Kişilik & Karakter Gündüz insanı mısınız gece insanı mı? ruyasss Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın Gündüz insanı mısınız gece insanı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Her ortama uyarım gadası 1 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Ne gecem var ne gündüzüm, emin değilim, ikisini de seviyorum ya da sevmiyorum aslında umrumda değil! 😅 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bu tarz sorular çok saçma geliyor. Eee gündüz ya da gece. Bundan klime ne? 0 1 Yorumla ruyasss 1 yıl Burası bir sosyal etkileşim sitesi ilgilendirmedigini düşünüyorsanız yazmayabilirsiniz Yorumla
Üyeyikayıpmıettikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İkiside ama genelde gece insanıyım 2 0 Yorumla
abdu4234 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. Gündüzü gece gibi yaşayan insanım çok şükür 😅 1 0 Yorumla
esmaboşluk Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hicbirini insan gibi yasayamiyorum ben 1 0 Yorumla
GzmliGzm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Gece 2 0 Yorumla
DedeSalih Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. insan değilim 1 0 Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı. İkiside 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Her ortama uyarım gadası
Merhaba,
Ne gecem var ne gündüzüm, emin değilim, ikisini de seviyorum ya da sevmiyorum aslında umrumda değil! 😅
Bu tarz sorular çok saçma geliyor. Eee gündüz ya da gece. Bundan klime ne?
Burası bir sosyal etkileşim sitesi ilgilendirmedigini düşünüyorsanız yazmayabilirsiniz
İkiside ama genelde gece insanıyım
Gündüzü gece gibi yaşayan insanım çok şükür 😅
Hicbirini insan gibi yasayamiyorum ben
Geceyi seviyorum..
gece insani
Gece
Net gece
yasamiyorum
Gece bu aralar
Gece insanıyım
Gündüz insanıyım
Kurt adamım ben