Kişilik & Karakter Kaybetmek istemeyeceğiniz o özelliğiniz ne? Kırıkkahveçekirdeği Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Ne kadar zaman geçerse geçsin kaybetmek istemediğiniz özelliğiniz nedir? Kaybetmek istemeyeceğiniz o özelliğiniz ne? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Merhametim ve iyi bir insan oluşum tabi ki de.. bu iki özelliğimi kaybetmek istemem ben.. bir de duygusallık var 1 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. El becerilerim kaybolmasın fkjf 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Merhametim. Ne olursa olsun hep içimde var olmasını isterim. En büyük insani özellik bana göre. 3 1 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği 1 yıl Kesinlikle öyle.🪷 Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kinim. Canım çıksın kinim çıkmasın, çıkmasın ki kırıldığım yerden kırayım. Biz de yanına kâr bırakılmaz elhamdülillah. 1 5 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği 1 yıl Fazlası sıkıntı sankiiğğ. Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl Hiç fark etmez valla. Yarına bırakırım ama yanına bırakmam. Ben kendi adaletimi sağlamayı seviyorum. İnsanlar bunu hak ediyor (iyi insanlar hariç) Yorumla Kırıkkahveçekirdeği 1 yıl Bu ayrımı yapabiliyorsan ne ala tabi. Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl E tabi ki. Bana kötülük etmeyene niye edeyim 🙄 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği 1 yıl E etmeyelim madem.🙄 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Onu söylersem şu an kaybedebilirim. Çok da aman aman bir şeyler değil ama var bizimde kendimize göre güçlü yanlarımız 1 0 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Analiz yapmak. Olaylar ve davranışlar arasında çok güzel sebep sonuç ilişkisi kurabiliyorum. İnsanları tanıyıp gözlemlerken gerçekten işime yarıyor. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Karakterim namusum adamlığımı iyi kalpliliğimi asla kaybetmek istemem 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kalbim temiz ve bunu kaybetmeyeceğimi adım kadar eminim.. 😃😃 1 0 Yorumla
Yas3e Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnadım. Çünkü inat ettiğim her şeyi elde ediyorum 1 0 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl İnce düşünceli biriyim ve bu özelliğimi kaybetmek istemem 1 0 Yorumla
Bilinmeyen_hayat Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Merhametim ama ondan da yeri geldiğinde nefret ediyorum 1 0 Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ne olursa olsun masumluğumu kaybetmek istemiyorum 🌸 1 0 Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hayata karşı en dipte bile tşşak geçmeye hazır ruhum MZZMZJSJSNNSSNNS 0 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Gülümsemek negatif insanlar beni hasta ediyor 1 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Umursamamazlık 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Insanlari umursamamak 1 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gulen yüzüm muhteşem mizah anlayışım 💃😂 1 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı. Karşılıksız iyilik yapmak 1 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Azmim 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. karizmam 1 0 Yorumla
KhalTrex Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı. Merakım. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hala merhametim 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sezgi 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Merhametim 1 0 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Çocuksu yanım. 1 0 Yorumla
DutchConnection Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 823 cevap paylaştı. çoktan kaybettik be. 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Çıtırlık 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Mizah anlayışım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Merhametim ve iyi bir insan oluşum tabi ki de.. bu iki özelliğimi kaybetmek istemem ben.. bir de duygusallık var
El becerilerim kaybolmasın fkjf
Merhametim.
Ne olursa olsun hep içimde var olmasını isterim. En büyük insani özellik bana göre.
Kesinlikle öyle.🪷
Kinim. Canım çıksın kinim çıkmasın, çıkmasın ki kırıldığım yerden kırayım. Biz de yanına kâr bırakılmaz elhamdülillah.
Fazlası sıkıntı sankiiğğ.
Hiç fark etmez valla. Yarına bırakırım ama yanına bırakmam. Ben kendi adaletimi sağlamayı seviyorum. İnsanlar bunu hak ediyor (iyi insanlar hariç)
Bu ayrımı yapabiliyorsan ne ala tabi.
E tabi ki. Bana kötülük etmeyene niye edeyim 🙄
E etmeyelim madem.🙄
Onu söylersem şu an kaybedebilirim. Çok da aman aman bir şeyler değil ama var bizimde kendimize göre güçlü yanlarımız
Analiz yapmak. Olaylar ve davranışlar arasında çok güzel sebep sonuç ilişkisi kurabiliyorum. İnsanları tanıyıp gözlemlerken gerçekten işime yarıyor.
Karakterim namusum adamlığımı iyi kalpliliğimi asla kaybetmek istemem
Kalbim temiz ve bunu kaybetmeyeceğimi adım kadar eminim.. 😃😃
İnadım. Çünkü inat ettiğim her şeyi elde ediyorum
İnce düşünceli biriyim ve bu özelliğimi kaybetmek istemem
Merhametim ama ondan da yeri geldiğinde nefret ediyorum
Ne olursa olsun masumluğumu kaybetmek istemiyorum 🌸
Hayata karşı en dipte bile tşşak geçmeye hazır ruhum MZZMZJSJSNNSSNNS
Gülümsemek negatif insanlar beni hasta ediyor
Umursamamazlık
Kedi sevgim 😌
Insanlari umursamamak
Merhametine nedense istesemde olmuyor