İnsanları daha çok hayvanlar, çevre, dünya sistemler durumlar gibi bilinçli olması gereken durumlarda uyandırırım. 🚀
İnsan birde toplumdaki insanların ve toplumun gizli şamar oğlanı oluyorsa o insanın kişiliğini toplumun normlarından ve kirli akıl oyunlardan çıkartırım. Ama bu durum gerçekten zor oluyor uyuyan insan gerçekten kış uykusuna yatmış oluyor🚀
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Ben çevremi uyandırmıyorum.. her insan bence kendinden sorumludur.. çünkü bir insan kendisi bilmiyorlarsa kimse uyandıramaz ve kimse onlara yardım edemez maalesef
İşine gelmeyen konuda kasıtlı olarak kör olan kimseyi uyandırmam. Zarar göreceğini bilsem bile tepkisini izlerim. Heyecanla bir işe başlayıp sonunu göremeyecek kadar hayalperest olanları uyandırırım. Bir başkasının kandırdığını ve yorgunluktan gerçekliğe kapanmış olanları.
Uyandırmaya çalışsam da bir şeyler değişmeyecek. İnsanlar yine kendi bildiğini okuyor, kendi bildiği yoldan gidiyor, kendi fikir ve düşünceleriyle hareket ediyor. Aklı olan düşünsün ve eğriyi, doğruyu bulsun. Kimseye faydam dokunmadı ve dokunmayacak da bu konuda.
Çevremde o kadar gerizkalı var ki ne anlatırsam anlatayım uyanmıyorlar.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Ev kadınlarını. Özellikle ev kadını olmamaları için. Uyariyorum. erkeklerin sadakatine merhametine güvenerek dünya hayatlarında yola çıkmamaları gerektiğini söyleyerek. bu konu hakkında konuşuruz. Ama en büyük sorun evlenir evlenmez ilk senlerinde çocuk doğurmak oluyor. Sonrası peş peşe çocuk ve kapana sıkıştıklarınin farkına daha sonra varoyorlar. Cunki aldatiliyorlar ve rest cekemiyorlar. buyuzden. bir kadın için en kutsal şeyin iş olduğunu soyluorum.
Dünyanın güzel bir yer olduğunu, değişimin mümkün olduğunu, başarmanın mümkün olduğunu, hayatın içinde aktif olmanın güvenli olduğunu, değişime önce kendinden başlamak gerektiğini, ve bunun mümkün olduğunu
Günümüz insanlarına iyiliği için bile olsa bir şey desen onu olay yaptığı için açıkçası kim ne yaparsa yapsın kafasındayım. Bundan yaklaşık bir 15 yıl önce öyle miydi ya insanlar uyumlu, anlayışlı idi şimdi nerde maalesef.
Kendileri olmalarını kendi ayakları üzerinde durmalarını kendilerine öz saygı ve sevgi duymaları için nacizane katkıda bulunuyorum kendimden küçük gençlik için güzellikle..
Etrafındaki insanları bazen tanıyamayabiliyorlar. Çünkü çok net verilere sahibimdir mutlaka. Bir farkındalık yaratmak adına uyardığım çok oluyor.. Gerisi kendilerine kalmış.