AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
uzak durman gerekir
Erkekler de karakter olarak karaktersiz insanlardır dinen de aklaksızlar kendilerini bir b*k sanıyorlar ve zihinsel engelli varlıklarsınız de geç
Yalnız bütün erkekler aynı değil.
@kralkobrax21 sadece öyle diyen birine böyle cevap veririm dedim
Ben olsaydım şöyle derdim, demek ki annen öyle biri ki senin gibi kıt zekalı birini doğurmuş.
@kralkobrax21 noktaaaaaa 🔪🔪
@Henüzgençbirisi teşekkür ederim
Peygamberleri de kadınlar doğurup eğitmiş tir desene
Kadın eğitmiş demez işte
Hasan Basri hz rabiatül annemize Tâlib olmuş nikahına da, "Yâ Hasen, benim bir kaç sorum var, sorularıma cevâb verirsen seninle evlenirim" demiş. O da sor demiş, kendine güveniyor. "Ben ölürken îmânlı mı ölürüm îmânsız mı ölürüm?" demiş. "Onu Allah bilir demiş" Hasen-i Basrî. Kim söyleyebilir bunu? "Peki, kabirde Hazret-i Münkereyn'e cevâbı vermeğe muktedir olur muyum olmaz mıyım?". "Onu da Allah bilir" demiş. Pekâlâ, yevm-i kıyâmetde, "فَرِيقٌ فِي الْجَنَّةِ وَفَرِيقٌ فِي السَّعِيرِ ferîkun fi'l-cenneti ve ferîkun fi's-sa'îr" yani saîdlerle ehl-i nâr ayrıldığı vakitde, hangi tarafa ayrılırım ben?" demiş. "Onu da Allah bilir" demiş Hasen-i Basrî. "Güzel, iyi. Erkeğe kaç akıl verildi, kaç şehvet?" demiş. "Dokuz akıl verildi, bir şehvet" demiş. "Hah bunu bildin, peki kadına kaç akıl verild, kaç şehvet verildi?" demiş. "Dokuz şehvet verildi, bir akıl verildi" demiş. "Bunu da bildin" demiş. Ey Hasen! Ben bir aklımla dokuz şehvetimin dizginlerini tutuyorum ve bunları düşünüyorum. Sen dokuz aklınla bir şehvetine sâhib olamadın mı da benimle evlenmeğe kalkdın" demiş. Hasen-i Basrî susmuş, cevâb yok.
Ne demek kadın eğitmez hele ondan cennet anaların bir kadının ayakları altın da sen bunuda söyle
Yaa ne kadar güzel çok iyi. Bunu diyen kişi de kız düşkünü bu arada. Bu alıntıyı nerden aldın acaba cuk oturdu
Bu alıntıyı googleya yazdım rabiatul adevşyye ve Hasan Basri hz bir erkekte kaç şehvet kaç akıl var bunu yaz çıkar🙃
Beyinsiz olan onlar sürekli kadınlar arkalarını topluyorlar anneler kız ararken aklı başında kız arıyorlar biliyorlar oğullarına gğvenmiyorlar bari oğlumu gelin yönlendirdim diyorlar
Çevremde çok gördüm bu düşüncede olan analar sen bunu da de
Var evet maalesef bu kişi ben istesem çok iyi biri olurum dinimde olurum diyen ama haramdan da kaçınmayan biri karı kız Peşinde çelişkiye bak
Gerçektende mide bulandırıcı ona deki seni eğiten ana kıt ki senide kıt yetiştirmiş de bu ona büyük kapak olur zira kadınlar yarım akıllı ya onu eğiten anada yarım akıllı 🤣
Ahahah şimdi bu alıntıyı atıcam da evlenmek istemiş ne var bunda der lesin djdk
Valla mallarla uğraşıyorsun kolay gelsin sana🤣
AHahah pf ya akılsız çok
🤣❤️🌺
Umursama o tarz tipler kadınlar ona bakmadığı için öyle diyor
Evet
Annen için dogru tabir örneği karşımda seni yetiştirememiş eksik kalmışsın
Dene bilir diye düşünüyorum
Şöyle çevrene, modaya, televizyona bak en büyük kanıt. Kadınlar eksiktir.
Aynen kanka
İletişimi kes mümkünse cahillerle uğraşma, laf anlatamazsın zaten.
Hadis var öyle
Ciddi mi
Tabii ki ciddiyim
Öyleymiş
İnançlı mısın
Yani az çok
Sen
Ben ateistim, Kur'an'ı hadisleri diğer kutsal kitapları iyice araştırıp öyle karar ver bence
Ne zamandır
Bilmiyorum tam hatırlamıyorum
Kendini tarif ediyorsun, denir.
Din öyle söylüyor, kur-an'da kadına değer vermeyen ayetler mevcut, o dinciler de ona dayanarak öyle konuşuyorlar yani kaynakları kur-an
Evet maalesef
İşte bu zihniyet kadınlara düşman yaratıyor işin ironi tarafı da bu zihniyete destek veren milyonlarca kadın var
Din diye işte
Dinler toplumları kontrol altına almak için uydurulmuş şeyler
Yok mı diyorsun
Kur'an'ı okuyunca anlıyorsun
Tek kelimeyle "Cahil"
Muhatap bile olunmaz :D
bir sey denmez kosarak uzaklasilir.
Engellenir bu adama bir şey pek anlatılmaz
Hala iletişimde kslıp cevsp mı vereceksin?
İlmihal kıtabında öyle yazıyor doğru demiş
Müslüman ✅
Uza git derim
Engellenir
Hyvn