Hırsımı mobilyalardan aldım resmen boya yapmayı seviyorum ya

Hırsımı mobilyalardan aldım resmen boya yapmayı seviyorum ya

Eğer evdeysem kapanırım tamamen karanlığa kendimi dinlerim. Fazla uzun sürmez kedim izin vermiyor çünkü meowmeow çıkarıyor beni.
İş yerindeysem makineye gazı verir hızlı tehlikeli çalışırım vinçle.
Dışardaysam eğer taş topluyorum
Spor her zaman en iyisi ya yüzme yapardim havuz veya denizin içine dalar beklerdim
Veya koşu sakin bi orman gibi bi yerde ya da sahil kenarında amaçsızca nereye gideceğimi bilmeden yol nereye götürürse koşardım
Cevap
20Cevap
Sigara içerek tabi ki de ve şarkı dinleyerek
Eylemsizlik iyi geliyor bana. Ya dışarı çıkıp temiz hava alırım ya da tek kalabileceğim bir yere geçip kafa dinlemek isterim.
Kahve kokusu, müzik tınısı ve biraz yürüyüş rahatlatıcı oluyor..
Tütsü yakıp mum ışığında oturmak namaz kılıp duş almak...
Misss en güzel terapi
Kesinlikle❤️❤️
Kendime iş çıkarırım. En çok sevdiğim şey tamirat tadilat. Beni müthiş rahatlatır.
Dimi varya onu bende seviyorum ya iyide anlıyorum elimden geliyor öyle işler. Öyle işte bunu neden söyledim bilmiyorum :)
Evet ya cidden bugün varya evi temizledim hızımı alamadım evde bi tane boya vardı duvarı boyamıştım ondan arta kalan gittim onunla eski dresuar vardı onu boyadım falan hala daha bişeyler yapıp kafami dağıtasım var.
Ya kusura bakma normalde böyle muhabbet etmem pek yorumlarda konuşasim vardi sanirim yaziverdim.
😀 maşallah bize o zaman ahsh
Saga sola catiyorum kalp kiriyorum özür diliyorum sonra
Belgesel izlerim. Şöyle bol kozmos içereninden 😌👌🏻
Bende banyoda yenileme çalışmalarına giriştim. Silikonları söktüm derzleri doldurdum.
Ya yalnız yürürüm ya da koşarım.
İzmit'liyim, sahil şeridimiz çok. Kalabalık olmayan bi sahil şeridinde yürüyorum genelde..
Bir de nadir de olsa yol yaparım yğksek ses müzik ile..
Dışarı çıkar bir yerde kahve içerim. öyle rahatlarım.
Müzik, yürüyüş, gezmek, alışveriş, sevdiğim şeyleri izlemek, çizim yapmak veya bazen sadece uyumak.
Merhaba,
Şarkı söylerim, şiir okurum, sağa sola yumruk atarim, küfür ederim sigara çay! 😅
Kendimi uçak moduna alıyorum
Örgü 🧶 örerim müzik dinlerim denize bakarım
Temizlik yapmak inanılmaz rahatlatıyor bu aralar
Temizlik iş yoksa yürüyüş iyi gelir
acilen birileriyle konuşmam gerekiyo
Yaptığım işi bırakırım geçince tekrar başlarım
Bluess açarım sakince viski içerim
Müzik dinlerim dizi izlerim
Temiz hava alıyorum.
Kendime şarkılar yazarım genelde 😂
Müzik dinlerim
Film ya da komik video açar izlerim.