Kişilik & Karakter Gurur yapmak size hiç bişey kazandırdı mı? KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gurur yapmam ama istenmediğim yerde de durmam😂susmam istendiği zaman da asla konuşmam🤐çağrılmadığım yere asla gitmem😊 Gurur yapmak size hiç bişey kazandırdı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. İkili ilişkilerde gurur yapan birisi değilim. Seviyorsam sahip çıkarım, küsmeyi sevmem. Huzursuz oluyorum yoksa. Benim gurur yapmam için gerçekten yanlış bir şey yapılması veya söylenmesi gerekli, ki o zaman da direkt biletini keserim. 1 0 Yorumla
Kararsızlıkvar Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 40% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. Al benden de o kadar 😀 1 2 Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Öyle olmalı 😊 Yorumla 303_mustafa 1 yıl @Kararsızlıkvar ne yapiyorsun Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl İnsanın kendine saygısı elbette olmalı ama gereksiz gurur da göze vurur 😃 1 3 Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Göze dimi 😂😂 Yorumla Sky_Walker 1 yıl Hatta seyirtir falan 😅 teşekkürler 🙏 Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Ricalar 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben gururumdan ölsem de vaz geçmem tabi ki de 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Ancak kaybettiriyor 1 1 Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl maalesef öyle Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. İnsanın her zaman kendisine saygısı olmalı ama gereksiz şeylerde de gurur yapmak anlamsız 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Gurur yapmak nadir günlerde yaşadım evet bazen beni kazandırdı diyebilirim 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır ama bir şeyde kaybettirmedi de 1 0 Yorumla