Kedisizlik, ay herkesin var, bi benim yok. Ayrı eve çıkacağım en sonunda. 🥺

Kedisizlik, ay herkesin var, bi benim yok. Ayrı eve çıkacağım en sonunda. 🥺

Merhaba,
Bende köpek almak istiyorum ama eve alamam annem istemez. Evlenince düşünüyorum, hayvan olsun evde! 😅
Bende hayvan gibiyim aslında kedi gibi sırnaşık olurum aşkıma köpekler gibi sever divane kuşları gibi sadık olur kola gibi yapışık kertenkele gibi hassas düşünceli, deniz samuru gibi romantik, duygusal ve daha nicesi çıta gibi koşarım aşkım için filan aslan gibi korur canını yakanı da paramparça ederim ayı misali! 😅
Daha da çok hayvan vardır içimde! 😅
Çok hayvansı erkeğim filan! 😂
Şu anda canımı sıkan pek bir durum yok ama kedileri görünce dayanamayanlardan birisi de benim ablası
Bende kedi çok seviyorum, ama evde cesaretim yok, tüy olayından dolayı. Kardeşimin var , o kadar iyi bakmasına rağmen dökülme oluyor, annem söyleniyor, ya o gidecek ya ben diyor kardeşime 😀 10 dakika sonra da bakıyorum seviyor 😝
Tabağa sürten çatal sesi. Gece yarısı havai fişekleri, egzoz sesleri. Geçmişte yaptığın ve aklına geldikçe kendine kızmana sebep olan saçma sapan bir davranışı hatırlamak.
Cevap
17Cevap
Genel dertler diyelim onun dışında iyiyim mutluyum gelecekten umutluyum😂
Maşallah 🧿
Senin de kedin olur inşallah 😋
Annem Nuh diyor Peygamber demiyor jsjsj
Benim de annem aynısından 😂
Sinekler kara sinekler ve bok böcekleri
Her şey özellikle de insanlar
Şu an her şey harika daha da iyi olacak gadası
Bazen bunu niye o zaman demedim gibisinden yaşanmışlıklar. Oysaki bazı durumlarda sessiz kalmamın tercih olduğunu görmezden geliyorum.
Geçen bir güvenliğin kediyi tekmeleyerek eziyet edip katlettiği videoyu gördüm, "Canımı hayvanlara eziyet sıkıyor... "
Umarım hayvanlara yaşattıkları acının kat kat daha fazlasını yaşarlar...
Suçsuz olmana rağmen dünyanın en kötü insanı ilan edilerek aşık olduğun kişiyle olan ilişkiyi bitirtmek, üniversite bittikten sonraki boşluk, anneye ve 2 kız kardeşe bakma zorunluluğu, ekonomiden 1 yemek 1 kahve içmeyi bile hesaplamak... Hepsi varken de kendi mutluluğunu düşünmeye çalışmak
Akp li herkes moralmanımı bozuyor
Bazen klasik dertlerimi düşünüp canımı sıkıyorum sonra geçiyor... pardon geçti sanıyorum hayatıma devam ediyorum.
Benim kedim vardı bi gözüme çizik attı artık sokaklarda cirit atıyor :D
Vallahi evde kahve kalmamış acayip canım sıkıldı Bunun dışında canımı sıkan bir şey yok
Laftan anlamayıp onam formu doldurmayan hastalar
Gerekirse ayrı eve çık💓 ki yeterli bir sebep bence de 🙃💓
Sahip olmayi istediğim çoğu şeye sahibim. Canımı sıkan kimse olamaz ( sevdiklerim hariç) onlarda iyiler şükür
Komşumun gürültü yapması.
Hangi birini sayayım...
Sivri sinekler ve doping hafıza reklamları
Belirsizlikler, kontrolümde olmayan şeylerr
herkes ve her sey su aralar
1 hafta devam eden aralıksız sağanak yağış
Sonbaharın bi türlü gelmemesi
Şu an canımı sıkan bir şey yok.
Bende cok seviyom ailem izin vermiyor.
Herkes
İş güç
Bu ara hersey