Bilemiyorum. Kendimle ilgili en ufak eleştiriyi kaldırmıyorum. Eski ben olmamak için fazla sınırsız davranıyorum galiba. Yine de kimsenin kötülüğünü istemedim gel de anlat
En ufak eleştiriyi kaldıramamak. Geçmişte fazlaca eleştiriye maruz kalmış olabilir misin peki? Bu yüzden de en küçük olumsuz bişe söylenmesin diye ben çok iyiyim, ben haklıyım gibi tavırlar takınıyor olabilir misin?
Anlamak için profesör falan olmaya gerek yok. Tavırlardan belli oluyor zaten. Ama şunu merak ettim. Bu sorunu çözmek, bazı şeyleri kabullenmek yerine neden bu şekilde bastırmayı tercih ediyosun?
Ama atladığın bi nokta var kuzu. Şey gibi düşün. Tişörtüne bi leke bulaştı. Ama sen onu görmezden geldin, sürekli başkalarının tişörtlerini yıkayıp durdun. Ama o tişörtü ne zaman giysen o leke oradaydı. Bakmasan da umursamasan da orada olduğunu biliyosun. Bunu bilmek bile can sıkıyor. Senin yaptığın böyle bişe. Sorun var biliyosun, bu sorunun can sıktığını hatta bazen hata yaptırdığını biliyosun. Ama görmezden geliyosun. Bunu çözemediğin sürece sürekli yoluna tümsek olup çıkacak karşına. Ve anladığım kadarıyla bu durum seni epey yormuş..
Önce sen sana iyi geleceksin. Önce sen seni seveceksin. Önce sen sana sarılacaksın. Senin kendinden esirgediğini sana kimse vermez, veremez. Çünkü kendinden esirgediğin her ne varsa onun ne olduğunu, nasıl olduğunu bilmezsin. İçinde bulunduğun ruh halini de göz önüne alırsak bu bilmeme seni o şeyi kabul etmemeye götürür. İnsan bilmediği, tanımadığı, yabancısı olduğu şeyi istemez, ondan çekinir biraz. Sende de böyle olmuş. Hatta yanlış anlamadıysam sen sana seni sevdiğini söyleyenlere pekte inanamıyorsun ister istemez. Hep şüpheli, hep olumsuz bi beklenti içindee oluyosun. Çünkü aslında kendini pekte sevdiğin söylenemez. Haliyle sevmek, sevilmek gibi şeylere biraz yabancı kalmışsın. Bu yüzden de aslında Ulan ben bile kendimi sevmiyorum bu niye sevsin ki diye düşünüyosun.
Unutulmak koyuyor insana hiç var olmamışsın gibi devam edilmesi sevdiğin insana gösterdiğin değeri senin değersizliğin olarak yoran insanlara değer vermek anlamadıkları onlarsız yapamayacağındn değil onları sevdiğinden yanlarında durduğun sevmekten anlamıyorlar
Ee hayat boyle maalesef birileri hayatımıza girecek eğer doğru kişi değilse çıkacak. Her girene çok değer verirsek sonraki girecek olana haksızlık olur. Değmeyecek birimi çıkartacan hayatından yokmuş gibi yaşayacan mecbur çünkü öteki türlü unutamazsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendinle sorunun ne senin?
Yok mükemmelim
Bunu söylüyorsan kesinlikle kendinle sorunun var. Özgüvensizlik mi var sende?
Yok eskiden vardı sonra biraz fazla kaçtı
Aşırı özgüvenliyim mi diyosun yani?
Evet
Belki de özgüvensizliğin ya da özgüvensizliğine sebep olan şey geçmedi. Sende üstesinden gelemeyince bu şekilde kapatıyorsun üstünü. Olabilir mi?
Bilemiyorum. Kendimle ilgili en ufak eleştiriyi kaldırmıyorum. Eski ben olmamak için fazla sınırsız davranıyorum galiba. Yine de kimsenin kötülüğünü istemedim gel de anlat
En ufak eleştiriyi kaldıramamak. Geçmişte fazlaca eleştiriye maruz kalmış olabilir misin peki? Bu yüzden de en küçük olumsuz bişe söylenmesin diye ben çok iyiyim, ben haklıyım gibi tavırlar takınıyor olabilir misin?
Bildin dostum
Anlamak için profesör falan olmaya gerek yok. Tavırlardan belli oluyor zaten. Ama şunu merak ettim. Bu sorunu çözmek, bazı şeyleri kabullenmek yerine neden bu şekilde bastırmayı tercih ediyosun?
Sorunu kabul etmemek daha kolay geldi çünkü hep başkalarının sorunlarıyla ilgilendim
Ama atladığın bi nokta var kuzu. Şey gibi düşün. Tişörtüne bi leke bulaştı. Ama sen onu görmezden geldin, sürekli başkalarının tişörtlerini yıkayıp durdun. Ama o tişörtü ne zaman giysen o leke oradaydı. Bakmasan da umursamasan da orada olduğunu biliyosun. Bunu bilmek bile can sıkıyor. Senin yaptığın böyle bişe. Sorun var biliyosun, bu sorunun can sıktığını hatta bazen hata yaptırdığını biliyosun. Ama görmezden geliyosun. Bunu çözemediğin sürece sürekli yoluna tümsek olup çıkacak karşına. Ve anladığım kadarıyla bu durum seni epey yormuş..
Keşke bi kere de biri benim tişörtümü yıkasaydı belki bu duruma gelmezdim
Önce sen sana iyi geleceksin. Önce sen seni seveceksin.
Önce sen sana sarılacaksın.
Senin kendinden esirgediğini sana kimse vermez, veremez. Çünkü kendinden esirgediğin her ne varsa onun ne olduğunu, nasıl olduğunu bilmezsin. İçinde bulunduğun ruh halini de göz önüne alırsak bu bilmeme seni o şeyi kabul etmemeye götürür. İnsan bilmediği, tanımadığı, yabancısı olduğu şeyi istemez, ondan çekinir biraz. Sende de böyle olmuş. Hatta yanlış anlamadıysam sen sana seni sevdiğini söyleyenlere pekte inanamıyorsun ister istemez. Hep şüpheli, hep olumsuz bi beklenti içindee oluyosun. Çünkü aslında kendini pekte sevdiğin söylenemez. Haliyle sevmek, sevilmek gibi şeylere biraz yabancı kalmışsın. Bu yüzden de aslında Ulan ben bile kendimi sevmiyorum bu niye sevsin ki diye düşünüyosun.
Aynen öyle vay bee
Biraz konuşmak ister misin? 😊
Yok canım sende sorun olur mu sorun kesin bendedir 😃
Evet öyle sen de beni anlamıyorsun☹️
Dedim ya sorun bende seni anlamıyorum 😄 konu neydi bu arada anlaşılmak istediğin
Unutulmak koyuyor insana hiç var olmamışsın gibi devam edilmesi sevdiğin insana gösterdiğin değeri senin değersizliğin olarak yoran insanlara değer vermek anlamadıkları onlarsız yapamayacağındn değil onları sevdiğinden yanlarında durduğun sevmekten anlamıyorlar
Ee hayat boyle maalesef birileri hayatımıza girecek eğer doğru kişi değilse çıkacak. Her girene çok değer verirsek sonraki girecek olana haksızlık olur. Değmeyecek birimi çıkartacan hayatından yokmuş gibi yaşayacan mecbur çünkü öteki türlü unutamazsin.
Bende öyleyim bence sorun onlarda 😏
Anlatamıyorsundur kendini
Ne
Anlayana anlatmaya bile gerek kalmaz
peki aşko
Anlaşmadan kastın nedir
Uyum sağlaymıyorum demek istediğim onların anladığı apayrı
Kafa dengi zor bulursun bulsan bile ortak zevkler bir yerden sonra bayacaktır akışına bırak kasma fazla
Anladıkları yok hiçbişeyi anlattığım her duyguyu içime tıkmaktan başka bir şey yapmıyorlar
Doğrudur baco
Sırf susayım diye öyle diyorlar onlar da ah ahh
iki yüzlüsün ondan
Neeee ne alakası var
Narsist
Değilim
Nerde