. O kadar yabancılaşıyorum ki böyle insanlara karşı, görmezden gelmeyi daha çok tercih ediyorum.
Buradaki bütün insanlar meraklıdır. Kendi hayatını kimse merak etmesin ama kendileri herkesin hayatını merak eder. Öz eleştiri sıfır. Hepsi dünyanın en iyi insanları en mükemmel karakterine sahip.
Şöyle başımı çevirip ciddi ciddi bir bakıyorsun, o da sana şaşkın şaşkın bakıyor. Sanki bir cevap bekler gibi 😅 Ancak merak bilim ve bilgiye yönelikse onu istediğine ulaştırana kadar yardım ederim.
Çok açıyorum bu tür insanlara.. Demek ki hayatları okadar sıkıcı ve monoton ki gününü renklendirmek için başkalarının hayatıyla uğraşıyorlar, ne zavallı bir durum... Allah herkese akıl fikir versin...
merak durumuna bağlı. her hangi bir bilgiyi araştırmak öğrenmek bu anlamda kendini geliştirmek çok güzel bir durum ama insanların dedikodusunu yapıp gizli sırlarını merak etmek iğrenç bir durum