"Telefonum çekmiyordu ya." (Ya kapalı ya da uçak moduna alınmış, en masumu erkek arkadaşlarıyla takılıyor...)
"İşim çok yoğun, toplantıdayım." (Kim bilir nerede, kimle, ne yapmakta...)
"Vallahi 5 dakikaya oradayım!" (O 5 dakika, araştırmalara göre 2 saat falan demek...)
"Seni gerçekten seviyorum, sadece... ilişki için biraz daha zamana ihtiyacım var." (Yani, başka şeyler ya da başkalarıyla biraz daha vakit geçirmesi gerekiyor...)
"Eski sevgilim mi? O kim?" (Sosyalde hala takibe devam... nasıl unutmuş ama :D )
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDürüst olduğumda anlıyor ve destek oluyorsa neden yalan söyleyim :) Karşımdaki kaşarsa nabzına göre şerbet ister. Mükemmel olduğunu, vazgeçilmez olduğunu, beni parmağında oynatabildiğini düşünmek ister. Hükümet olmak ister. Ben de evet öylesin derim. Ayrılana kadar...
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEn büyük yalanları
1 işteyim hayatım
2 toplantıdayım aşkım
3 ahmetlerle maç izlemeye gidecez ya da oynamaya
4 bu sana çok yakışmış beybimsu
5 senden başkasını görmez gözüm = aslında daha iyisi çıksa ayrılır kesin çözüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bir tek seni sevdim ya da en çok 😂
Aşkım bende tam seni atıcaktım
Sen üzülme diye sakladım
Dünya bi yana sen bi yana
Seni asla üzmeyeceğim
Ben asla aldatmam kızım ben karaktersiz miyim?
Yalan söyledin ama sen üzülme diye gider bu liste 😂10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 1 yılÇok yoğunum bakamadim Mesajlara
531 Yorumla- 1 yıl
O sizdede var
- 1 yıl
Ben de aksine işimin arasinda bile yazarım
- 1 yıl
Bende işimin arasında yazarım valla 😂 bizi haketmiyorlar
- 1 yıl
Kabul eden birisi çıktı tebriks
- 1 yıl
@dobraerkek1 ben elim kolum dolu otobus tıklım tıklım yazardim jdjdjd ulan benden enayisi yok jxjs
- 1 yıl
Tek elle yazamıyoz biz 😀
- 1 yıl
@inciitanesiii deme öyle ya deme deme ben varım burada 😂 yol ortasında mesaj çektiğim oldu ben daha enayiyimmm 😂
- 1 yıl
@dobraerkek1 kim enayi yarışması vardir ve tek rakibim sensindir😀
- 1 yıl
Ve onuda ben kazanmisimdir 😂 işte böyle yaptığımız için kaybediyoruz be 😂 onlarda mesaj atmayan 4 saatte 1 yazanlara vuruluyorlar
- 1 yıl
@dobraerkek1 4 saat olsa iyi ben susayim😀
- 1 yıl
Aslında biz ikimizin evlenmesi gerek düşünsene sabah akşam sohbet içinde ne diyorsun aileyi toplayıp gelelim mi 😂
- 1 yıl
@dobraerkek1 😀şakacı seni
- 1 yıl
@Şiirden-bıkmış-şair 😀Alıştık be reis
- 1 yıl
Çok ciddiyim evlenmem gerek en en azından sohbrt edebileceğim birisi olsun seninle sohbetimiz bitmez hadi hadi kabul ette anneme diyim aneyy kız buldum gidek isteyek 😂
- 1 yıl
@dobraerkek1 İyi günler size 😀
- 1 yıl
Benim gibi hızlı yazanı zor bulursun 😂
- 1 yıl
Kız senin sevgilin var ne yazıyon elin adamına kocan görcek 😀
- 1 yıl
Aaa evli mi? Çok özür dilerim bilmiyordum gerçekten 🙄
- 1 yıl
@Şiirden-bıkmış-şair sevgilim mi kocam mi😀jsjss
- 1 yıl
@dobraerkek1 7 tane çocugu var 😀
- 1 yıl
Allah bağışlasın ☺️
- 1 yıl
@dobraerkek1 7 taneye razısın yani 😂
- 1 yıl
@dobraerkek1 nasıl u dönüşü yaptın iki dakkada 😂
- 1 yıl
Öyle bir şey demedim ki ☺️
- 1 yıl
Evli kadına mi yürüyelim kanka
- 1 yıl
La kız evli evli nereye veriyonuz bu kızın anası babası yokmu 😂
- 1 yıl
7 çocuğu olduğuna inanmadım zaten ama evli olabilir yani 😂 iyi makara geçtiniz benimle sizde he 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u 1 yılsen ilksin yalanı.
60 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yıl"sana guveniyorum" diyosa aslinda guvenmiyodur, "senden baskasiyla konusmuyorum" diyosa net konusuyodur bunu manipule ederek gosterir zaten, "seni seviyorum daha once hic boyle hissetmedim" diyosa mutlaka her kiza soyledigi ve elinde tutmaya calistigi cumlelerden biridir
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞey bir taneden fazla diyebilirim
- Sen daha iyisine layıksın
- Telefonun sesi kapalıydı aradığını duymamışım
- Sorun sende değil bende
- Yahu iş yerinden / okuldan arkadaşım diyorum neden inanmıyorsun
- Bize gidelim mi film izlerim ya da kahve içeriz
53 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@mahiyet ahaha hayır neden 😆
Gizli Üye(18-24)1 yılAnnem seni çok sevdi
Seni hiç bırakmicam
Seninle evlencez
İlk defa böyle hissediyorum
İlkim sensin
Baska kızın elini bile tutmadım
Simdiye kadar kimseyi böyle sevmedim
O arkadaşım
Tesadüfen beğenmişim
İster inan ister inanma ben öyle bisi yapmam
Sana yalan söyleyecek değilim08 Yorumla- 1 yıl
Kadının aldatması≠erkeğin aldatması
Çünkü bizim için cinsellik basit birşeydir hiç tanımadığım bir kadınla da yatabilirim ya da en nefret ettiğim kadınla da yatabilirim ya da yoldan geçen herhangi bir kadınla. Peki kadınlar? - 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
İşim var, arkadaşlarımla buluşacam o benim kuzenim, maça gidecem, yorgunum, tatlım sen her halinle güzelsin, sen en iyilerine layıksın, ben seni hakedecek naptım, meleksin sen, bir tanesin hayatımın anlamı vb..
10 Yorumla
1 yılBunu cinsiyetciliği yok. Yalan bir hastalık ve kadın erkek ayırt etmeden maalesef bireylerde oluşuyor. Yalanın özünde sanırım kabullenilmeme, beğenilmeme ya da dışlanma korkusu olabilir. Dürüst olmak daha kolay 😂😂
10 Yorumla
1 yılİşten geç çıktık aşkım
Nezamandir görmediğimiz bir arkadaşımız. Kahvede kağıt oynamak için içimizdeki evli arkadaş söylemişti.
Yanlış anlaşılmasın.😁
Çünkü eşini sosyal hayattan koparan kadınlar var.🤨
Bu KS sorusu olur bak
🤔00 Yorumla
1 yıl"Zayıf kızlar güzeldir" halbuki zayıf değil orta kilo ve üstü kızları güzel bulurlar 😇 Bir arkadaşım zapzayıfken hiçbir erkek yüzüne bakmıyordu ama balık etli olduktan sonra kızın peşinden koşmaya başladılar ☺️ Bu yüzden erkekler beni güzel bulacak diye sakın kendinizi aç bırakmayın hanımlar 😊
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
1 yılHep sohbet ettiği kadına seni kankam olarak görüyorum der Ama fırsatını bulsa ilk sevgili olacak kişidir
210 Yorumla- 1 yıl
o zaman bana arkadaş olalım ben herkesle kanka olmam dedi hoşlandığı için mi niye sevgili olmadı ki önce bı kahve içelim dedi ben anneme anlattım diye kanki olalım ben herkesle kanka olmam dedi
- 1 yıl
@Hayatyordubeniii bak ben sana bir şey samimi bir şekilde söyleyeyim mi Bir erkek olarak söylüyorum bir erkekle bir kadın hiçbir zaman dost olmaz kadın olabilir Ama erkek olamaz erkek belli bir zaman sonra beklenti içerisine girer söylemese bile girer
- 1 yıl
@Nergis_69 doğruyu söylemek gerekirse evet erkekleri savunacak değilim Bir erkek olarak dediğinize katılıyorum ve aynı zamanda dürüst olmayı her zaman severim ne yazık ki öyle çünkü bana hiçbir zaman samimi gelme ve erkekle bir kadının net arkadaşlık ya da dostluk yapabilmesi için erkeğin eş cinsel olması gerekir onun dışındakilerin dostlukları kadından beklentisi yoksa dostum der kadın ona bir yeşil ışık yakmıyorsa ama kadın yeşil ışığı yaktığı anda o dostluk biter
- 1 yıl
@Nergis_69 estağfurullah Ben öyle bir şey demek istemedim yanlış anladınız yani hani konu yalan mevzusuna geldiği için diyorum yoksa arkadaşlık kurulmayacak diye bir şey demiyorum ya da affedersiniz her erkek tecavüz eder gözüyle bakmıyorum olayı başka yere çekmeyelim
- 1 yıl
@Betülcüm ne oldu 😂😂
- 1 yıl
@Betülcüm he aynen ama
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bir yaşanmışlık olay :D
- Telefonda Birisi Fıstık diye kayıtlı
+ Kim bu diye sordu?
- Bizim Kuruyemişci Abdul abi :D :D
yani böyle ufak tefek şeyler.
00 Yorumla
1 yılBen Başkasin
Tek eşlilikten yanayım
Hiç böyle hissetmemiştim
Seni seviyorum
Ben aslında... ( positif davranişla la doldurun)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 469 cevap paylaştı. Yalan söylemenin cinsiyeti olmaz. Bazen kendi tercihleri olur, bazen de karşı taraf çok sorgulayan ve eleştiren taraf ise onu üzmemek için de söylenebilir.
00 YorumlaSeni gerçekten seviyorum cinselliği seni sevdiğim için istiyorum baskasını istemiyorum
311 Yorumla- 1 yıl
Bu konuda bizi aydınlattığın için teşekkür ederim çok tehlikeli yalan karşılasmistim daha önce
- 1 yıl
Ya çok şükür düşmedim bu tuzağa ama hep bı soru işareti bırakmayı basariyodu bu😂
- 1 yıl
Ya çok flört etmeye hoş bakmiyolar yargiliyolar ama aslında çeşit çeşit insan görüyosun buda tecrübe kazandırıyor ona göre davraniyosun karşındakine yanlış anlaşılmasın aynı anda 3 5 flört değil biriyle konuşmayı kestikten sonrasını diyorum
- 1 yıl
Ama şöyle kötü tarafı da var bı zaman sonra hissizlestiriyo uzun zaman 😂
- 1 yıl
Kesinlikle
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek adam yalan söylemez, kadınlar kendileri yalancı oldukları için erkekleri de kendileri gibi yalancı zannediyorlar...
10 Yorumla
1 yılBu soruyu 1 ayda 100 kere gördüm ve her seferinde süper soru seçiliyor 😂😂 bir düşün yakamızdan be
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılBeş dakikaya oradayım. (en az yarım saati var)
Sadece sarılıp yatacağız ( 😘 )
20 Yorumla
1 yılSen dünyada ki bütün kadınlardan daha güzelsin daha tatlısın gözüm senden başka kimseyi görmüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEn genel yalanları: Seni seviyorum
Ben mesela içimden gelmiyorsa diyemiyorum. Ama onların ağzında sakız gibidir. Yoruma kapatıyorum. Mesajlar kısmım da kapalı zaten. İstedikleri kadar delirsinler
00 Yorumla
1 yılNe alakası var
Yoğundum
Daha önce hiç böyle olmamıştı sen farklısın
İlkim sensin
Bakirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBakarız, hallederiz, anneme senden bahsettim, sen bi kapan /açıl bak sana neler alırım senden başkasına bakmam, inmem, kalkmam, oturmam hoşçakal sensiz olmaktansa intihar ederim sabaha kadar içip arabayı uçuruma sürücem 😂😅
00 Yorumla
1 yılSeni çok seviyorum
Bakışına gülüşüne ölüyorum bitiyorum
Senden çok etkileniyorum
Sesini duyunca bile yükseliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenden başka kimseye böyle hissetmedim/ ailevi sorunlarım var
56 Yorumla- 1 yıl
Geçmiş olsun.
Cevap sahibi1 yılGeçti
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim tekmiydi
Cevap sahibi1 yılTekti ondan sonra kimse beni üzemedi zaten 😆
- 1 yıl
İyi bari ☺️
Gecen yine bizimkilerle baktim parktayiz
Bikac kiz vardi tanistik falan bisiler ictik ordan eve gectik
Sonra ver allahim ver ver allahim ver 🤣00 YorumlaO kadar çok ki iki laflarından biri yalan zaten. şu an rüyada gibiyim seni asla bırakmam
10 Yorumla
1 yılZaten evleneceğiz ha şimdi ha sonra ne farkeder demesi
10 Yorumla
1 yılErkek adam sevdiğine yalan soylemez, kastettiğimiz buysa.
11 Yorumla- 1 yıl
Özelden mi yazar mısın
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok yoğunum yalanı seni seviyorum demesi işte sen bi başkasın daha önce hiç böyle hissetmemiştim falan demesi sorun sende değil bende yalanı sen daha iyisine layıksın yalanı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkekler ve yalan... lütfen.. teessüf ederim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılErkek adam dediğin yalan söylemez.
10 Yorumla
1 yılYalanla işi olmayanlara selam 🙂 cinsiyeti fark etmez az sayıda olan dostlar
10 YorumlaBen güzelliğe değil zekaya ve karaktere bakarım 🤣🤣
10 Yorumla
1 yılYaşını oldugundan farklı söylemek mesela. Duruma göre küçük ya da büyük.
10 Yorumla
1 yıl22 cm derler genelde 😂😂
Ha birde
6 dakika sonra ordayım der 1 saati geçer
10 Yorumla
1 yılBen zor bir erkeğim herkesle konuşmam 😂
10 Yorumla
1 yılSeni seviyorum
seni asla bırakmayacağım
Söz veriyorum
Bi daha yapmayacağım
Sen benim ilkimsin falan filan yani aslında özellikle bi yalan qramaya gerek yok ağızlarından ne çıkıyosa zaten yalandır sorfulama20 Yorumla
1 yılSenin o kalçana varya. Hahahah... Şaka şaka 😜
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kızların yalanı daha çoktur bence, erkekler sizden öğrenmişlerdir bu mesleği.
00 YorumlaGözüm senden başkasını görmüyor 🙂 halbuki o gözler faltaşı mübarek her yerde geziyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
1 yılBu yaşıma kadar hiçbir kadına yalan söylemedim. O yüzden bilmiyorum
00 Yorumla Vallahi sorun sende değil bende, ailevi sorunlarım var diyorum 😀😀😀
00 Yorumla
1 yılErkekler yalan söylemez çok ayıp dedikodu çıkarmayın😝
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yıl"Senden önce hiç bir kızla ilişkiye girmedim."
02 Yorumla- 1 yıl
Biraz da nasıl söylediğine bağlı diyelim, gözlerinden ve ses tonundan anlaman lazım doğruyu söylediğini.
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılSana döneceğim , bekle az ilgileneceğim senle çok üzgünüm Beni affet
01 Yorumla- 1 yıl
Özelden bi yazar mısın
Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı. Sensiz yapamam
Sadece arkadaşız
Çok yoğundum arayamadım00 Yorumla
1 yılŞu an önemli bir toplantıya gireceğim Ben sonra arayayım seni (işsiz işsiz oturuyor)
00 YorumlaHerkes için geçerli olmayabilir ama abartmayı çok seviyorlar 😊
01 Yorumla- 1 yıl
Özelden bi yazar mısın acil
1 yılEn çok seni sevdim. Sen hayatımın kadınisın.. Herşeyini çok seviyorum.. Bla bla bla...
00 Yorumla
1 yılMerak etme kızım geri gelicem. (Adla dönmez)
00 Yorumla
1 yılBen sana her zaman dürüst olacağım" demek, ama sürekli yalan söylemek.
00 Yorumla
1 yılSenden başkasını gözüm görmüyor
Sensiz yapamam
Seni seviyorum
İlkkez bu duygulari yaşıyorum 😂😂😂😂42 Yorumla- 1 yıl
😂😂
Erkekler yalan söylemez, kendi cinsiyetin adına sor
56 Yorumla- 1 yıl
Cevabın yeterli oldu
- 1 yıl
Çok komikmiş ya keşke inanabilseydim ama daha en başta kendi ailemden kazık yediğim için çok iyi biliyorum.
- 1 yıl
Nah söylemez yalanı heryeriniz yalan
1 yıl@gullmeervee iyi geceler, sitede yeniyim ben ve bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdimda çok kısa bişey soracaktım sana yazamadım xper mi ne yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atar mısın? Sağol yinede
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç bir zaman yalan söylemedik ama çok yalan duyduk. Yalan üstüne ilşki istemedik diye terk edip gittik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer erkek bir değil. Ama turkiyede şerefsiz erkek çok. Sevdiğini söyler ama aslında sevmez, belli bir amaç için seviyormuş gibi yapar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKanka (şu an arkadaşımsın ilerde bişeyler olabilir)
Bize gidip film izleyelim (seks yapalım demek istiyor) 😆
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSizin işinize gelmeyen her şeye yalan dediğiniz için bir erkek doğrusu bulmak daha zor olurdu.
00 Yorumla
1 yılİlkim sensin seni çok seviyorum aşkım evlenicem seninle seninle daha fazla yakınlaşmak için istiyorum beraber gidicez bu şehirden senden başka kızla konuşmuyorum aşkım valla arkadaşlarımlayım senden başka birini sevemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHaksızlık bu ama kızlarında erkeklere söylediği yalanları sorsaydın daha adil ve hakkaniyetli olurdun
02 Yorumla- 1 yıl
Nıe erkekler yalan söylemiyor mu yalan dolanla işleri olmuyor mu 😄
Cevap sahibi1 yılKadınların olduğu kadar erkeklerinde oluyor illaki 🤪🤣
1 yılSadece seninle konuşuyorum
Seni asla birakmicam
Kafamda kuruyorsun
o benim kız kardeşim gibi
Seni seviyorum35 Yorumla- 1 yıl
@satengecelik , Umarım bu yalanları, yaşayarak tecrübe etmemişsindir
- 1 yıl
Maalesef yaşayarak edildi💔
- 1 yıl
Bazen kendi hemcinslerimden nefret ediyorum! Aslında siz kadınların mini etek - crop giymemenizi istiyorum. Her ne kadar bu sizi özgürlüğünüz olsa da, biz erkekler, o güzelliği görmeyi haketmiyoruz :(
- 1 yıl
Ve Umarım evlendiğin adam değildir sana bunu yaşatan! :/
- Devamını Gör (268)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler