Arkadaşlar merhaba, bir kız arkadaşım vardı sosyal medya üzerinden konuşuyorduk bayağı samimiydik sonra bu duygusal bağa dönüştü bana iltifatlar ediyor sevdiğini söylüyor aramızda ki bu durumun aşk olduğunu ima ediyordu.. bende kendisine sorduğuma kabullendi ve birbirimize itirafta bulunduk bir süre de konuştuk daha sonra bana cevap vermemeye başladı ve ben bu durumu sorgulayınca en son konuştu ve bu durumda olmak istemediğini sadece arkadaşça yaklaştığını söyledi halbuki yalan arkadaşça felan yaklaşmadı sanırım başka nedenden ötürü bu rollere büründü ve ben öyle olmadığını izah edince inkar etmiyorum ama nasıl oldu bilmiyoruma getirdi şimdi arkadaş kalmak istiyor ama ben yapamıyorum kalsak dahi ya mesajlarıma cevap vermiyor ya geç cevap veriyor beni eskisi gibi asla umursamıyor çok umursamaz biri duygularımla dalga geçilmiş hissediyorum sizce onu hayatımdan silmeli miyim yalancı olduğuna inanıyorum ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Senin agzindan laf almış sonra da bunu etrafındakilere kanitlayinca yüz üstü birakmis bunun arkasindaki neden senin lez oldugunu bazı insanlara kanitlayinca ve işi bitince yol vermiş sana olay bu
Lez değilim ki ben biseksüelde değilim, sadece aramızda böyle bir bağ duygu gelişti ilk kez ayrıca kanıtlayacağı biri yok kendisi ya sıkıldı ya bu durumdan ötürü vazgeçti ama başta gayette güzel şekilde yakınlık gösterdi arkadaşça asla değildi
Nasıl bir bağ ve nasıl yani arkadaşça değilde nasıl bir şey di bu
Yani birbirimizi kıskanmalar nereye gidiyorsak haber vermeler özlemeler ilgilenmeler, her şey bir kenara verdiğim değer onunda kıskanclığım ilgim hoşuna gidiyordu hatta bi gün çok aşk mı bu vs yaptı bende öyle mi peki dedim öyle gibi diyip ilk kabullenen oydu zaten sonra biraz bi süre konuştuk manitacılık oynadık resmen daha sonra yan çizip cevap vermemeye başladı hadi olabilir anlarım onu merak ettim bişey mi oldu etti diye defalarca yazdım kısa cevaplar verdi asla baştaki isteği ilgisi yoktu en sonda rahatsız oluyorum arkadaşça yaklaşmıştım ayağına vurdu sonra yine kabullendi yani oynanmış hissettim kendisine sorsan oynamadı suçsuz
Dugularinla oynamış besbelli
Belki toplumsal çekinceleri onu senden uzaklaştırmıştır
Tabi ki katılıyorum muhakkak ama benim için de ilk bu, ben daha olgun davrandım bakın ben lezbiyen veya biseksüel değilim başka kadına ilgim yok olmaz artık sadece onunla aramda duygusal bir bağ vardı ve ben artık kabullenmiştim oda öyle herşeyi söyleyip yazıp sonra bir şey yokmuş gibi davrandı çöp gibi yazmaması özlememesi istememesi zoruma gidiyor bir kereden silmesi ayrıca hiç bişey yokmuş gibi onunla nasıl arkadaş kalabilirim hadi kaldım diyelim değer vermiyor ki bana aşırı üzülüyorum üzüntüden hasta oldum 4 ay dile kolay
Oynamış senle ufak beyniyle. Çok takılıp hayatını berbat etme
Hemde nasıl, kendisi başlattı imalı konuşunca bence şüphe ettim peşinden gittim sordum sorguladım bu aşk mı dediğimde genel olarak öyle diyorlar aşk diyorlar yaptı daha sonra öyle mi peki diyince öyle gibi diyip kabullendik ona göre ilerledik daha sonra aşk ilişki demek saçma demeye başladı sonra yine devam ettik ve 1 aydır tamamen soğuk yaptı yazmamaya başladı şimdi de arkadaşça konuşmaya getirdi olayı arkadaşça olmadığını ikimizde biliyoruz bir inkar edip bir kabulleniyor üstüne de arkadaş kalamaz mıyız yapıyor kafayı yiyecem üzüntüden
Anlattıklarını okudum, bence o yalan söyledi. demek ki yalancı sen bunun altında kalacak bir kız mısın? 2 katını yaşatmadan gitmemelisin.
Selam arkadaşınla hiç tartışma. yafa kavga etiginiz oldu mu. bazi nedenlerden dolayı soğumuş olabilir mi?
Tartışmalarımız oluyordu, evet ondan da oldu çok toksik bi ilişkimiz var yapıyordu hatta ama bağımız da kuvvetliydi 4 ay konuştuk sesli vs mesaj arama felan. Yani o çok ilgilenince ve imalı konuşunca bi gece sorguladım onu bu aramızda ki bağ ne dedim oda genel olarak aşk diyorlar ama diyip gülünce öyle mi peki dedim öyle gibi dedi sonra başladı ilerledik manitacılık tarzında daha sonra 1 aydır soğuk yapmaya başladı sıkılmış olabilir dedim ama o dalga gecer gibi hayal dünyanda yaşa sadece arkadaşça davrandım felan yaptı ondan sonra ben tek başıma yazıp çizmedim dedim kabullen artık diyince kabulleniyorum inkar edemem arkadaş kalamaz mıyız yaptı gerçekten oynandı gibi hissediyorum duygularımla
Takip eder misin rica etsem.
Yani lezbiyen misiniz
Şunuda belirtmek istedim lezbiyen veya biseksüel değilim başka kadına da böyle hissetmiyorum aramızda ki duygusal bağ yoğundu, imalar yapıyordu bende sorguladım bu aramızdaki ne diye oda genel anlamda buna aşk diyorlar diyip makara yaptı ciddi olup öyle mi peki diyince öyle gibi dedi daha sonra günden güne konuşmaya başladık biz neyiz diye sorduğumda manit felan yapıyordu daha sonra 1 aydır soğuk yapmaya başladı sorgulayınca arkadaşça yaklaştım bu durum rahatsız ediyor diye r yapmaya başladı şimdide bişey yokmuş gibi arkadaş kalalım veya akışına bırakalım dedi ne yapmalıyım? Üzüntüden hasta oldum yani
İyi de lezbiyen değilsen bir kızdan nasıl hoşlanabilirsin kaldıki arzulamıyorsan bu psikolojik bi durum
İşte bende anlamadım sadece ona karşı böyle oldu, ilgi değer verme kıskanma vs. Oda öyleydi ama şimdi inkar ediyor arkadaşlaydı rahatsız olunca uzaklaştırdım seni kendimden diyor ama değildi bir kabulleniyor bu durumu bi inkar ediyor ne yapacağım bilmiyorum konu yönelim değil maalesef başıma gelen bu durum
Takip atar mısın müsaitsen
selam nsııll snn
Kullanmis
Şunuda belirtmek istedim lezbiyen veya biseksüel değilim başka kadına da böyle hissetmiyorum aramızda ki duygusal bağ yoğundu, imalar yapıyordu bende sorguladım bu aramızdaki ne diye oda genel anlamda buna aşk diyorlar diyip makara yaptı ciddi olup öyle mi peki diyince öyle gibi dedi daha sonra günden güne konuşmaya başladık biz neyiz diye sorduğumda manit felan yapıyordu daha sonra 1 aydır soğuk yapmaya başladı sorgulayınca arkadaşça yaklaştım bu durum rahatsız ediyor diye r yapmaya başladı şimdide bişey yokmuş gibi arkadaş kalalım veya akışına bırakalım dedi ne yapmalıyım? Üzüntüden hasta oldum yani
Neden
kız ilgisi miydi
Oda ilgiliydi zaten bu aşk mı aşk yaşıyo gibiyiz felan yapıyordu duygusal bağımızdan ötürü sonra da itiraf ettik oda kabullendi 1 aydır soğuk yapıyor ve şimdi de arkadaşız sadece rahatsız oluyorum ayağına getirdi
ama ilk o mu istiyordu
Evet karşılıklı konuşuyorduk ve o daha çok ilgisini belli ediyordu bende şüphelendim sordum öyle gelişti
uaş uyuöunuz nasıl
yaş uyumu
1 yaşla o büyük yaş ile ilgisi yok dediğim gibi başta farklı konuşup resmen kendine bağladı şimdi ise arkadaş kalmak istiyor arkadaşçaydı diyo şaka gibi
selam cane
uzak davran