Bazen zor insanlar gelir hep hayatına bazen de kişi geçimsizdir.. Kendine çok benzeyenle anlaşamassın benzeyen taraflar çakışır çünkü. İliskilerde az bir zıtlık bazen dengeler, tamamlar ilişkileri.. Şahsen ben bazen bu konuda kendimi şanssiz bulurum. hep. en zor, despot insana denk geldigimi düşünürüm.
Her ne kadar bizim topraklarda çevre ile ilgili durum da geçerli olabilirse de normal şartlarda kendisi sorunludur.
Bir şeyin bilimsel olarak kanıtlanması için tekrar tekrar aynı sonucu vermesi gerekir. Bir kişi herkesle aynı sonucu yaşıyorsa bu artik onun durumunu kanıtlar. Yani kendisi sorunludur.
Beni çekemiyorların bir başka versiyonu da bu kişinin seninle olan iletişimi varsa ve sorun yaşarsa bu sefer senin sorunlu olabileceğini söylemesidir. Senin çoğu kisi ile aran iyi ve sosyal bkr insan olsan bile yine de o değil sen sorunlusundur.
Kimse durduk yere herkesle sorun yaşamaz bir şey vardır onda hem kendinde hem de çevresindekiler de sıkıntı vardır. Hata tek taraflı olmaz yüzde elli ellidir.
En nefret ettiğim muhabbetler beni çekemiyorlar, kıskanıyorlar, herkesin derdi ben oldum bla bla bla jxjd keşke başkalarına bakmak yerine aynayı kendilerine çevirip baksalar...
Şuna inanıyorum çocukluğunda ya da arkadaş çevresinde neler yaşadı önce aile ve çevre ve sonunda artık kendide bir kişilik bozukluğuna dönüşmüş bir rahatsızdır ve etrafındakileri alçak kendini yüksekte görüyordur
Kendisi bozuktur onlar genelde psikolojik vaka oluyorlar ve uzak durulması gereken tipler oluyor hani elektirik panolarında danger diye bir ibare vardır o misali 😌
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Bırakın kaçın cinsten. Hani doktor der ya kendi haline bırak onun gibi işte😀