Kızmaya bile değer bulmuyorsan kafada bitirmişsin demektir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
25 gü
Kalp sever mantık olanda kafa tartar ve karşındakin değer vermediğini görmezden geldiğini mutsuz etiğini yavaş yavaş görür ve kafada bitir ilişkiyi yavaş yavaş geriye çeker bir gün canına tak eder bittir oda kafada bitirme oluyor
Kafada bitirdiğinizi düşündüğünüz gün daha kafada bitirmenin ilk adımını atmışsinizdir demektir. Ne zaman kafada bitirmenin gerektiğini düşünmediniz o zaman zaten kafada bitmiş demektir.
iliski acisindan soyluyorsan ben mesela birini kiskanmiyorsam, merak edip arastirmiyorsam, hic aklima gelmiyorsa, ozlemiyorsam, bi sekilde iletisime de gecmiyosam bitirmisimdir kafada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kızmaya bile değer bulmuyorsan kafada bitirmişsin demektir.
Kalp sever mantık olanda kafa tartar ve karşındakin değer vermediğini görmezden geldiğini mutsuz etiğini yavaş yavaş görür ve kafada bitir ilişkiyi yavaş yavaş geriye çeker bir gün canına tak eder bittir oda kafada bitirme oluyor
Özeti, helal be
Yani
Kafada bitirdiğinizi düşündüğünüz gün daha kafada bitirmenin ilk adımını atmışsinizdir demektir. Ne zaman kafada bitirmenin gerektiğini düşünmediniz o zaman zaten kafada bitmiş demektir.
kafada bittikten sonra ne yaparsan yap geri alamazsın, rasyonel düşünmek falan işe yaramaz artık sonuca bağlanmış gibi olur
iliski acisindan soyluyorsan ben mesela birini kiskanmiyorsam, merak edip arastirmiyorsam, hic aklima gelmiyorsa, ozlemiyorsam, bi sekilde iletisime de gecmiyosam bitirmisimdir kafada
Soğumuşsam veya tiksinmişsem bitmiştir. Mesela sigrara içen kişi kafada bitirirse bir daha içmemek için elinden geleni yapar ve içmez.
Gece kafanı yastığa koyduğunda aklına gelmiyorsa bitmiştir
Kafama sorarım reis bitirelim mi diye evet derse kafada bitirmiş olurum
Artık o konuda dusunmuyorsam aklıma gelmiyorsa bitirmisimdir
O olay beni artık rahatsız etmiyorsa kafada bitirmişşimdir
Artık heyecanlandırmıyordur, bir şey hissetmiyorsundur veya etkilenmiyorsundur
Merak etmiyorsam, umursamıyorsam, onun yokluğunu fark etmiyorsan bitirmişim demektir.
İyi mi diye merak etmiyorsam konuşma isteğim yoksa bitirmişimdir
Aklıma çok nadir veya hiç gelmeyen birini, kafada bitirdiğimi anlıyorum..
Aklına gelmediği zaman uykusuz gecelerin bittiği zaman
Bizim her şeyimiz kafada, fark etmeme şansımız sıfır
Yarınım yok sevenim sağlam içerim ben bu akşam gjkgjkhkj
Hikayesine bakmam merak etmem kısaca Zaten genelde bir yanlışta silerim insanları eyvallahım yok
Onu düşününce sinirlenmiyor ya da özlemiyor isem bitmiştir..
Tiksinmişsem tamamdır o iş
Artık rahat uyuyorsam
Umursamadığın zaman kafada bitiyo
Onu artık merak etsek bile stalk yapmıyor olmamız bence ajsjdj
İnsanı kafanda bitirmenin belirtisi onu düşünmemek olumlu bakmamak falan herhalde
Nefret bile etmediğim zaman
Mastirbasyon yaptıktan sonra aklına geliyor mu?
Aklıma gelmediğinde anlarım tabii ki
Umursamayı unuttugunda
Artık kafamı meşgul etmez
Umursamamaya, düşünmemeye başlamak
Silmek
kafada bitince
Kafamda bitirdiğim zaman
Düşünmemek demek
Meral etmemek
Artık umursamazsın
artık umursamıyosam
Memelerini oksarken