Güncellemeler
1 yıl
Bak mesela dün bitti ve ben her yerden engelldim ama önceden de yaptığım gibi engelledigim yere girip bakıyorum ona. Sonra dedim ki ben niye engelliyorum. O beni engellesin. Hep ben mi aklıma getiricem onu. Kaldırdım engelli Instagram ve wpden sadece. Sence engelleyeyim mi engellemeyeyim mi? Çünkü erkekler genelde engellemez ya cevap vermez ya da görüldü yapmaz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neden gelemiyor muşsun? verdiğin karar doğruysa seni üzmemeli. Duygusal boşluk yaşıyorsun zannımca.
Durumu bilsen sen de doğru yapmışsın dersin eminim kararimdan. Ama seviyorum ben onu. O ise beni yalandan seviyormuş demek ki
Emin ol zaman geçtikçe ona karşı nefret duygusu dahi taşımayacaksın. Güçlü kadın ol!
Biliyorum. Lakin şu aşamayi tek başına atlatmaya çalışmak kadar zor bir şey yok.
Ah ah güzel kızım. Her şey geçecek ama kendini yıpratma lütfen
Geçmiyor tekrar aynı hatayi yaptığım için kendime çok kızgınım
Her şeyi yalan olmuş olamaz 😭
Kız a aa bir tane dangalak için de yani affedersin. Adam olsa yapmazdı gülüm, üzmezdi seni değil mi? Bir şey olmaz tekrar yapma o hatayı yeter
Yediremiyprum yaptıklarını ama
O senin güçsüzlüğünden besleniyor. Seni nasıl kaybettiğini görmesi için kendine gelmen lazım. Go girl!
Bak mesela dün bitti ve ben her yerden engelldim ama önceden de yaptığım gibi engelledigim yere girip bakıyorum ona. Sonra dedim ki ben niye engelliyorum. O beni engellesin. Hep ben mi aklıma getiricem onu. Kaldırdım engelli Instagram ve wpden sadece. Sence engelleyeyim mi engellemeyeyim mi? Çünkü erkekler genelde engellemez ya cevap vermez ya da görüldü yapmaz.
Sakın engeli açma. Erkeklerin huyudur bu. Eğer ki kendini cepte gösterirsen sana döner gibi yapıp tekrar yıkıp gidecek kesinlikle. Engelle ve sil onu yoluna bak
Ama engelleyince aklım hep orada oluyor ne yaptı sevgili buldu mu diye hep kontrol ediyorum engel listesini.
Offf, kız niye kendini bu kadar düşürüyorsun hayatım? Açık olunca görsen ne olacak hm? Huylu huyundan vazgeçmez
Engellesem de değişmiyor ki
Cidden kendimi düşürüyor muyum?
Numarasını sil, Instagram dan da engeli bas ohhh ben bile rahatlarım güzellik. Seni cepte görüyor. Her ne olursa olsun bu kız beni seviyor istediğimi yaptırırım moduna girecek. Yıllarca bu hatayı yapan birisi olarak söylüyorum
Ama bu sefer gelse de affetmicem ki biliyor. O beni sadece tek kalınca sevmeye çalıştı. Bana yalan soyeldi daha da varmış yalanı. Neymiş kafalarimiz uyusmuyormus. Lan it sen kafamızın uyusmadigini önceden de biliyordun. Şimdi ne diye bana vaatlerde bulundun. Ailene arkadaşlarına soyledin analttin beni? Babamın yanına bile gittik onunla mezarlığa yani dedi ki kızın bana emanet alicam ben onu rizan var mı dedi işte orada güvenmeye başladım ona 😭
Al işte aptala bak. Kafamız uyuşmuyor diye bir şey yok! Adam yalanmış kızım. Valla kendini üzdüğüne yıprattığına değmez. Sakın ha affetmeye kalkma da. Pişman olması için auranı yükselt. Sonra kudursun dursun o hıyar da
Nasıl yukseltmeliyim ne yapmalıyım peki?
YouTubea yaz gülüm subliminal olur, frekans olur. Ama daha öncesinde kendini inandır
Çok teşekkür ederim sizinle konuşmak iyi geldi
Asıl ben teşekkür ederimmm , iyi hissettirdin
En zirve yaşlarındasin saçmalama...
Ben hayatıma birini kolay alamıyorum ki. Aldiklairmda yerin dibine sokup gidiyor. Böyle olunca kimseyi sevemicem diye düşünüyorum. Layık değilim diye düşünüyorum
Sosyalleş
Sosyallesecek alanım yok. Arkadaşlarım burada değil