Kişilik & Karakter Hayata yeniden başlamak ister miydiniz, yeniden gelseniz bu kez neyi farklı yapardınız? Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Mantığımı değil kalbimi dinlerdim Hayata yeniden başlamak ister miydiniz, yeniden gelseniz bu kez neyi farklı yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. evet ben isterdim kesinlikle 1 0 Yorumla
AsyaSedaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Evlenmezdim. Evlensemde çocuk yapmazdım hemen. 1 3 Yorumla Pipetpipet 1 yıl Pişmanlığın çocuk mı evlilik mi kocan mı Yorumla AsyaSedaaa 1 yıl Kocam kaynaklı ve sonuç olarak evlilik ve çocukta ekleniyor Yorumla Pipetpipet 1 yıl Aynı adamla evlenmezdin diyelim o zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kesinlikle annemi dinlemezdim. Ve kendi istediklerimi yaptığım bi hayatı seçerdim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bekaretimi eşime verirdim 1 4 Yorumla Pipetpipet 1 yıl Eşinden önce kaç kişi oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha evlenmedim genel konuştum. 1 kişi Yorumla Pipetpipet 1 yıl Hı verdiğin adamla evlen o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşmuyorum konuşmak da istemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
evet ben isterdim kesinlikle
Evlenmezdim. Evlensemde çocuk yapmazdım hemen.
Pişmanlığın çocuk mı evlilik mi kocan mı
Kocam kaynaklı ve sonuç olarak evlilik ve çocukta ekleniyor
Aynı adamla evlenmezdin diyelim o zaman
Kesinlikle annemi dinlemezdim. Ve kendi istediklerimi yaptığım bi hayatı seçerdim
Düzenli disiplinli bir şekilde derslerimizi daha çok çalışırdım.
Bekaretimi eşime verirdim
Eşinden önce kaç kişi oldu
Daha evlenmedim genel konuştum. 1 kişi
Hı verdiğin adamla evlen o zaman
Konuşmuyorum konuşmak da istemiyorum
Hayır memnunum