Kişilik & Karakter Küsüp kırıldığında ne yaparsın? pembikellerr Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor susmak, daha çok konuşmak ya da karşı tarafı anlamak açıklama yapmak. Hangısıni tercih edersin Küsüp kırıldığında ne yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Ben susarım karşımda ki anlar illa ki 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kırılan yerimi, yaramı sarmaya çalışırım. Nasıl kıydı diye uzun uzun düşünürüm 2 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. önce çabalarım sonkez anlatırım sonra susarım bir kera daha düşünürüm sonra bir daha düşünmem 1 0 Yorumla
siyahkuğu-_- Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Yok sayarım, herkesle güler eğlenirim ona ne gülerim nede bağırıp çağırırım bu ona yeter. 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sinirlenirim sinirlendigim için de bu sefer kendime kızar ağlarim sonra susarım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Öylebir susarım ki sesszılıgımle doverim pişman ederim karşımdaki özür dilemek zorunda kalır 1 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha sakin , suskun bir hâl alırım. 1 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı. Öperim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben susarım karşımda ki anlar illa ki
Kırılan yerimi, yaramı sarmaya çalışırım. Nasıl kıydı diye uzun uzun düşünürüm
önce çabalarım sonkez anlatırım sonra susarım bir kera daha düşünürüm sonra bir daha düşünmem
Yok sayarım, herkesle güler eğlenirim ona ne gülerim nede bağırıp çağırırım bu ona yeter.
Sinirlenirim sinirlendigim için de bu sefer kendime kızar ağlarim sonra susarım
Hem trip atarım hem de konuşurum.. 😅
Öylebir susarım ki sesszılıgımle doverim pişman ederim karşımdaki özür dilemek zorunda kalır
Telefonu uçak moduna alır uyurum
Daha sakin , suskun bir hâl alırım.
Öperim
Küsüp kırılmadım hiç
Küserim