Arıyorsun ulaşamıyorsun, aniden ortadan kayboluyor günler sonra ortaya çıkıyor. Konuştuğu gibi davranmıyor vs…vs..,

Arıyorsun ulaşamıyorsun, aniden ortadan kayboluyor günler sonra ortaya çıkıyor. Konuştuğu gibi davranmıyor vs…vs..,
Aklınca beni mi kandıracak? 😀 Uzakta olupta kalbi benimleyse biz zaten konuşmasak bile kalplerimiz birbirine kenetlenmiştir, bu durumu tenzih ederim. Ama sürekli hakkımda kendi aleyhine hizmet edip şüphe maksadıyla bana yaklaşmaya çalışıyor ve ortada hiçbir bağlılık yoksa ben o âptal mahlukata savaşımı açar, alaşağı edercesine yılmadan onunla savaşırım
Zaten o konuya değindim ya. İlk alternatifte olan insanlar ile bağlılığım var. İkinci bahsettiğimde bağlılık diye bir şey yoktur. O tipler zehirlidirler, amaçları karşısındakinin hayatını sömürerek ve kendi toksikliklerini dayatarak yaşamak. Onlardan hiçbir iyilik göremezsin sadakat mi göreceksin? Wale up the reality
Zor bir ilişki... aslında ilişki değil, ilişilmek istemeyene, ilişmek çabası sanki. Gelecek bedenimi, hayallerimi ve ruhumu emcükleyecek, ben "hadi buluşalım" dediğimde "işim vuğa, hemücü aydan tatildeyum, lazum olurusa ben sağa gelürung mirah etme seğn" der. Sanki ben kapatmayım... Ben o devasa bedenimi zor ettim, eyle herkese gaptırtmam.🙂
İlişkinin ne olduğuna bağlı. Sevgilikse/evlilikse asla ama f*ckbuddy ise istediği kadar gizemli olabilir, kaybolup çıkabilir. O zaman horoz mantığı ile düşünür, polemiğe girmem 😂
Zaten bu durumu bir kez yaşarsak ona karşı asla duygusal bağım kalmaz.
Hayır yapamz insan tukenirsin.
Cevap
12Cevap
Mümkünü yok samimiyet ve açıklık içinde olmayan şeyleri yürütemem
İlişki dediğin arada sevgi bağı olmalı. Ayrıca ben ulaşmak isterim. Ki gelecekteki sevgilim/eşim de bana ulaşsın. Yoksa sevgili/evli olmanın bir anlamı kalmaz.
hayır
ben ulaşmak isterim
ulaşamamak beni mutsuz eder
ben öyle biriyim ve kimse yürütemiyor. hep terkediliyorum😂😂😂
Nefffret ederim. Ben maksimum seviyede ulaşabilmek nerede ne yapıyor bilmek isterim
Paranoyak olmak istemiyorsak böyle ilişkilerden uzak durmalıyız
Yürütemem tam da bahsettiğin şekilde bir arkadaşım var hatta
Hayır aradığımda açacak
Belirsizliğe katiyen tahammülüm yok
Hayır , gizemli ilişkiler insanı yorar.
Hiç yok yere kendini bitirirsin
Beni yorar, tercih etmem.
Asla sürdüremem :d yolunu alsın gitsin
Yapabilirim ama yapmam
Yürümez o ilişki
Yürüyor, ama dikenler üzerinde
en fazla 1 ay