Valla durduk yere yapan insan yalnızlığa da mahkum. Sonra biyolojik yaş telaşına kapılıyor erkek kadın artık hangisi yapıyorsa. Güzel seven biri varsa hakkını vermek gerek.
Hayır bana dengesizler denk geliyor mıknatıs gibi çekiyorum kendileri buluyor kendileri gidiyor ben zaten tınlamıyorum ki kıskanıyorlar mı onuda bilmiyorum :)
Bendeki sorun açıksözlü olmam bilirsin öyle insanlar sevilmez birde değer veren sevilmez ama pustttt ippnelik yamanlar her zaman sevilir dürüst insan sevilmez bunu bil
Normal insanım ama bu genel olarak gördüğüm çevrede olsun arkadaş ortamı olsun benlik değil yanlış anlama Allaha şükür elim yüzüm düzgün taşı sıksam suyunu çıkartırım benim demek istediğim sevip hoşlanıyorsa bir kadın daha niye irdeler güvenmek için o kişiyi iyi bişey değilki bu, bunu anlatmak istedim
Yani diyorum ki fazla araştırıp irdeleme sonuca ulaş anlamında güvensen bile bu sinsi yaklaşımlarla güvenini bile kaybedersin onu demek istedim minik kız
Yani telefonunu benden saklamıyorsa, gittiğimiz ortamlarda karı kıza bakmiyosa , beni her günümde koruyup savunuyosa falan, böyle birine güvenirim yani. birde yalanını hiç yakalamadıysam