Yerine göre acımasız da olmak lazım 🙄
25 gü
Genelde, hayır...
Eğer hak ettikleri gibi davranırsam olnarın seviyesine inmiş olurum...
Ben kendime ilik yaparak, bana kötülük yapanları ya da kötü düşüncelere sahip olanları delirtiyorum..
Başarılı olmak, kimseye kötülük yapmadan verilecek en büyuk ceza..
Istisnalı durumlar da oluyor tabi, bazen sınırlarım zorlandığında hak etti gibi davranabiliyorum ama genede kişiliğimi, hamfendiliğimi bozmadan karşımdakini çok ğüzel bozabiliyorum...
Cevap
24Cevap
Bazen hak ettiğinin üstünde davranıyorum iyi yönden dakika şaşmıyor ve kötü dönüşü oluyor. Artık kim ne kadar hak ediyorsa
Lâyıkı ve müstahakı neyse öyle olur tavrım herkese.
Hayır benim davranış şekillerim kendime yakışır şekilde davranmaktır…
Herkese hak ettiği mesafeyi koyarım o kadar
Adamına göre adamım. Herkese aynı davranan insanları da samimi bulmuyorum.
Evet herkese hak ettiği gibi davranırım.
Bence hak ettiği gibi davranmak bence çok önemli ama her zaman o kadar da kolay değil. İnsanın duyguları, olaylara verdiği tepkiler ya da o anki ruh hali bazen bizi farklı yönlendirebiliyor. Yine de adil olmayı, kimseyi hak etmediği bir şekilde yargılamamayı öncelikli tutarım. Biri bana nasıl yaklaşıyorsa, ona da aynı şekilde karşılık veririm. Saygı gösteren birine saygı, kötülük eden birine mesafe koyarım. Sonuçta her şey karşılıklı ve herkes aslında nasıl bir ilişki kurmak istiyorsa ona göre hareket etmeli.
Hayır bu metod yanlış.
Kıymetli gördüklerimizle vakit geçirmek en sevindirici olanı. Buna değecek olanlara alan ayırmak ve onlarla bu anı paylaşmak icin kabiliyetimizi orada kullanalım.
Diğer açıda herkese hak ettiği gibi mi davranırsınız kısmında bile, kendi hakkın olan zamanını onlara harcamış olursun. Bu da bir nevi değerli zamanını onlara harcamak anlamına gelir.
Ne gerek var. Mesaiyi gerekli olan insanlara verelim.
Gerekli değil.
Yapmasakta olur.
Kuzeni zaten umursamıyordum hala umursamıyorum tuzağını bozdum 4 kere baya sene sonra arkadaşının da bugün annemle konuşuyoruz diyorum ki namazda kılıyor nasıl şüphelenmiyor çocuktan annem diyor ki ona eskiden başka bir şey demiştir arkadaşım dersem zaten iyi değildim beni kaale almadı demedi Allah'tan kurtuldum ama görme ihtimali var maalesef tuzağını da sezdim kurtuldum
Not:dış görünüşten parasal kaynaklarından meslek ve itibardan sadece bunu anlayamazsın😔
Hak edenlere bağ bahçe
Hak etmeyenlere otoban yolları açık olsun hayatımda olamazlar arkadaşça olsa bile.
Normalde uyumlu bir insandım ama bundan sonra herkese hak ettiği gibi davranacağım. Gerekirse de kötü olacağım.
Maalesef hayır fazla iyi niyetliyim bu yüzden de kendimden yeri geldiğinde çok nefret ederim
Elimden geldiğince hak edene hak ettiği değeri vermeye çalışıyorum
Hayır, uzaklaşırım. Aynı insan olmama gerek yok.
Herkes neyi hak ediyorsa öyle davranıyorum. Yerine göre merhametli veya acımasız olabilyorum.
Evet herkese bana verdiği değer kadar değer veririm
Evet. Başka türlü davranmaya gerek yok. Neyse o
Bazen hak etmedikleri şekilde davranmak zorunda kalıyorum.
Hak etmeyene hak ettiğinden fazla değerler verdiğimiz için bu hallerdeyiz.
Bu zamanda öyle hakedene hakettigi gibi ne eksik ne fazla beni düşünmeyeni bende düşünmem
Çok haklısın da bazen vicdanıma söz geçiremiyorum
Dengeyi korumak adına herkese hak ettiği gibi davranıyorum
herkeze iyi olcaksinki kötü olanin seviyesine inmiyceksin pismanlik duyan utanan onlar olur başı dik olan sen olursun yeğenn..
Kesinlikle laftan anlamayana benden anlamam otursun benle uğraşsın dursun
Öyle olduğumu düşünüyorum..
Davranmaya calisirim
Ne eksik , ne fazla
Tam ayarında.
bazen hak ettiklerinden kotu olabiliyorum
Evet hak ettiği gibi
Evet. Çok zevkli oluyo
Kişiye göre katı davranırım.
Herkes hak ettiğini alır elbette
Ne eksik ne fazla, ne vermişse onuda alır
Yes sirrrrrrrrrrrr