Güncellemeler
1 yıl
Yanlış bölüm de sordum.
Arkadaşlar , ben astrolojiyle ilgileniyorum ve baya inanıyorum. Gerçekliğini hem test etmek için hem de sizin merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplamak için isteyenlere deneyebilirim. Doğum tarihi ve doğum saatinizi yazarsanız :)))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Soruya gizliden cevap versem yine de tahmin eder misin?
26/01/1984
Saat 18 gibi
Kariyerde zorluk , çatışmalı aile hayatı falan
14 senedir aynı pozisyonda çalışıyorum. Evliyim, senede bir kaç defa kavga ederiz eşimle.
Bir kez daha burçların uydurma olduğu anlaşıldı, teşekkürler
Hemen yargılamayın ,. Bende emin değilim zaten test ediyorum. Aile hayatı derken eşiniz değil anne baba kastım. Kariyeri tuturamadım o zaman
Babam rahmetli oldu, anamın da en sevdiği ikinci oğluyum 😄
Burç yorumları tamâmen istatiski verilere dayanır, çoğunluk aynı diye herkes aynı olmaz.
Size başarılar dilerdim ama nafile çaba ile kendinizi yıpratıyorsunuz. Değerli vaktinize yazık
Ben ve çevremdeki birçok kişi için tam tutuyor. Sizi tanımadığım ya da sorularıma eksik cevap aldığım için yanılmış olabilirim. Bu ihtimalde var
09.04.1997 14:30 buyrun efendimm
tamam bi dk
Akraba , kardeş ya da iletişimle alakalı sorunlarınız var mı?
Bir de baya özgüvenli bir haritanız var
Hepsi var ama öncelik erkek arkadaşımla dün iletişimimi kestim 🥺
Ay çok teşekkür ederimm 🖤
Erkek arkadaşımla bitirmek istediğimi söylediğimde güzelce helalleştik bir geçmişimiz oldugu icin kalkıp engellemek istemedim kötü bitirmedik diye ama öyle vicdan yaptırdı ki sonra arayıp iyi olmadığını tekrar denemememi söyleyip bir şekilde ikna etti ama bu süreçte zorla başkası üzülmesin diye devam ettim 3 4 gün dün tekrar konuştuk mutlu olmadığımı yapamadığımı soğudugumu söyledim benden nefret ettiğini bilmiyordum dedi oysa nefret asla yoktu ama bana etmese de sürekli küfür etmesi beni çok rahatsız ediyordu evet düzeltmeye çalışıyordu ama sanırım iş işten geçmişti istemiyordum senin dediğin olsun iyi bitir bunun hesabınıda öteki tarafta verirsin dedi kapattı bir arkadaşımla olayı paylaştım sağlıklı düşünmediğim için oda engelleme mi diğer türlü tekrar ulaşıp beni ikna edeceğini söyledi engelledim ama doğrumu yaptım sizce
25.11.1974 sabah 5.30
1 dk
Çocuğunuz var mı
Sizinkini merak ettim. Çocuklarla problem falan var mıydı?
1 oğlum var problem yok
Evet bu kadar mı
Ailenizle aranız iyi mi anne baba. Aileyönünden ve özgüven olarak şanslı gözüküyosunuz
Bir de yay akrep yoğunluklu haritanız var benimkine benziyor.
Çok iyi
Rica ederim
Et edebiliyorsan
tahmin et kız hadi bakalım
Lütfen
Doğum tarihim : 16.01.2003 saat 10.00
Sabah saati
Kariyerle alakalı sorunlarınız var mı , başarıya ulaşma falan. Bir de çok duygusal mısınız?
Duygusallık haffif var doğru tespit kariyer en büyük problemim
Ne gibi mesela ben de bilgilerimi test ediyorum. Lise hayatınız , eğitim hayatınızda zorluklar oldu mu
Yks de tıp kazanmak istiyordum 2 yıl mezuna kaldım 50k sıralamamı geri 70k ya çektim böyle olunca bölüm yazmak için yazılım yazdım şu an geri dönüp tekrar hazırlanmak istiyorum belli planlarım var çok açmak istemiyorum çok dalgalı denizde gidiyorum şu an güvende hissetmiyorum
Hmm, çocukları sever misiniz?
Çocuklarla uğraşmayı hiç sevmem
Yükselen koç olmuş olmuyor mu hesapladığında
Balık çıktı saate göre. Koç bir sonraki burç. Eğer yükseleniniz koçsa duygusal değilsinizdir pek. Yorumum değişir
Olur
Tarih yazmanız lazım
Et bakalım.
Açıklama? Pff
Özelden yazdım
Et bakalım merak ettim
Açıklamayı okudanız aslında
Okusanız
Saat : 14:00
23 Haziran, sabah 7💁🏻♀️
Et lütfen
Saat tarih?