Kişilik & Karakter Erkekler genel olarak komik birimisiniz? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Nedense arızalar beni buluyor hep bence hiç komik değilsiniz? Erkekler genel olarak komik birimisiniz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Ben Komik olduğumu düşünüyorum evet 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Yanlış.. Kadınlar sadece istedikleri erkekleri komik bulur.. 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Erkekler ve komik olmak mı shsksjsjak güleyim bari erkeklerin neresi komik hepsinin yüzü duvar gibi duvar suratlılar 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl alakası yok bile hepsi komik değil 35 yaşımdayım ömrümde beni güldüremeyen güldüremeyen bir erkekten etkilendiğimi hiç bilmem 1 0 Yorumla
Egeerkan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 59% 1 yıl Çoğu erkek komik olduğunu sanar ama kadınlar istediği erkeği gerçekten komik bulur. 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kanım kaynayanlara komik biriyim. Yoksa genel olarak sinirli biriyim. 0 0 Yorumla
ahmetsevda Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl ben hiç komik değilim gayet ciddiyim. hatta o kadar ki yanımdaki artık bıkar bu ciddiyetten 0 0 Yorumla
HayriiPotur Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Daha ciddi duruyoruz, kadınların daha komik olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Genel olarak ölüm kadar ciddiyimdir 0 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı. vallah 2 kadeh sonra ufff :) pozitifimdir. 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben komiğim denirse biraz tuhaf durur 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Öyle söylerler 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Mantikli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ariza arizayi ceker 0 1 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Ben zaten arızayım onda sıkıntı yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben Komik olduğumu düşünüyorum evet
Yanlış.. Kadınlar sadece istedikleri erkekleri komik bulur..
Erkekler ve komik olmak mı shsksjsjak güleyim bari erkeklerin neresi komik hepsinin yüzü duvar gibi duvar suratlılar
alakası yok bile hepsi komik değil 35 yaşımdayım ömrümde beni güldüremeyen güldüremeyen bir erkekten etkilendiğimi hiç bilmem
Çoğu erkek komik olduğunu sanar ama kadınlar istediği erkeği gerçekten komik bulur.
Komik olduğumu düşünüyorum
Kanım kaynayanlara komik biriyim. Yoksa genel olarak sinirli biriyim.
ben hiç komik değilim gayet ciddiyim. hatta o kadar ki yanımdaki artık bıkar bu ciddiyetten
Daha ciddi duruyoruz, kadınların daha komik olduğunu düşünüyorum
Genel olarak ölüm kadar ciddiyimdir
vallah 2 kadeh sonra ufff :) pozitifimdir.
Ben komiğim denirse biraz tuhaf durur
Öyle söylerler
Mantikli
Değilim
Ariza arizayi ceker
Ben zaten arızayım onda sıkıntı yok
Çoğunlukla